reklama
KUBUSIOWA ALE FAJNIE JUTRO BEDZIECIE MIEC WóZEK:-)mam nadzieje ze z Kubuskiem bedzie dobrze oczywiscie zdaj relacje
iza zdiecia rewelka

Ja obejrzałam magde m i niewiem czy wiecie ze piotr przyjedzie do polski 42 odcinku

i jeszcze wam napisze ze bedzie happy end

iza zdiecia rewelka

Ja obejrzałam magde m i niewiem czy wiecie ze piotr przyjedzie do polski 42 odcinku

Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Kurcze - znowu nie było mnie 2 dni.
Justyna - nie mam wanny :-( :-( A ajk było w Rybniku na basenie na tej szkółce?? Polecasz?
WSZYSTKIM SERDECZNIEDZIĘKUJEMY ZA ŻYCZONKA!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ROCZNIAKÓW - FILIPKA I GRZESIA!!!!!!!!
Justyna - nie mam wanny :-( :-( A ajk było w Rybniku na basenie na tej szkółce?? Polecasz?
WSZYSTKIM SERDECZNIEDZIĘKUJEMY ZA ŻYCZONKA!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ROCZNIAKÓW - FILIPKA I GRZESIA!!!!!!!!

Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
A my dzisiaj mamy 5 rocznicę ślubu!!! Kurcze jak ten czas leci!!!!!
M
MariaOla
Gość
Witam ... chciałoby się napisać bladym świtem, ale za okne ciemno, jakby to środek nocy był
Coś skromnie naprodukowałyście tych postów, może dlatego, że większość Waszych pociechzdobyła nowe umiejętności ... WIELKIE BRAWA DLA NICH i oby tak dalej. A do tego jescze Mandarynka pochwaliła się swoją rocznicą ślubu ... dużo szczęścia i miłości aż do późnej starości
Dziś w dalszym ciągu sprzątanko poremontowe i kolejna wizyta w szkole rodzenia, jestem ciekawa co tym razem się wydarzy, ale chyba nic już nie ma szansy pobić ostatniej wizyty na bloku porodowym
Miłego dnia dziewczyny

Coś skromnie naprodukowałyście tych postów, może dlatego, że większość Waszych pociechzdobyła nowe umiejętności ... WIELKIE BRAWA DLA NICH i oby tak dalej. A do tego jescze Mandarynka pochwaliła się swoją rocznicą ślubu ... dużo szczęścia i miłości aż do późnej starości

Dziś w dalszym ciągu sprzątanko poremontowe i kolejna wizyta w szkole rodzenia, jestem ciekawa co tym razem się wydarzy, ale chyba nic już nie ma szansy pobić ostatniej wizyty na bloku porodowym

Miłego dnia dziewczyny

Witam o poranku! Dziś pobudka o 6
MariaOla fajnie że zawitałaś! :-) Miłego sprzątanka i zajęć w szkółce ;-)
Mandarynka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!! Pięć lat to już całkiem sporo (my mamy dopiero 2 lata stażu)! Oby tych rocznic było jeszcze wiele, a Wasze zycie było szczęsliwe, no i oczywiście pociechy z córeczki!
A co do rad Justyny, myślę że można to też zrobić w brodziku a brodzik chyba macie
;-)
Oliwka dzięki
Kaśka
Miłego dnia!

MariaOla fajnie że zawitałaś! :-) Miłego sprzątanka i zajęć w szkółce ;-)
Mandarynka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!! Pięć lat to już całkiem sporo (my mamy dopiero 2 lata stażu)! Oby tych rocznic było jeszcze wiele, a Wasze zycie było szczęsliwe, no i oczywiście pociechy z córeczki!
A co do rad Justyny, myślę że można to też zrobić w brodziku a brodzik chyba macie

Oliwka dzięki

Kaśka
jak możesz tak pisać, na pewno nikomu nie zawracasz głowy. Chyba po to jest forum żeby sie wzajemnie wspierać, wszystkie na pewno trzymają kciuki za Piotrka, oby ta diagnoza sie nie potwierdziła. A jak kolejne nocki? Nadal się wybudza? Ucałuj go gorąco od nas.dziękujemy slicznieniepotrzebnie zawracamy wam głowy
Miłego dnia!
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Iza Karolinka strasznie jest fotogeniczna - a jakie ma dwa zębole fajne :-) . Ja do zupek jeszcze dają selerka. Może idź do sklepu i zobacz na słoiczkach co jeszcze jest dodawane ;-)
Kubusiowa jak ja szłam kupować wózek to cieszyłam się jak dziecko :-)
Gratulacje dla Kubusiwa z okazji nauki korzystania z nocniczka !
Mandaryka wszytskiego naj naj !
Kaśka - Iza ma absolutną rację. Nawet tak nie myśl, jesteśmy po to, żeby się wspierać i nie zwracasz nam głowy ! Wszysycy życzymy Piotrusiowi jak najlepiej i wierzymy, że ta diagnoza się nei potwierdzi.
Dzisiaj Oskar o 5:30 obudził się i zaczął mnie ciagnąć za włosy
. Ale i tak Go kocham :-) .
Już nie lubię Magdy M. wkqrza mnie ten serial.....
Kubusiowa jak ja szłam kupować wózek to cieszyłam się jak dziecko :-)
Gratulacje dla Kubusiwa z okazji nauki korzystania z nocniczka !
Mandaryka wszytskiego naj naj !
Kaśka - Iza ma absolutną rację. Nawet tak nie myśl, jesteśmy po to, żeby się wspierać i nie zwracasz nam głowy ! Wszysycy życzymy Piotrusiowi jak najlepiej i wierzymy, że ta diagnoza się nei potwierdzi.
Dzisiaj Oskar o 5:30 obudził się i zaczął mnie ciagnąć za włosy

Już nie lubię Magdy M. wkqrza mnie ten serial.....
reklama
mmm
Fanka BB :)
Witam przy porannej kawce!
Dziękujem Wszystkim ciociom i ich pociechom za życzenia i gratulacje.
Grzesia ostatnio musimy budzić do żłobka, młody śpi rano jak suseł
do 7.
Mam do Was pytanko, czy jak odstawiłyście dziecko od piersi zauważyłyście zwiększoną potrzebę ssania
bo Grześ po wypiciu mleka ssie jeszcze pustą butelkę. Będę musiała kupić mu smoczek, zobaczymy czy go zaakceptuje
manarynka dużo szczęscia i radości z okzaji 5 rocznicy ślubu
iza Karolinka fotogeniczna jak jej mamusia :-)
mama Boo to dzisiaj masz oczy na zapałkach
Dziękujem Wszystkim ciociom i ich pociechom za życzenia i gratulacje.
Grzesia ostatnio musimy budzić do żłobka, młody śpi rano jak suseł

Mam do Was pytanko, czy jak odstawiłyście dziecko od piersi zauważyłyście zwiększoną potrzebę ssania

manarynka dużo szczęscia i radości z okzaji 5 rocznicy ślubu

iza Karolinka fotogeniczna jak jej mamusia :-)
mama Boo to dzisiaj masz oczy na zapałkach

Podziel się: