reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Stefa nie jestem az tak wierna:p:D
Dlugo nie mozna gp bylo dostac a jak mam okazje to kupuje bo najbardziej go lubie:)
Dobrze tez mi sie uzywalo tego zoltego Maybelline tez pogrubiajacy

co bym tylko ataku paniki nie dostala

sii juu :*
Relax kobito :-D.
Kurde moja mala chodzi bez pampersa caly dzien, sama chodzi do kibelka jak jej sie chce i wszystko ok. Ale tylko zaloze jej pampka na noc odrazu 2 kupy :crazy:.
Co do majtek to takie sa wygodne ale tez sa sexi :tak:, nie cierpie stringow i ich nie nosze....

Ostatnia edycja:
Normalnie caly dzien trzymala zeby wieczorem przed spaniem po kapaniu sie zwalic do pampersa :no:, i to 2 razy!!!

Ostatnia edycja:
reklama
wpadłam powiedzieć że wróciliśmy pół godziny temu z Pediatrycznej IP niestety nie obyło się bez szycia :no: dwa szwy :-( dzielny był, ja też ;-) oby noc minęła bez przygód
spokojnej nocy

Do góry