Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
patusia44,aga_k_m, misza, ankzoc, ania77 - dziekuje dziewczynki za odpowiedz,
patusia44- sliczne te twoje lozeczko
ja chba zdecyduje sie na zwykle drewniane, bo jak dziecko uczy sie wstawac to moze zlapac za szczebelki a tak w turystycznym nie zlapie.. i to drogo wyjdzie kupowac takie turystyczne jesli mialo by sie jeszcze materacyk zmieniac.. wiec troche za drogo a nie wiadomo czy do konca dobrze.. wiec chyba jednak tradycyjne..

masz rację...ja też kupuje turystyczne łóżeczko bo nie dość ,że jest ładniejsze to jeszcze mozesz wybrać sobie kolor. Na uchwyty do nauki wstawania trzeba zwrócić uwagę bo nie we wszystkich modelach są dołączone a i materacyk też trzeba kupić osobno , mimo to ja też obstaję przy turystycznymw niektorych modeleach lozezek turystycznych sa raczki, ktorych dziecko moze sie zlapac jak zaczyna wstawac, ja sie decyduje na turystyczne, drewniane jakos do mnie nie przemawiaja...
aga_k_m- domyslam sie jakie moglas widziec na allegro z funkcja tapcZanika, tyl;e ze one nie maja szuflady! A mysle, że ta jest bardzo przydatna! Na poczatku na pampersy i inne szpargalki a pozniej na posciel! U mnie tescie kupuja łózeczko a w zasadzie daja kase, bo my juz sobie te upatrzylismy, tylko pewnie kupimy gdzies dopiero w marcu a ty kiedy??
Planowy termin mam na 26 maja - więc powinniśmy zdążyć:-) (aczkolwiek łóżeczko zawsze można gdzieś do tego czasu schować;-))..heh no to calkiem tak jak jaAle mnie wkurzył ten facet. no ale ja tez jestem taka bezradna i predzej sie popłaczę po cichu niż się odezwę.