reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Łomatko mamamatysiu,to miałaś wigilie:-:)-:)-(Czyżby jednak te nerki:sorry2:

Ja sie jutro wybieram do silesii:tak:
Nie to nie były nerki.Miesiąc temu lekarz na pogotowiu podejrzewał nerki(dobrze pamiętasz:-)) ale w przychodni kilka dni później(24 listopada) od razu rozpoznali wyrostek i wypisali skierowanie do szpitala.Szpital go nie przyjął bo nie było objawów.W Wigilie przyjęli-z ropnym zapaleniem wyrostka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie strasz:szok::szok::szok: Na pampersy nie wyrobimy:no::no::no:
może u Was szybciej przejdzie... Mam nadzieję!!! Ale u nas co chwilę kupka była...

no nie wiem czy starczy :szok::-D:-D:-D przy naszych możliwościach
wiesz teraz 1 GB mi się kończy w okolicach 20-go, czasmi nawet dłużej wystarcza... tylko, że ja Waszych filmików nie oglądam:no: a teraz pewnie sobie pooglądam. Monika pisala, że ma 5GB i jej wystarcza...

Idę pod prysznic... POSPIESZĘ SIĘ!!! ale nie napiszcie za dużo... ZARAZ WRACAM!!!

wiecie co ja tej silesi t miałam dziś dość:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: po pół godzinie ledwo żyłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tyle ludzi co na otwarciu!!! straszne to było! tylko, że nam zależało na tm internecie i żeby do saturna wejść...
Roxy a z czego masz neta?
Ja mam pociągnięty kabel z firmy P,i takie urządzenie bezprzewodowe(nie pytaj o nazwe bo nie wiem:zawstydzona/y:) i z tego łapie mi laptop sygnał a wolny jest że szlak mnie trafia:no: no i często sygnału po prostu nie chce złapac:baffled: a nazwy niepamiętam ale coś z telekomunikacji:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mmatysia podaj mu co masz. Ja na noc podam mu sok marchwiowo-bananowy z buteIki.
żegnam się bo maIy szaIeje. ZasnąI 16 i spaI do 19 a ja nie miaIam sumienia go obudzićWymęczony bidak przez te kupska. Jak usnie w miare wcześnie to jeszcze zajrzę

hej moje mamusie witajcie wieczorkiem....

buziaczek.... jeszcze nic nie mam do klubu...buuuuu

ale w wigilie wieczorkiem sama z tego smutku obalilam Martini bianko....hihihihiii

reklama
Nie to nie były nerki.Miesiąc temu lekarz na pogotowiu podejrzewał nerki(dobrze pamiętasz:-)) ale w przychodni kilka dni później(24 listopada) od razu rozpoznali wyrostek i wypisali skierowanie do szpitala.Szpital go nie przyjął bo nie było objawów.W Wigilie przyjęli-z ropnym zapaleniem wyrostka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nosz kur..... to nie wiedzialam że teraz żeby się dostać do szpitala trzeba się wić z bólu....:wściekła/y: zresztą co się dziwie mnie Raciborska nie przyjęła po porodzie,właśnie z nerkami,co już z bólu oddychać nie umiałam :-( no ale Strzelecka była blisko:tak: Całe szczęście że na otrzewną mężowi nie poszło:no::no::no: Zdrówka życzę:tak:

Do góry