reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Czarnulka to dobrze że już wiesz na co Emilka ma uczulenie, a czemu dajesz jej NAN-a:confused: Dokarmiasz ją nim?

Oliwka fajna ta Twoja Kaja :tak:

Oliwka dzięki za wskazówkę odnośnie linków, bo też miałam z tym problem :baffled: a teraz już będę wiedzieć jak je wstawiać :tak:

Korzystając z okazji że wiem jak wstawiać linki to chciałam Was zaprosić na nasze stronki, wiem że niektóre z Was odwiedzają - dziękujemy :tak: a Te które jeszcze nie były serdecznie zapraszam :tak:
Blog: Blog karolinka na www.smyki.pl i stronka na bobasach: Karolinkab - Bobasy - Zdj

reklama
No nie nie mam już sił, non stop coś z tymi linkami.

Byłam dziś z Karolcią u lekarza bo coś jej się zrobiło na paluszku mam jej to smarować Neomecinum i powinno zejść :tak:

Spadam bo Rysiu przyjechał, do wieczorka!!!

To fakt zimno dziś jest, już takie jakby mroźne te powietrze, Karolinka jeszcze nigdy nie była tak grubo ubrana jak dziś, a jak fajnie wyglądała takie grubasek :-D Spotkałam dziś na spacerku znajomą parę, hajtają się w kwietniu :-) fajnie na wesele pójdziemy :-)

Karolinna my też daliśmy na razie spokój z Allegro :-D kaski brak :-( ale jak coś zamawiałam to robiłam zawsze przelew przez internet.

A Karolinka zupki też zjadła rekordowo dużo :tak: a za godzine płakała i dałam jej cyca i piła że hej, nie wiem co taki głodomorek z niej ostatnio :baffled: :happy:

.fittam ponownie.

.shinue no to powinno ci wyjść:dry:,to moze spróbuj zeby potem ,jak coś piszesz po linku ,był odstęp od nastepnego słowa:confused:.

.czarnulka kolczyki takie długie,wiszące z cyrkoniami:-).Czekam na fotki ze ślubu twoich rodziców i chrztu siostry!.

.oliwka i iza ja też preferuję zapłatę przez net ale ostatnio oddał nam znajomy kasę do ręki i jakoś tak się wysłało przez pocztę :)-p).

.Jak spędzacie wieczór:confused:.

cz arnulkadobrze ze juz rozwiazałas problem z uczuleniem ,tez czekam na fotki:-D
dzis druga czesc tytanika :happy: ale chyba ogladałam piec razy zas bede beczec jak bób . ale najpierw na wspólnej:happy::-D

witam wieczorkiem:-)

Ale dzisiaj naklikałyście :szok: Wklejam obiecane fotki wózka i z wczorajszej "randki" Kubusia;-)

f00601e1f36f4536baeb6dbcb7e5d386,10,19,0.jpg

26c46e5ed8820fc4606cd9a9753e8fa9,10,19,0.jpg

"próbuje" swój nowy wóz

68267c0cd8b36fbae6f9d4dd751afc18,10,19,0.jpg

pomagam zbierać mamusi jabłuszka

6f50621353efc61360c6e8d92e205251,10,19,0.jpg

Którą Pannę wybrać:confused:

ec6fe229db664e6dda2e64520c3622a1,10,19,0.jpg

Wolę starsze:-) ;-)

.oliwka ale wrażliwa z ciebie kobitka:-D

kubusiowa Kubus jest naprawdę fotogenicznym dzieckiem:tak:wózek no no:cool2:.Czy ten zielony krokodyl to cymbałki Kubusia:confused: widze nie tylko Twój synek jest nimi zainteresowany:laugh2:.

.Teraz to chyba dziewczyny zlecą się na bb,bo już po serialu;-).

reklama
Do góry