Herbata
Fanka BB :)
Friggia bardzo fajnie ze sobie chlop radzi ;-) moj tez jakby musial to by zostal. staram sie go angazowac jak moge, on z reszta sam z racji mojego stanu wiecej czasu poswieca malej. ja jestem wieczorem zmeczona i obolala lekko. widze ze masz podobne podejscie do poloznych... kurcze no szkoda by mi bylo tego serduszka nie posluchac, ale jak mowie tarabanic sie taki hektar to nie lada wyzwanie
poziomki a blizniaki planowane? wybacz ze tak otwarcie pytam, ale nie wszystkie swiadomie decyduja sie na kolejna ciaze w tak malym odstepie czasowym. np ja nie planowalam
rozumiem ze dziewczynki super sie dogaduja? a blizniaczki to juz w ogole... u mnie bedzie rok i 5 miesiecy, wiec malutko... ale coz.
poziomki a blizniaki planowane? wybacz ze tak otwarcie pytam, ale nie wszystkie swiadomie decyduja sie na kolejna ciaze w tak malym odstepie czasowym. np ja nie planowalam
rozumiem ze dziewczynki super sie dogaduja? a blizniaczki to juz w ogole... u mnie bedzie rok i 5 miesiecy, wiec malutko... ale coz.
Potrafią więcej niz nam się wydaje...no może z wyjatkiem mojego męża bo jego zostawić z dziećmi= sajgon jak po wybuchu przynajmniej jednej atomówki i dzieci nakarmione słodyczami i kanapkami
żeby było zabawniej to prezent od męża na urodziny
ja bliźniakami i małą Gabi zajmowałam sie sama.
swoja droga podziwiam Cie za ... cierpliwosc?? ja bym oszalala,juz powoli mi sie zbiera... eh
....nie bijcie!