reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

my chyba to już produkcję zakończyliśmy:-).. ale gdzieś tam w tyle czasami o tym myślę.. , ale zaraz szybko mi przechodzi... chociaz nigdy nie mów nigdy..;-) zresztą trójca powstała jak sobie całkowicie odpuściliśmy i Bach.. :szok:

reklama
Hej

U mnie gin zawsze jak chodzilam to mowil ze jestem stworzona do rodzenia dzieci.... :dry:
ale bez przesady :-D
My tak smao jak na ta chwile mamy dosc "naszej" trójki ;-) i musimy ich wychowac dobrze.... no i jak narazie tabletki grane są bo wpadki nie moge nawet zaliczyc :/ chyba bym sie zalamala... :/

Kurde u was tez taka zryta pogoda? :p

hej dziewczyny

ale naprudowalyście:) nie odp kazdej bo mi maly nie daje, jakis taki dokuczny dzis moze mu sie nudzi bo u nas leje i leje i konca nie widac...:crazy:

piszecie o rekacjch.....ja naprawde mialam to szczęście ,że 90% osob gratulowalo nam z taka radością i serdecznościa i słowami,że wszytsko musi się ulożyć i chyba powoli w koncu zaczyna. wczoraj po 2 miesiacach plakania okazalo sie,że macierzyński bedzie mi sie należał bo tak zostawałam z niczym(już nie chcemi sie opisywać szczegółów). boze jaka ulga bo to bylo nasze największe zmartwienie. byłam też na usg i widzialam dzidzie, wszytsko jak na razie dobrze, akurat coś wypluwało:) także jeszcze z tydzien i ide na zwolnienie......

steffa cudny domek, mąz tez zamierzacos takiego zrobic

marta 78 dziekuje, uwielbiam tworzyć rożne rzeczy ale dziewczyny z innego forum do ktorego należe tworza takie rzeczy,że bałam sie wyskakiwać z moimi pomyslami i zniechęciłam sie troche

poziomka,dzięki akuat identyczny tort zrobila synkowi rok temu

ide sie zbierac, za godzine wychodze do pracy i jeszcze czeka mnie proszenie dyrektorki i wyciecie jednej linijki z umowy mojej, a to taka kobieta,że na samą myśl,żeznowu musze tamisc robi mi sie niedobrze

ps. powiem wam,że od dawna szukałam jakieś grupy wsparciai wiecie takie forum naprawde pomaga, dobrze wiedzieć ,że są rodzinyz podobnymi problemami i rozterkami

hej witam się,

Poziomki - nigdy nie mów nigdy. ;-) może twój mąż ma dar przekonywania.:-D

u nas pogoda dopisuje. więc głównie chodzimy na plażę i do parku.
I tu mam pytanie - JAK wam się udaje namowić swoje maluchy do NOSZENIA CZAPKI??!!! u mnie dziewczynki mają czapki na głowie nie dłużej niż kilka minut! :cool:
nie wiem czy to będzie ok, ale pozwolę sobie wrzucić kilka zdjęć. :sorry:
P1050679.jpgP1050688.jpgP1050701.jpgP1050703.jpgP1050668.jpgP1050654.jpgP1050558.jpg

Załączniki

• P1050679.jpg
    P1050679.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 85
  • P1050688.jpg
    P1050688.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 106
  • P1050701.jpg
    P1050701.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 85
  • P1050703.jpg
    P1050703.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 77
  • P1050668.jpg
    P1050668.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 85
  • P1050654.jpg
    P1050654.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 80
  • P1050558.jpg
    P1050558.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 85
mamartusia na szczescie u mnie dzieciaki nosza czapki bez przeszkód P najmlodszy nie chcial jak byl maly ale sie juz nauczyl ;) a zdjecia cudne :tak:
marta 24 super ze maciezynski Ci sie nalezy jednak :-) zawsze to cos ;-)
Ile masz lat jesli mozna wiedziec? :-) ta cyferka obok nicku to wiek?

A ja dzis zrobilam ciasto z rabarbarem (zapraszam! :-D ) pomidorowa tez zrobiona, najmlodszy spi, starszaki jeszcze w zerówce do 14 beda i rodzice moi je akurat dzis odbiorą :p a ja.... sie lenie jak narazie :-D ;-)

Liza :) a coś TY taka ciekawska hehe wiek nie ma znaczenia :D wszystkie mamy 18 nie zauważyłaś

mamrtusia super zdjęcia, brzusio słodziutki :) ja dopiero teraz zakumałam,że ty masz czwarta dzidzie w brzuszku :)

Hej.
Alez u nas leje i leje:szok: na szczęscie nie mieszkamy na terenach zalewowych mimo ze do duzej rzeki mamy zaledwie 500m a co u innych sie dzieje to masakra jakas:no:
I ja tez nie mówię ze napewno nie bede miec więcej dzieci bo życie potrafi byc przewrotne i juz nic w życiu mnie nie zaskoczy po tym jak zaszłam w ciążę w 31 dniu cyklu:szok:ale narazie nie żyjemy z M tak jak trzeba ale może kiedys nadejda dla nas lepsze czasy to wtedy pomyśle o porzadnym zabezpieczeniu bo mam tendencję do rodzenia dużych dzieci co kolejne to coraz większe i następnego olbrzyma chyba nie przezyję..a tak powaznie to przez ta wielką wage synka mamy teraz problemy.
MAMARTUSIA dzieciaczki słodkie a Tobie z brzusiem do twarzy:tak:
LIZA ciasto z rabarbarem..:eek:az obśliniłam monitor:sorry:
STEFA no ja mam lepiej bo mam az dwie 18:szok:

...

mamrtusia super zdjęcia, brzusio słodziutki :) ja dopiero teraz zakumałam,że ty masz czwarta dzidzie w brzuszku :)

Stefaa dziękuję ubawiłaś mnie. :-D:-D:-D

Liza, zazdroszczę żę dzieci bez problemu noszą czapki. U mnie chyba musialabym przykleić na stałe. :baffled::baffled:

Madi - faktycznie basen bardzo sobie chwalę. jest u nas w parku bezpłatny, taki płytki dla dzieci (60cm)- ale przez to idealny. woda szybko się nagrzewa, a głebokość dla dzieci idealna.

reklama
Jestem i ja:-)
Moje nie chca nosić czapek nooo może czasami:-p
Jutro wielki dzień bo sprzedajemy bliźniaczy wózek i od tej pory będą smigać tylko na nogach:-p:rofl2:
Muszą się nauczyć zanim Jaga się urodzi:sorry:

mamartusia w basenie to bym zaległa:-D a brzuszek masz zgrabniutki

Liza ma ciasto z rabarbarem a ja W-Z więc może zrobimy imprezkę:-D

Do góry