reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Liza to jak zaczniemy w czerwcu imprezowac to w pazdzierniku skonczymy;))

Maz moj gupi jest nie wie o czym gada a gada... Mam zdjecia dzieci na Fb (jak wiekszosc ludzkosci) do tego widza je znakomi tylko. Wpadl w panike ze kazdy moze je sobie poogladac...

Madii czego uczysz? Jak polskiego to ja juz leze ze swoja pisownia;p
Faktycznie mialas niezly ubaw:)

Kupilam dzisiaj Gabi rolki wyglada jak mlody lablador kazda noga w inna strone:)

Pogoda do d.. wiec chyba nici ze spaceru:(

Ostatnia edycja:
reklama
Poziomki jakbym o swoim mężu czytała :) też mi ciągle wyrzuty robi o to, że zdjęcia na facee umieszczam :) a mam ustawione że tylko znajomi, znajomych też slekcjonuje i zatwierdzam tylko tych których naprawde znam i kontakt utrzymuje, czasem tylko przez FB bo na fizyczny nie ma szans, ale utrzymuje. A jak sobie Twój M radzi ze światem wirtualnym i internetu. Mój tylko auta ogląda i pogode spr ostatnio nawet miał obawy do wykonywania przelewów przez internet haha :)

Madii to Ty musisz być bardzo cierpliwa kobieta :) jak Taki zawód wybrałaś .. ja zawsze marzyłam, żeby uczyć geografi i wiesz być taką psorką na wzór amerykanskich nauczycieli haha nawet na studia takie poszłam ale szybko zrezygnowałam . System szkolnictwa, mentalność polaków, wychowanie dzieci w naszym kraju nie pozwoliłyby na to;) Trochę żajuję, bo zostałam asystentka dyrektora, wykonuję bez znaczenia pracę ( nie umiem się w niej doszukać niczego wartościowego) a tak to chociaż w pamięci dzieci bym została :) hehe

Liza zazwyczaj to ja jestem najmłodsza w towarzystwie jak miło nią nie być ;)

Mnie też się wydaję, że nie wyglądam na swój wiek ale to może mi się wydawać tylko. Jak idę w tango to branie mam ale wiecie jakie to branie same przylepajce które myślą tylko o jednym, bo który normalny, życiowy chłopak poszukuje dziewczyny do kochania na dyskotece. Ostnio biegał za mną pół nocy jeden przydupajac żebym zrobiła sobie z nim sweet focie na fejsa. :rofl2::rofl2:

u mnie nadal leje , leje tak jak krowa w stajni, pada jak żołnierz na wojnie !! Ja chce słońce!!

Poziomki.. spokojna głowa nie Polaka:-)
a cierpliwości to mam chyba do cudzych dzieci.. :-Dbo do swoich ręce mi opadają.. wiecie "szewc bez butów chodzi"
a uczę/uczyłam hmm.. tych co mają trudności w czytaniu ,pisaniu itp. czyli nic konkretnego bez przedmiotowiec jestem
zawsze chciałam uczyć...ale niestety ten zawód nie idzie do przodu i człowiek się uwstecznia..jakieś papierki teczki zbiera po co to komu.. wrrrr

stefaa... no rozwaliłaś mnie :-) trzeba było sweet focię zrobić ;-)
a teksty o deszczu the best :-) a FB mam i korzystam ja jestem za:-)

Boszzz baby wolnieeeeeej :-D nie mam tyle czasu żeby to wszystko czytać i wszystkim odpisać w skrócie zajebisty domek Stefea :tak: musze namówić Twojego żeby mojemu pokazał jak się gwoździa rpzybija :-D:rofl2::-D
Madi :szok::szok: ło matko ja sobie nie wyobrażam pracy z teraźniejszą młodzieżą a kiedyś o tym marzyłam :-)
Mamartusia fajna mamuśka z Ciebie :-D i nawet nie "patologicznaaa" hahahaha od razu mi się wspomina wiecie co .... ;-) a brzuszek jaki cudny fajna dupa z Ciebie :-p;-):-D

My się nie zdecydujemy na czwarte bo się boje że z kolejną wadą się urodzi a tego już bym nie zniosła poraz drugi :no:
Starczy mi już to co mam z Wiki za więcej atrakcji dziękuje ;-) a z trzema babami ja czwarta to mój nie będzie miał łatwo bo jak wybęde zna zakupy tak jak wczoraj na cały dzień to wracam szczęśliwa ale lżejsza o hohoooo. Uwielbiam zakupyyyy i jestem zakupoholiczką chyba :szok:

hej

ja tez jestem nauczycielką:-) zawsze o tym marzyłam dopoki do szkoły nie poszłam pracować. to był moj pierwszy rok pracy w szkole- ile ja sie owyłam i wcale nie przez dzieci tylko przez rodziców

Witajcie mamuśki:-)

Ja tam chyba wyglądam na swój wiek więc mam następny bardzo istotny powód żeby mieć kolejne dziecko:-D

Mamartusia ale śliczny brzuszek, znacie już płeć dzidziolka?

Happymama przyszła @?

Anulaa a co jest Twojej córeczce jeśli moge zapytać? Mojego męża siostra jest w trzeciej ciąży a mają już dwie córy i szwagier się śmieje ze jak będzie trzecia i towarzystwo dorośnie to jak będą gdzieś wychodzić to będzie musiał wstawać o 5 żeby sie do łazienki dostać:-D

Co do fejsa to ja sie nie wypowiadam za krótko tu jestem ale za jakiś czas się przypomnę;-):-)

Stefa moj pogody juz chyba nie ogarnie:D jak mnie zdenerwuje bardziej to go wyrzuce ze znajomych;) Najzabawniejsze jest to ze ja mam dostep do jego kont,znam wszystkie numery loginy,poczte,kody.Gdybym chciala w sekunde moge go odciac od wszystkiego hahahahaha. Zeby bylo jasne on do moich dostepu nie ma;p
Wyslij mi linka do siebie na Fb

Madii tak to jest ze do swoich ma sie mniej cierpliwosci a i tak Cie podziwiam bo ja do obcych dzieci sie nie nadaje:)

Anula ktora z nas nie lubi zakupow;) ja mam 5 corek wiec M musi chyba zaczac odkladac hhahahaha

Marta 24 to przykre ze masz takie doswiadczenia z pierwszego roku pracy...

Wlasnie happymama przyszla @?

Ostatnia edycja:
poziomki no przykre, jestem typem niesamowitego wrazliwca i ciezkie to wszytsko dla mnie, ale tez trafilam do specyficznej szkoly, gdzie rodzice naprawde rządzą, daje sobie jakis rok na przemyslenie czy przypadkiem nie szukać pracy gdzie indziej.....sie zobaczy

steffa jestem za bo jestem was ciekawa:-D

reklama
Madi a co bym chłopu powiedziała jakbym tak jeszcze oznaczona została hahah, co do szkolnictwa własnie to zmienilo moje zyciowe marzenia haha z geografi przerobiłam się szybko na stosunki międzynarodowe. Na studiach to się fajnie stosunkowało haha i nawet trójka powstała z tego stosunkowania. Ale ze mnie patologia łożeszzzz :)

anulaa wpadnijcie na kawe to pokażemy mu jeszcze takie zajebiste urządzenie jak wkrętarka haha:cool2: ostatnio byłam kupić brzeszczot, to Pan mnie wyśmiał i mówi że w dziesiejszych czasach nie używa się młotków bo są wkrętarki a brzeszczoty odeszły w zapomnienie bo sa teraz wyżynarki hahaha
Blisko mnie mieszkasz wiesz najpierw może na zakupy się zgadajmy haha ja też chcę poczuć się lżejsza nie ważne gdzie ważne że lżejsza ! A co z Wiki się dzieje.. ? zabrzmiało bardzo tajmniczo

poziomki marta zaraz zalinkuje kto jeszcze chętny na fejs to fejs :)

Do góry