reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
karolinna ja też ostatnio romanuję z książkami, aktualnie czytam coś Daniele Steel :laugh: jakoś trzeba sobie życie umilić ;D

Frezja gratulacje zębolka, ale fajnie macie, że Mała raczkuje. Ja podobnie jak mokkate mam nadzieję, że Pati będzie raczkować :laugh:

iza1 a ja mam słabą pamięć, bo nie pamiętam Cię z marcówek, ale za to teraz znam Cię za ślązaczek ;D

mokkate
mokkate pisze:
Anian- Martynka języka nie pokazuje jeszcze,
ale ona zawsze trochę po Patrycji osiąga nowe umiejętności,
więc wszystko przed nami :D

ale Pati nie potrafi jeść łóżeczka, a Martynka i owszem...a jęzorek na pewno ma boski

reklama
My niedawno wróciliśmy do domu. Bylismy na ostrym dyzurze na Turhana w Chorzowie. Zapalenie ucha środkowego a nie wirus jak tydzień temu sugerował pediatra. Paka leków zakupiona i w końcu śpi.
Wczoraj osa, dzisiaj ucho a co jutro?

Acha witam nowe mamy ;D ;D

A co do szpitala na Bogucicach to on wcale nie jest taki doskonały.... opisałam o swoim porodzie i pobycie tam na wątku o szpitalach - Złota lista rekomendacje szpitali - i tam na szpitalach w Katowicach.
Jak macie ochote to poczytajcie.
Ale co tam, ważne że moje dziecię jest ogólnie zdrowe :-)
pozdrawiam

{b]Iza1[/b] ja Ciebie niestety nie pamiętam, ale to może dlatego, że pojawiłas się wtedy gdy janie miałam dostępu do internetu. Ale miło Mi Ciebie poznać :)
Mokkate pojawiłam się, bo w pracy mam inetrnet, niesttey w domu nie mam jeszcze ani komputera ani internetu - nie stać nas jeszcze :) Więc nadrabiam w pracy jeśli nie mam co robić....
Karolinna dziękuję - drugie imię Oskar dostał po swoim zmarłym kuzynie. Zmarł w styczniu a zik urodził się w marcu i psotanowiliśmy, że damy mu na imię Dawid. A co do spotkania to niezły pomysl - nawet mój Rafał wczoraj o tym mówił, że mogłybyśmy zorganizować takie spotkanie :)

Frezja oj jak ja bym już chciała, żeby Nasze Dzidzio zaczęło choć pełzać po domu :) Nie mówiąc już o zębolkach :)

anian pisze:
karolinna ja też ostatnio romanuję z książkami, aktualnie czytam coś Daniele Steel :laugh: jakoś trzeba sobie życie umilić ;D
hihi ,też miałam taki czas że czytałam "tego typu" ksiażki ;D ;) mają jeden wielki plus ... zawsze dobrze sie konczą :) a były momenty ze potrzebowałam tego :) w ogóle ostatnio występują same ksiażki które tylko przygnębiają ,źle sie konczą itp.czasem trzeba od tego odpoczać :)

mokkate
mokkate pisze:
Karolina- osobiście sprawdziłam huśtawki: są suche!!! ;) ;D
:o n i e m o ż l i w e ,pewnie sprzątaczka powycierała specjalnie :p ;D ;) .Hm,ta wasza rodzina jakaś długowieczna :D z tego co mi opowiadałas :)

mamaboo :) spotkania ślązaczek jeszcze nie miałyśmy w parku chorzowskim więc wszystko bardzo możliwe :) teraz tylko kilka osób jest na wakacjach ::) ja bym w pracy strasznie bała się korzystać z netu ;)

dor1976
kurcze,z twojego opisu to ten szpital jest strasznie beznajdziejny :o :( dobrze ze wszystko w porządku!!! tobie i twojej dzidzi należą sie całusy ze byłyście takie dzielne :-* :-* :-*

no,Lenka śpi a ja może zrobię sobie w koncu coś do picia ;)

nie mam pomysłu na obiad :p

coś dla orzeźwienia ;)
cytrynawodafl2.jpg
.

Korzytanie z internetu w pracy wcale nie jest takie straszne :-)
Ja tak robie, jak szefowa pojawia sie na horyzoncie to ściągam na belke i już nic nie widać. Pracę słuzbową wykonuje na bieżąco, sprawzdania szefowej dostarczam i jest OK.
W domu mamy tylko modem, także nie jest możliwe siedzenie sobie na forum.

Pozdrawiam

E tam - u mnie w zasadzie jest luzik. Wszystko mam robione i w zasadzie nie mam się czego bać. Qrcze szukam nanecie jakieś ładnej i taniej spaceróweczki i wcześniej byłam zdecydowana na Zooty Swallow, ale dużo osób mi pisze i mówi, że to chińszczyzna is ię rozlatują, ale nei wyglądają źle - widziałam na żywo - i już sama nei wiem. Patzryłam też na Graco Mirage, ale jakiś taki "pusty" mi się wydaje.... Ja muszę mieć taki "napakowany", ale lekki (mam na myśli do 9 kg :) ). Macie jakieś propozycje ?? :)
A co do Danielle Steel to cztuję cały zcas na jej jedną książkę "Aniołek Johny", ale nei ma jej w żadnej bibliotece.... A sama teraz zagłębiłam się w "Języku niemowląt" :)

Cześć Dzieczyny!
Jeśli chodzi o forum mam marcowych to nic dziwnego że mnie nie pamiętacie, ja tam byłam bardzo krótko, przed chwilą obejrzałam statystyki i mam tam 17 wiadomości :) Dość późno zainteresowałam się forum - dopiero pod koniec ciąży :)
Mama Boo - Ciebie pamiętam ze względu na Twój oryginalny login :)

Dziś mężuś wytrzepał dywany, a ja wymyłam całe szkliwo z witrynki :) muszę w końcu zrobić jakieś porządki bo po tych oknach przed wyjazdem na wieś posprzątałam tylko z grubsza i czas na konkretniejsze porządki niestety :(

Karolinka wędruje po całym łóżeczku, raz jest z przodu raz z tyłu, raz na brzuszku za chwilę na pleckach i znowu na brzuszku. Gaworzy przy tym fajnie  :) Co jakiś czas zapłacze jak nóżka wejdzie między szczebelki ;) Dziś rano się uśmiałam z niej. Na prawie całym łóżeczku jest ochraniacz i mała nas nie widzi,  chyba że dzwignie się na rączkach wysoko to wtedy widzi. Ale jeden fragment łóżeczka jest bez ochraniacza żeby mogła sobie patrzeć, mniej więcej długości jej ciałka i dziś rano jak wstałam to ona właśnie w tym miejscu lezała na brzuszku blisko szczebelków i nas podglądała ;) fajnie to wyglądało :)
Ogólnie jest bardzo ruchliwa,  często muszę poprawiać prześcieradełko które rozkopuje  :D To już nie te czasy kiedy leżała sobie ładnie w jednym miejscu :D

dor1976 i mamaboo to macie luz z kompem,jak pracowałam i miałam dostęp do netu to nawet nie mogliśmy włączyc radia internetowego bo przez to ponoć wolniej się pracuje :o paranoja :p

mamaboo ja mogę polecić super wózek!! mam identyczny jak na tej stronce,nawet ten sam kolor :D
naciśnij przycisk ;)

iza1 super jak ci tak szaleje Karolka :) i że robi to we własnym łóżeczku :D

dziewczyny,niestety nie przyznali nam mieszkania :( ale juz wiemy co zrobić żeby nam przyznali ;) wiec możecie znów trzymać kciuki ;D .

reklama
Dor1976 jak Karolka już jest teraz taka ruchliwa to bój się na samą myśl o chodzeniu :) :) :)
Karolinna świetny ten wózek - muszę jechać do sklepu zobaczyć Go na żywo!
Dobra, spadam do domu - odezwę się jutro.
Buziaczki :* :*

Do góry