reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
U nas pierkiczki i bigos gotowe-wyszlo pycha jutro miesko bo juz czeka przyprawione i posptzatac trzrba bedzie chate bo sajgon..niemilosierny.

Mamcia mam nadzieje ze indor sie uda, ja tez takiego nie pieklam
Mieszkanko super,podoba sie nam.

Musze jeszcze popakowac prezenty.

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

U nas prezenty popakowane bigos tez zrobiony, nawet akwarium posprzatane :cool:,
Jutro salatki, tort i tez sprzatanie ;)....indyka przyprawic, jeszcze sie nie rozmrozil :what:, ma byc na obiad na pierwsze swieto :)...oby wyszedl...
Jeszcze pomarancze susze z gozdzikami, jutro dzieciaki powiesza, fajnie pachnie w domu. Piernikow nie robilam bo nie umiem nic upiec :/, napewno by nie wyszly :(.

Witajcie Widze ze wszystkie w kuchni pochloniete, a mnie az wstyd bo ja swiat nie czuje,jade jutro na gotowe do mamy i przez to praktycznie nic nie robie,moczki zrobilam i dzis sernik zrobie i to na tyle ,a kazda widze pochlonieta w kuchni,fajnie tak ,niby ja nie mam roboty ale przez to nie czuje swiat :-(.

U mnie po staremu,wczoraj lepsza kondycja wiec z dziecmi w magicznej krainie bylam,dzieci zas niespokojnie mi spaly :-(.Dzis w planach podjechac z nimi do marketu i kupic ser do sernika i kilka jeszcze pierdulek hihiih.

Nie wiem co dzis i jutro na obiad wymyslec,jutro musimy cos zjesc bo my w droge dopiero wyjezdzamy tak mmiedzye 12 a 14 po pracy M wiec cos z dziecmi zjesc musimy .

Zycze milych przygptpwac do swiat i jakbym juz nie zajzala to ZDROWYCH,WESOLYCH I SPOKOJNYCH SWIAT :-)

hej
dorota ja mimo że coś tam robię do jedzonka choć więcej nas nie będzie jak będziemy to też nie czuję tej atmosfery, za oknem szaro i brzydko, w domu bałagan bo posprzątam na ostatnią chwile gdyż moje dzieci to małe tajfuny :dry::confused: a pokój z aneksem kuchennym do tak jak kiedyś był moim marzeniem tak teraz uważam za przekleństwo bo nigdy nie jest tak naprawdę czysto gdyż w części kuchennej zawsze coś się robi :dry: ech smutne ale tak jest, dobrze że dzieci się cieszą i czekają :tak:

a ja mam już pierniki, bigos i rybę po grecku, którą wczoraj już zaczęliśmy :zawstydzona/y: wyszła pyszny :-p, śledzie się marynują :tak:
dzisiaj do zrobienia paszteciki z kapustą i grzybami oraz z mięsem, schab ze śliwką w galarecie, mój kawałek karpia w galarecie i roladki z karkówki, no i trzy sałatki i jeszcze szynka po rusku będzie...... dzisiaj chcę zrobić jak najwięcej żeby jutro mieć spokój i odpoczynek i tylko jajeczka nafaszeruję na śniadanie
nie patrzcie że tego jest tyle bo to takie porcje pomniejszone ale ciekawe gdzie ja to pochowam :sorry2: bo jak jest mróz to część ląduje za oknem a tak wszystko do lodówki, która nie jest z gumy ;-)

ANIU no nie bedzie was cale swieta , a szykujesz tego dosc duzo :-).Ja chcialabym dzis zrobic wlasnie tego karpia w galarecie,znalazlam fajny przepis i zaniedlugo do auchana sie z dziecmi wybiore,chce pokupowac jeszcze kilka rzeczy i tego karpia i ten sernik zrobic plus cos na obiad,chyba ze na obiad cos gotowegp kupie.

Problem tkwi tylko w tym ze rozchorowalam sie :-(,bardzo zle sie czuje,jeszcze w lozku jestem ,zaraz trza sie zbierac i jechac bo wieczor zastanie a ja nic nie zrobione,dzis troche planow mam ale strasznie zle chorobowo sie czuje,musze sobie cos kupic na to przeziebienie,nie ma to jak sie rozlozyc na same swieta :-(.

Witajcie
Ja również pochłonięta gotowaniem jestem i przygotowaniem Świąt. Jutro już nic nie zrobię, bo pracuję do 18.
Zasadniczo teraz dopiero na chwilę usiadłam, odpocząć, bo od rana coś. Zresztą kuchnię zajęła Dominika, bo robi pierogi z kapustą :-)
Jutro nie będę miała kiedy wejść na BB więc już dzisiaj życzenia dla Was Wszystkich

f5f84defcf2439cf.jpg

reklama
Do góry