reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
a ja byłam po nowe przepisy u koleżanki - trza co poczytać, coby nie wyjśc na tumana i przy okazji poplotkowałyśmy i wypiłyśmy herbatkę z prądem

Kubusiowa: prześłiczny kolor tapicerki.

Witam śpioszki o poranku

Dziękujemy za życzonka, też sobie życzę takiego męża do późnej starości:tak:

Kubusiowa .... ale świetna bryka dla Kubusia:tak:

Shinue ... wielkie dzięki za link dot. BECIKOWEGO, też mi się bardzo przyda

Iza, Mokate ... dzięki za info co do apteczki, trochę się zdziwiłam tym, że nie mam nic podawać do picia, jeśli maleństwo jest na piersi. Uświadamia mi to, że muszę coś więcej na ten temat poczytać :baffled: Kurcze .... mam stresa jak sobie z tym wszystkim poradzę. Jarek wierzy, że ja wszystko będę wiedziała, a on bez mrugnięcia będzie mi pomagał. A ja im więcej wiem tym więcej też mam pytań w głowie :sick:

MAriola: będzie dobrze, nie zamartwiej sie na zapas

my zaraz jedziemy na wziyte do rehabilitanta. po niej podejmę ostateczną decyzję co do pracy

Cześć .

Ale noc :szok: .Mój facet obudził mnie w nocy i chciał jechać do szpitala . Śniło mu się że dostałam bóli .
Biedaczysko zestresowane :-) :sick: :eek:.

Idę dziś do ZUSu pewnie zaś mi podniosą ciśnienie :wściekła/y: :baffled: .

KUBUSIOWA ale futurystyczne krztałty ,oczywiście wózka , świetny kolor . Widać że pasażerowi też się podoba :-D . Co to za panienki:confused: ?

.witam.

.shinue :szok: tak to jest ze mężczyźni bardziej się stresują;-).Masz jeszcze trzy tygodnie:tak:.Moja Lenka (nie wiem czy CI pisałam) też miała być listopadowa ale urodziła się 1 grudnia:-).Życzę miłych kobitek w zus-ie:eek:;-).

oliwka to co będzie za 10 lat:laugh2::laugh2::laugh2:,będziesz płakać na zwiastunach foilmowych:szok:;-)

mariaola zaufaj sobie,ja też nic praktycznie nie wiedziałam ale zdałam sie na instynkt,no i czytałam dużo bb;-) ,nie ma to jak tysiące mamusiek które mogą doradzić:tak:.Z tym karminiem piersią to faktycznie tak jest jak pisała mokkate i iza.

.Miłego poranka...znów mroźnego:baffled:.

.oliwka ciekawe czy za 10 lat dalej tu bedziemy pisały:-D wiesz,po to żeby się przekonać co do twojej wrażliwosci;-).

.A coś mi się zrobiło z suwaczkiem:baffled: nie pokazuje mi na bieżąco:dry:.

.Zapraszam na
herbatkarp3.gif
.

reklama
Karolinna ...... przyjmuję zaproszenie, ale dla mnie zbożówkę z mleczkiem poproszę :laugh2:

Shinue ... już sobie wyobrażam wielkie oczy Jarka na hasło .... ZACZĘŁO SIĘ :laugh2:

Do góry