reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

witam się i ja,

Kate - cieszę się że już jesteś po. zaraz będziesz w domu i będziesz już dochodzić do siebie.:tak:

Stefa - współczuje bólu zębów. ja jak mi się wyżynały ósemki - to nie raz nie dwa, całe policzki miałam opuchnięte. rosły kilka lat!! a dentysta i tak powiedział, że szybko mi wyrosły! :szok:

Marti-ka - witaj. :tak::tak::tak: a co do usg i płci - to liczysz po cichu, żę jednak lekarz się pomylił i będzie synek? czy raczej jesteś przekonana że miał rację i będzie dziewczynka?

reklama
Melduje sie:-) chlopaki zaczli chodzic przy meblach i siadac posiadli ta umiejetnosc w trzy dni wiec jak narazie jest maly sajgon forsuja wszelkie blkady zakupilam bramke bo juz sily nie mam nawet pies nie jest przeszkoda dla nich:-)gile maja do pasa a m padlo na zatoki co do osemek to moje tez wychodzily pare lat z czego dwa nie maja korzeni taka jestem madra:-)

mamacia dziękuje, Luise jak jest spokojny to juz nic się nie bedzie zmieniać,
mama290 trudny czas teraz z chłopcami,musisz przeczekać, az zaczną chodzic
matika a jak się czujesz? wszystko dobrze?imie dla dzieczynki już masz?i na chłopca awaryjnie,
ja zawsze dla dziewczynki tez miałam imie
A chłopcy u mnie rosną \ czas szybko leci
Alan juz coraz więcej mówi, powoli całe zdania nu wychodzą,
dalej jest "szybkim " dzieckiem ale bardzo duzo śpi, w ciągu dnia 3-4 h plus cała noc od 20-20,30 do 7 rano,
Olaf chodzi do przedszkola, bardzo mało chorował,lubi przedszkole, i chyba Alana tez zapiszą od września , będa w jednej grupie,
chłopcy bardzo się lubią, ale tez czasem walczą, ale świata po za sobą nie widzą,

Ostatnia edycja:
HEJ

Witam nowe mamy :-)
Kate no to teraz powoli dochodzisz do zdrowka :*
Super chlopaki! :tak:

Kurde nie pamietam co mialam pisac... :eek:
Dorota sie cos nie odzywa chyba od piatku? spoznione sto lat

A za oknem deszcz............:shocked2::nerd:

mamartusia idac na usg mialam nadzieje, ze moze akurat bedzie ten synek, ale po 2 dziewczynkach :) jestem pewna, ze to trzecia ksiezniczka.Tym bardziej, ze ta ciaza nie byla planowana, jak poprzednia z suplemenami, dieta itp dla mnie najwazniejsze teraz jest, zeby byla zdrowa i zeby po prostu byla!
Kate ale juz sa duzi :) fajnie, ze Ci Alan jeszcze tyle spi, moje obie skonczyly rok i koniec z drzemkami, nawet na 15 minut ich nie zmulilo... a co do walk to chyba normalne, moje maja dni, ze bawia sie zgodnie ,az milo popatrzec, a sa dni, ze bija sie i dra przyslowiowe koty. Imie po wielkich przeprawach zostalo 4 glosnie wybrane, a propozycje byly niesamowite m.in. Blyskotka- Migotka, Truskawkowe Ciastko ;) i inne cuda z bajek. Na szczescie stanelo na Liliana. A imie dla chlopca mamy od dawna ;)

Ostatnia edycja:
Liza dziękuje,
Matika no padałam jak przeczytałam Truskawkowe ciasto, haha
Liliana fajne, podoba mi się, a potwierdzili Ci płeć poprzedniego maleństwa? ze chłopczyk był,
na kiedy masz termin?

mamrtusia mówisz, że ja cierpieć kilka lat będę.. idę rwać to cholerstwo bo się wykończe !

Kate jak ożyła :d aż miło popatrzeć:d

liza u mnie tez szaro buro i ponuro .. ! ponoć tak ma być jeszcze tydzień i słońce :D Chociaż nadala nie mogę uwierzyć w to, że samochód tej zimy tylko 3 razy skrobałam :confused:

Stefa od soboty do dzisiaj rano spałam non stop z przerwami, teraz leże i pisze z Wami,
az pielęgniarka mi mówi, ze chyba się wyspałam za wszystkie czasy

Stefa, zastanowiłam się pożądnie, żeby ci nie skłamać. i mi ósemki rosły 6 lat. (ale podobno to tak jak napisałam wcześniej, i tak szybko! :szok: )

Marti-ka - "strawberry shortcake" przypadkiem? :-)

edit:

STEFA!!!!!! zaje.....fajny :ninja2: wpis na twoim blogu!!! ależ mnie rozbawiła twoja historyjka!! siedzę i się śmieję!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kate niestety tak, w dodatku okazalo sie, ze byl zupelnie zdrowy, uslyszalam tylko, ze mialam pecha :/ przyznam sie bez bicia, ze jak zaszlam w ta ciaze, zupelnie nie spodziewanie, bo powiedzialam dosc, koniec, to mialam nadzieje, ze wroci, ze wtedy to nie byl jego czas, moja naiwnosc... a teraz to tylko liczy sie zeby mala byla zdrowa... bo co sie nachorowalam w tej ciazy to przez 5 lat nie chorowalam... a termin mam na 16 czerwca,
Mamartusia dokladnie u nas to jest Emily Erdbeer ;)
Stefa wspolczuje sensacji z 8 mkami... ja nawet nie wiem kiedy u mnie 4 wyszly... nic nie bolalo,

Ostatnia edycja:
Do góry