reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
hej
u mnie bez zmian
a ja Wam muszę powiedzieć że na opiekę w tym "moim" szpitalu naprawdę nie mogę narzekać, na przeciwko leżały już mamy z dzidziusiami (i ten płacz noworodka :tak::-D ach jak ja bo lubię) to słyszałam jak tam co jakiś czas pytały czy wszystko ok, czy pomóc coś, mi badały co chwilę tętno dziecka :tak: no i na co zwróciłam uwagę po tej tragedii we Włocławku to, to że aparat ktg stał przy moim łóżku a w użyciu były w sumie 3 :tak:
Ania..dobrze, że jesteś :-)
A gdzie zdjęcia podzielonego pokoju???
:-)
ach jakoś nie mogę się zmobilizować :zawstydzona/y:chciałam poszukać jeszcze jakichś zdjęć z przed podziału a przez to jaki mi komp padł i wszystkie fotki straciłam, muszę odkopać je na płytach
Ania teraz się nie możesz rozpakować, bo ja pewnie dopierow we wtorek zajrzę, a takie newsy nie mogą mnie ominąć;-)
postaram się, chyba że mała posłucha brata, który mówi co jakiś czas do brzucha: czemu nie chcesz wyjść? my tu na Ciebie czekamy" :laugh2::tak: boziu jaki on kochany

Aniu cieszę sie ze jesteś z nami :-).

Stefa ja napisałam co u naszej Ani zanim Ty napisałas czy ktoś coś wie,ale ok każdy czyta takie posty jakie chce :-), i kogo chce Pozdrawiam :-).

Alana gorączka lepiej po silniejszych lekach ,ale gorączka niestety powraca :-(, my u dziadków ,i dobrze ze dojechalismy bo ja sie teraz rozkładem , nastroju nie mam ,sił też nie :-(.

Życzę wesołych świat .

Wielkanocnych Świat już pora
trzeba jaja wyjąć z wora,
pomalować pofarbować i kobiecie dać spróbować
żeby potem nie gadała ze na Święta jaj nie miała.

Wszystkiego dobrego moje kochane :*

p.s Dorota Twojego ost posta skomentuje .. ale po świętach ;)

Wielkanocnych Świat już pora
trzeba jaja wyjąć z wora,
pomalować pofarbować i kobiecie dać spróbować
żeby potem nie gadała ze na Święta jaj nie miała.

Wszystkiego dobrego moje kochane :*

p.s Dorota Twojego ost posta skomentuje .. ale po świętach ;)
Nie trzeba go komentowac :-), zapytalas czy ktoś coś wie o Ani już po tym jak ja napisałam co u niej :-), ale rozumiem,przeciesz nie zawsze czyta sie wszystko i wszystkich postow . W moich słowach nie ma nic aby sie czepiac :-).

My już po swieconce :-).

ach tak Wam jeszcze powiem, że w sklepie spotkaliśmy mojego gina i jego słowa wyjaśniły mi wszystko:
pytał jak serduszko małe, ja że dobrze i mówię, że skurczy dostałam i na porodówkę mnie wzięli, ale wszystko ustało i że pani ordynator wypisała mnie w piątek,
a on z takim uśmiechem, że szkoda, że się nie udało dzieciaczka na święta wywołać :confused: ale do zobaczenia po świętach......
ja czułam, że on to zrobił specjalnie tylko moja macica nie chciała współpracować ;-)

10298347_452379271562074_8313271932092498571_o.jpg

reklama
kochane Wesołych Świat

mam nadziej,że zajrze tu poświetach w lepszym nastroju, na razie nie będe wam tu dołować:

Ania czekamy na twojego maluszka:)

Do góry