hmm... zawsze mam z tym problem :-) Jestem z ZG. Mam fajnego emka i pieskaeMka80 - witaj :-) Napisz coś więcej o sobie![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hmm... zawsze mam z tym problem :-) Jestem z ZG. Mam fajnego emka i pieskaeMka80 - witaj :-) Napisz coś więcej o sobie![]()

okolice wojska polskiego:-)
no może jeszcze w jakich rejonach na spacery Cię wyciągać :-)
a masz jakies namiary na nia?witaj eMKa80
szkoła kosztuje 50 zł i radzę się szybko zapisać, bo ciężko z miejscami...

Moj termin wedlug om to 9 lipcaCześć dziewczyny
jejku może w końcu wiosna nam idzieoby, oby
Beti widzę, że ty jakąś zaawansowaną gimnastykę wykonujeszpogratulować zdolności
emka widzę, że w końcu ktoś z podobnym terminem jak jaa może i takim samym, bo ja mam na 11 lipca. Do szkoły rodzenia przy szpitali zapisałam się już z 3 tyg temu i dostałam termin na 23 maja na godz 16, więc radzę zapisać się jak najszybciej.
zycze Ci by Dzidzius byl donoszony do samego koncaemka no to może się gdzieś na porodówce spotkamyco do namiarów to na stronie szpitala, jak wejdziesz na oddział położniczy to jest numer tel, ale ja mimo kilku prób nie mogłam się dodzwonić i w końcu poszłam i zapisałam się osobiście. Szkoła rodzenia jest na parterze w tym budynku gdzie porodówka