reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Witam

Bardzo dziękuję Wam wszystkim za upominek urodzinowy :-), w miłym szoku jestem ,niespodzianka Wam sie udała :-). Dziękuję jeszcze raz i zaraz idę kapucinka napić sie z mojego nowego Forumowego KUBKA :-).

Wczoraj kurier do mnie dzwoni jak juz byłam na nowym ,oczywiscie na starym mnie nie zastał ( muszę na bb adres zmienić ) i odebrałam przesyłkę dziś :-).

Równiez życzę miłego dnia .

Zabieram sie pomału za sprzątanie bo grudzień mnie zastanie hi .

Hejka
Doris wlasnie wczoraj zaczelam czytac:zawstydzona/y:
Marta to na pewno hormony, tez tak mialam czasem w tej ciazy, najpierw chcialam, potem po 8 miesiacach powiedzialam, nie koniec dobrze mi z 2 trzeba sie cieszyc tym co mam i tu niespodzianka, raz plakalam, ze nie chce, potem, ze chce kimkolwiek nie jest, potem, znowu wyrzucalam sobie ze jestem wyrodna matka, bo chce synka, a pewnie bedzie dziewczynka, potem znow martwilam sie, ze cos sie stanie bo wymyslam, a przeciez chce tego malca bez wzgledu na plec i tak w kolko ;-)
Dorota jak tam dzis brzuszek boli? moze mala mi gdzies konczyne wepchnela i nerw jakis uciska, mi sie tak czasem zdarza. Mnie dopadly skurcze znowu :confused2:no ale to pewnie macica cwiczy i nie ma sie czym martwic:tak:
Kate rozumiem Cie doskonale, ja tez tu nikogo nie mam do pomocy, niby jest szwagierka, ale ona obcym pomoze zawsze a rodzinie juz nie bardzo, mam wrazenie, ze to tak na pokaz :confused2: nawet tesciowa jest oto na nia zla, bo wlasnie dzieci zaniedbuje, ale o innych sie troszczy. Tak wiec wszystko sami ;-)ale to i lepiej, przynjamniej potem nikt niczego nie wypomina ;-)ani nie wtraca sie tam gdzie nie trzeba :-)
ananaoj jak synek juz dzis lepiej?
co tam u reszty?
milego dnia dziewczyny

Witam sloneczko swieci piekna pogoda a ja zyje na kawie noc tragiczna:-) rodzinaod strony mojego ojca mieszka w londynie zreszta moj ojciec tez ale ja ic widuje raz w roku wiec tez jestesmy sami juz od jakiegos czasu szukam wiekszego domu ale przeraza mnie przeprowadzka:szok:i moj mowi ze chyba slabo szukam:-) jutro idziemy na badanie dna oka chlopkow juz mam ciary na plecach tak nie trawie tego badania jeszcze moj ma jakies spotaknie I nie pojedzie ze mna zawiezie mnie kolega I pomozemi przy dzieciach ale wiecie jak to jest pewnie beda sie drzec ehh czekam z utesknieniem kiedy ekarz mi powie ze to juz koniec wszytskich wizyt jeszcze czeka nas wizyta u doktora od siusiorow bo moi maja spodziewactwo I tak sie zastanawiam czy to korygowac czy zostawic czytalam w necie o urazach psychicznych z powodu tego mankamentu pytam sie mojego co by myslal jak by tak mial ale on oczywiscie nie wiem jakos bym z tym zyl:szok:

Hej dziewczny!

wpadam się tylko przywitać :D czytam Was cały czas, więc piszcie jak najwięcej bo uwielbiam to robić :)

dorota :) pokaz fotkę, bo niestety ja nie zdąrzyłam zrobić a dziewczyny chciały zobaczyć.. tak szybko się przemieszczasz, że juz nie wiedziałyśmy gdzie posłać.. hehe naszczęscie jest telefon :)

Hajka, a ja tak samo Was czytam ale weny do pisania jakos od kilku dni brak.... :eek:
Jakos podbrzusze mnie boli :p wrrrr....
U nas pogoda w kratke raz cieplo raz zimno, a dzis to juz wogole na sloncu to ze 25 stopni jak nie wiecej :/
Ide zaraz po dzieciaki, i musze isc do sklepu bo sie zorientowalam ze soli nie mam :confused::confused::confused::confused2:
Milego dnia, :*

mamartusia :) moje D.N.A wyszło bardzo nie świadomie ( znaczy skrót ), żeby nie było :d zorientowałam się co tworzą ich pierwsze literki jakieś 2 lata od urodzenia ost syna :D

tak więc zaczynając od najmłodszego D to Damian, N to Nadia a A to Adrian :) .. pisałaś, że moje dzieci to raczej takie śmieszne są.. ojj tak tu się zgodzę. Mam z nimi przeboje jakich mało !! np wczoraj sąsiad krzyczał z 10 piętra, że nie zgasiłam świateł w aucie a D ile sił w płucach woła : staruszku jak masz na imię, staruszku słyszysz.. facet odpowiada Kazik maluszku :D a D na to Kazik dzięki uratowałeś mamę :D N się dołączyła i krzyczy, bo mama zapominalska aa samochod to czułe miejsce taty.. Wyglądałam mniej więcej tak :cool2: Czasem mam ochotę powiedzieć, że nie znam tych dzieci przypadkiem je na ulicy spotkałam :D

mamartusia :) moje D.N.A wyszło bardzo nie świadomie ( znaczy skrót ), żeby nie było :d zorientowałam się co tworzą ich pierwsze literki jakieś 2 lata od urodzenia ost syna :D

tak więc zaczynając od najmłodszego D to Damian, N to Nadia a A to Adrian :) .. pisałaś, że moje dzieci to raczej takie śmieszne są.. ojj tak tu się zgodzę. Mam z nimi przeboje jakich mało !! np wczoraj sąsiad krzyczał z 10 piętra, że nie zgasiłam świateł w aucie a D ile sił w płucach woła : staruszku jak masz na imię, staruszku słyszysz.. facet odpowiada Kazik maluszku :D a D na to Kazik dzięki uratowałeś mamę :D N się dołączyła i krzyczy, bo mama zapominalska aa samochod to czułe miejsce taty.. Wyglądałam mniej więcej tak :cool2: Czasem mam ochotę powiedzieć, że nie znam tych dzieci przypadkiem je na ulicy spotkałam :D

:-D:-D:-D:-D:-D och Stefa - ja zamawiam książkę u ciebie! czemu moje takie śmieszne nie są. :cool:

reklama
Hahah stefaa super teksty maja dzieciaki ale to napewno po mamie ;).
My dzis bylismy na wazeniu malego, wazymy 3580 i jutro konczymy miesiac.
Mama290 skad jestescie, ja tez z Londynu :)

Do góry