my chyba to już produkcję zakończyliśmy:-).. ale gdzieś tam w tyle czasami o tym myślę.. , ale zaraz szybko mi przechodzi... chociaz nigdy nie mów nigdy..;-) zresztą trójca powstała jak sobie całkowicie odpuściliśmy i Bach.. 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

) pomidorowa tez zrobiona, najmlodszy spi, starszaki jeszcze w zerówce do 14 beda i rodzice moi je akurat dzis odbiorą
;-)
na szczęscie nie mieszkamy na terenach zalewowych mimo ze do duzej rzeki mamy zaledwie 500m a co u innych sie dzieje to masakra jakas
ale narazie nie żyjemy z M tak jak trzeba ale może kiedys nadejda dla nas lepsze czasy to wtedy pomyśle o porzadnym zabezpieczeniu bo mam tendencję do rodzenia dużych dzieci co kolejne to coraz większe i następnego olbrzyma chyba nie przezyję..a tak powaznie to przez ta wielką wage synka mamy teraz problemy.
az obśliniłam monitor

...
mamrtusia super zdjęcia, brzusio słodziutkija dopiero teraz zakumałam,że ty masz czwarta dzidzie w brzuszku
![]()

a brzuszek masz zgrabniutki