reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinna fajnie że się połapałaś, bo ja jakoś nie umie, ale na pewno to rozpracuje, tylko nie bardzo mam czas.

Dziewczyny podajcie mi swoje gg bo od większości nie mam, moje to 7912359.

Mokkate mam nadzieje ze z Martynka nic powaznego, trzymam za nia kciuki. Ale glupio ze ten nick Ci sie zmienil :( ale dla mnie tez zawsze pozostaniesz MOKKATE :)

reklama
Znalzłam te wstrętne emotki :-)
Trochę głupio, że trzeba je ręcznie wprowadzać.... :growl:
Ale fajnie, że jest ich dużo i są inne niż wszytsie.
Luczynka chyba faktycznie w szpitalu, bo coś cihutko
Baisa wysłałam jż listę - mam nadzieję, że dostałas.
Karolinna wiem coś o tym - Oskar jest codziennie u babci i nie chcę nawet myśleć co się tyam może wydarzyć :-(
Ja jutro idę do ginki - nadal nie wiem czy wziąć ten zastrzyk, ale chyba oleję go, bo nei chcę nadal tak tyć....Przerzucę się najwyzej a tabletki i już.
Zapomniałam wam napisać !
W sobotę rano oglądaliśmy z Oskarem (telemaniak) razem Dzieńdobry TVN i on się położył na moim brzuszku (tzn. z moją pomocą ;-) )i tak sobie patzrył na tv. Nagle połozył sobie główkę na brzuchu moim i ja go głaskałam po pleckach - patrzę a on spi - boziu aż mi się ciepło zrobiło. Fajne uczucie :-)

kochane kobietki ze slaska, gdzie chodzilyscie do szkoly rodzenia, ile placilyscie? jakie wrazenia? no wogole bo chce sie zapisac a nie wiem gdzie i czy juz czas? help!

Co tu taka cisza ???
Kobietki jest napad na bank podobno na ul. Uniwerstycekiej w Katowicach - to po drodze (mojej) do domu, więc mam nadzieję, że jakoś tam dotrę.....
Podobno jest 300 zakładników. Przypuszczam, że to prawda, bo dzwonili nam z MOPSu na ul. Warszawskiej, bo oni to praktycznie z okna widzą.

Witajcie
Ja juz tu od5 walczyłam z tym forum i takie głupoty ,wogóle nie wchodziło .Mam nerwy na to ,beznadziejne jest to forum ,lepsze było stare
karolinna- graki dla Lenki.
baska-ty nadal 2w1
musze to opanowac ,jak sie pogrubia i wstawia bużki? bbbbbbuuuuuu

MamaBoo- ja od początku widze fotke Oskarka w podpisie.
Tez jeszcze nie mam listy :no:

Z Martynką ok. Najprawdopodobniej była to jednorazowa gorączka.
(żeby nie napisac jednodniowa....:-) )
Ale muszę jej zrobić dla pewności badanie moczu. Mam już woreczki, więc jak tylko rozszyfruje instrukcję- przystapię do akcji. :tak:
Mam inny problem. Martynka mało przybiera ostatnio-
50g na tydzień...:-( :-( :-( .....
Lekarka kazała jak najszybciej zupki z mięsem podawać i już dziś dostała.
(bo nie pisałam, że Martynce bardzo zupki zasmakowały. Pierwsze 3 dni marszczya się i az ją naciągało, a potem hop- cały słoiczek!)
Więc mam nadzieje, że po tych zupkach zacznie więcej przybierac....
I zastanawiam się czy jej kaszki nie wprowadzić...

Dziewczyny ja mam do Was ogromna prosbe, dopoki nie bedzie to forum dzialac jak powinno nie uzywajcie polskich liter, bo ich na razie nie ma i ciezko jest cos przeczytac, naprawde trzeba sie czasem naglowic co to za slowo. Lepiej pisac tak jak ja to teraz robie, chyba ze jesto to dla was duzy problem :(

Mokkate - to musisz jej ten woreczek zalozyc, a to chyba nie jest proste co ??? Karolinka kaszki posmakowala to Martynka pewnie tez, za to zupek jeszcze jej nie daje. Nie martw sie na pewno zacznie ladnie przybierac, ja jestem ciekawa jak Karolinka przez ten miesiac przybierze, na razie dostaje kaszke na Bebiku - zwykla, z malinami i banananowa, a raz morelowa i jablko (ze sloiczka albo tarte, jak ze sloiczka to z roznymi dodatkami np z roza). 9 pazdziernika idziemy na szczepienie to sie okaze. Ale do tego czasu jeszcze jej wprowadze te zupki, na razie bezmiesne.

MamaBoo w jakim banku ten napad, wiesz cos wiecej?

reklama
Mokatte jak to jeszcze nie dostałaś listy ? jutro jak będę w pracy to Ci przyślę, ok ? Dobrze, że MArtynce nic nie jest.
Emotioikonki są na samym dole po lewej w ramce : zasady postowania :-)
Dobra zmykam, bo padam na psyk ze zmęczenia ......

Do góry