Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hejo
jak zwykle spóźnione buziaki dla jubilatów cmok cmok
zawalka,out,oleczka,marzena--szczęśliwej podróży
my też wybywamy na całłłe wolne(w końcu chwile tylko rodzinne)-jutro kierunek Karpacz i okolice potem Ustka
buziaki dla wszystkich
lato przyszło a ja dzis na miasto bez pieluch wybyłam skonczyło sie ratunkiem pieluch z rosmana -dobrze że na sztuki sprzedają ehehhe jeszcze udało mi sie spotkac dobra duszkę i jedna pieluche baby dream pogonic i dostac dade jednak dada to mój typ te babydream jakies przymałe na mojego królika
zawalka fajnie było spontanicznie spotkać i pluszaczkowi dzieki za spacer!
zawalka ja uzywałam ten preparat ale to juz ci mówiłam
emri jak filo?
a dla domi..... (SZOK!) ostatnie buziaki miesięcznicowe....:*
Mam problem z wpakowaniem wszystkich niezbędnych rzeczy naszej trójki do jednej torby. Kombinuję jak Jaś fasola i już sporo udało mi się zredukować.Szkoda, że nie mam dmuchanego nocnika - mniej miejsca by zajął. Złożyć też się go nie da.
Ten preparat na owady kupiłam w Green Shopie na Krawieckiej - 100ml za 13.99zł.
Madzioszka - tak, samochodem z teściami jedziemy i dlatego muszę redukować bagaż.
Miłego wypoczynku wszystkim i pięknej pogody
Szczęśliwa - również miło było spotkać - szkoda, że mój dzikus się wystraszył młodszego kolegi
proszę o informację gdzie chodzicie teraz na spacery? bo mi się grupa z zacisza wykruszyła, a pogoda taka piękna, że chętnie bym się gdzieś podłączyła. może jakiś plac zabaw? gdzie Wy przesiadujecie?
coś miałam Wam pisać ale ostatnio pamięć mi szwankuje :/ lepiej idę spać
bo widzisz zawalka mój to drzej morda -spiewa po chinsku gada non toper - uszy wiedna....ehehhe który nie usiedzi za długo w wózku ale wiesz też ma momenty że ryczy pipek jest -szczególnie jak siorka zabierze cymbałki ale johny na chwilke dał sie przekupic zabaweczkami i usmiech zawitał
słodki chłopczyk a te włosy to mnie rozczulają
no i miłego pakowania! dmuchany nocnik...jest chcesz pożyczyc?
karola a na owadki preparat by nie zgryzły za bardzo
sallis ja czesto w parku bywam piastowskim, czesto okolice domu, czesto miasto-jak wiatr zawieje
zawalka - no to musze sie przejsc zakupic to psikadlo na owady, dzieki za info
szczesliwa - dmuchany nocnik? heh tez zaraz przeszukam neta
sallis - my dzis same rano spacerujemy bo M na turnieju wyjedziemy jak mloda wstanie i do 13 bedziemy krazyc jakbys chciala poza tym chyba tylko ja z zacisza wrocilam do pracy... reszta lasek spaceruje
ZUZANKO wszystkiego najcudowniejszego z okazji pierwszego roczkuszczęścia, radości i morza, morza miłości by kolejny roczek i każdy następny mijał tak wesoło jak ten pierwszy
ps...
no ja nie wspomnę, że i my wciąż na placach zabaw - ale koło mnie, bo ja za daleko to nie łażę - jest zamknięty - piaseczek jasny jeszcze zamknięty jest obok szkoły nr18 - tam też często chodzimy...choć do 19to maks bo Ala zasnęła w domu, nawet nie zdarzyliśmy jej przebrać w piżamkę...
ps2
jak ja zazdroszczę Wam wyjazdów (ale tak pozytywnie oczywiście) - my będziemy się kisić w mieście - chyba, że te co zostały mają jakąś fajną "działeczkę" na grilla???chm???nie abym chciała się wprosić...ale taaaaaaaaaaaaaaką mam ochotę