reklama
M
MariaOla
Gość
Witam śpioszki o poranku
Dziękujemy za życzonka, też sobie życzę takiego męża do późnej starości
Kubusiowa .... ale świetna bryka dla Kubusia
Shinue ... wielkie dzięki za link dot. BECIKOWEGO, też mi się bardzo przyda
Iza, Mokate ... dzięki za info co do apteczki, trochę się zdziwiłam tym, że nie mam nic podawać do picia, jeśli maleństwo jest na piersi. Uświadamia mi to, że muszę coś więcej na ten temat poczytać
Kurcze .... mam stresa jak sobie z tym wszystkim poradzę. Jarek wierzy, że ja wszystko będę wiedziała, a on bez mrugnięcia będzie mi pomagał. A ja im więcej wiem tym więcej też mam pytań w głowie :sick:
Dziękujemy za życzonka, też sobie życzę takiego męża do późnej starości

Kubusiowa .... ale świetna bryka dla Kubusia

Shinue ... wielkie dzięki za link dot. BECIKOWEGO, też mi się bardzo przyda
Iza, Mokate ... dzięki za info co do apteczki, trochę się zdziwiłam tym, że nie mam nic podawać do picia, jeśli maleństwo jest na piersi. Uświadamia mi to, że muszę coś więcej na ten temat poczytać

shinue
Zaangażowana w BB
Cześć .
Ale noc
.Mój facet obudził mnie w nocy i chciał jechać do szpitala . Śniło mu się że dostałam bóli .
Biedaczysko zestresowane :-) :sick:
.
Idę dziś do ZUSu pewnie zaś mi podniosą ciśnienie
.
KUBUSIOWA ale futurystyczne krztałty ,oczywiście wózka , świetny kolor . Widać że pasażerowi też się podoba
. Co to za panienki
?
Ale noc

Biedaczysko zestresowane :-) :sick:

Idę dziś do ZUSu pewnie zaś mi podniosą ciśnienie

KUBUSIOWA ale futurystyczne krztałty ,oczywiście wózka , świetny kolor . Widać że pasażerowi też się podoba

.witam.
.shinue
tak to jest ze mężczyźni bardziej się stresują;-).Masz jeszcze trzy tygodnie
.Moja Lenka (nie wiem czy CI pisałam) też miała być listopadowa ale urodziła się 1 grudnia:-).Życzę miłych kobitek w zus-ie
;-).
oliwka to co będzie za 10 lat

,będziesz płakać na zwiastunach foilmowych
;-)
mariaola zaufaj sobie,ja też nic praktycznie nie wiedziałam ale zdałam sie na instynkt,no i czytałam dużo bb;-) ,nie ma to jak tysiące mamusiek które mogą doradzić
.Z tym karminiem piersią to faktycznie tak jest jak pisała mokkate i iza.
.Miłego poranka...znów mroźnego
.
.shinue

oliwka to co będzie za 10 lat

mariaola zaufaj sobie,ja też nic praktycznie nie wiedziałam ale zdałam sie na instynkt,no i czytałam dużo bb;-) ,nie ma to jak tysiące mamusiek które mogą doradzić

.Miłego poranka...znów mroźnego

reklama
M
MariaOla
Gość
Karolinna ...... przyjmuję zaproszenie, ale dla mnie zbożówkę z mleczkiem poproszę
Shinue ... już sobie wyobrażam wielkie oczy Jarka na hasło .... ZACZĘŁO SIĘ

Shinue ... już sobie wyobrażam wielkie oczy Jarka na hasło .... ZACZĘŁO SIĘ

Podziel się: