reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

poziomki dla mnie to rewelacyjne rozwiązanie.. na codzień zero śniegu, temperatura na + a na weekend sruu na białe szaleństwo.. oby to się tak utrzymało..

Dziewczyny do wylotu pozostało nam 10 dni a ja jestem w ciemnej d***. Ma ktoś wizję planu przed wyjazdowego :confused:

reklama
witam po weekendzie który zleciał jak błyskawica!

witaj Gosiar! zaglądaj jak najczęściej, w jakim wieku są dzieciaczki?

źle mi się spało w nocy, czeka na mnie sterta prasowania:no:.
Fajnie że macie śnieg, ciekawe czy u nas spadnie w tym roku.

Happy ja dzis prawie nic nie spalam, masakra, juz nie wiem co wymyslic ale dzis to juz przeszlam sama siebie bo normalnie zasnelam dopiero w okolicwch 5 rano a polozylam sie o 23 :(....teraz jestem nie przytomna......

mamcia- ja zasypiam błyskawicznie i tak do 2.00 śpię spokojnie a potem to już się tylko wiercę, wstaję siku i tak w kółko i wszystko mnie boli a to ręka drętwieje a to w pachwinach ciągnie i plecy obolałe, w efekcie budzę się bardziej zmęczona niż wieczorem.

ja jeszcze w zadnej ciazy tak zle nie spalam jak teraz, siku tez wstaje po 3 razy w nocy. Mnie nic nie boli tylko wierce sie i nie moge twardo usnac.....

Hejka :)

U nas weekend rodzinny wiecmnie nie bylo ;-) a w sobote fryzjer jupiii ;)

Stefea super fotka :-) :tak: i piekna zima

U nas dzis wiatr i deszcz... :eek: :confused:

Jestem i ja:D

Mamcia fajne dziergasz te branzoletki:)

Mamcia Happy W kazdej ciazy b.zle spalam a na koncowce juz prawie wcale..
Teraz spie wlasciwie tez po kilka godzin:cool:

Stefa plan jest taki bilety w dlon majtki w torbe i jadziesz:D:D

Doris pracusiu zeby dzien Ci szybko zlecial:)

Liza tylko farbe robisz?

BUZKA PORANNA

Lenka co ty taka zalatana?
Doris moglabym sie z toba zamienic i tak nie spie w takich wczesnych godz.
Ja zawsze malo spalam, ale kladlam sie pozno i zasypialam a teraz obojetnie o ktorej sie poloze to oczy w sufit :(, 2 godz w noc w angry birds gralam :/

reklama
Do góry