sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Kama proncie bardzo:-)
Home - Toys R Us - Britain's greatest toy store
Home - Toys R Us - Britain's greatest toy store
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

I milego sluchania po 12 tygodniu ja tez sluchalam i bylam o niebo spokojniejsza;-)
A jutro moja kolej i laski przychodza na kawe.
ale to było takie wycie że szok. próbowałam go uspokoić na wszystkie sposoby i niedało rady... ponad godzine nosiłam go na rękach, próbowałam uspokoić go butelką, smokiem i nic... zanosił sie do tego stopnia, że pare razy miał bezdechy
wkońcu chyba ze zmęczenia usną mi na rękach... położyłam go do łóżeczka i przez sen popłakuje
nie wiem co sie stało? brzuszek miał mięciutki więc to napewno nie kolka. Dominik stwierdził,że może to zęby... wydaje mi sie że gdyby to były zęby to dokazywał by cały czas, a jego trafiło w momencie
normalnie ryczeć mi sie chce... jak sie obudzi i będzie znowu to samo to jade do szpitala niech sprawdzą o co chodzi... o ile nie dadzą paracetamolu

bo dopiero wtedy bedziemy myśleli o oglądaniu i z początkiem lutego przeprowadzka

ale pociesze Cie ze z tego dzieci wyrastaja,Dawid juz dawno sie niezaniosl

fajnie
przynajmiej angielski sobie szkolisz

A ja tez mam lenia ostatnio i tylko bym spala- wczoraj zasnelam jak usypialam, dziiaj w dzien tez- teraz Artur usypia bo ja chce chociaz troche posiedziec