reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

OLESKA-To trzymaj sie dzielnie,jeszcze pare dni i juz bediesz tulila swoje malenstwo:tak::tak:chociaz wiem ze to trudne,bo ja tez juz na koniec cierpialam:-)
AMPAR-JA na piatek zadnych planow nie mam wiec pewnie wpadne,bo pewnie juz przed swietami sie nie zobaczymy wiec to jest chyba ostatnia okazja:tak:

A ja dzisiaj zrobilam prawie wszystkie prezenty:tak:ale kasy poszlo:szok::szok::szok::szok:mam nadzieje tylko ze beda zadowoleni wszyscy:tak::tak:

NEFRETETE-A Ty kiedy wracasz do Anglii??

reklama
Dorota jakto wszystkie prezenty??:szok: A dla mnie??? I dla męża mego??:confused:;-)

Ampar
mój instruktor odwołał lekcję ze mną więc też mogę przyjechac:tak: O ile siostra mnie zabierze:baffled:

Oleska kupiliście wózek?? Jeśli tak to jaki, cy możesz zdjęcie wstawic?? Kurde mi strasznie brakuje sklepów z wóżkami, gdzie można pojsc i sie przymierzyc do konkretnego modelu. Na ebay'u jest kilka fajnych ale boję się, że w rzeczywistości okażą się beznadziejne:baffled:

Monika szerokiej drogi:-D albo nieba bez chmur:-D hehe nie wiem czego się życzy:-D

SYLWIA-droga siostro:-)ale ja napisalam PRAWIE WSZYSTKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i jak bedziesz grzeczna dla swojej siostry to Cie zabiore w piatek;-);-);-):-p:-p:-p:-p:-p

Hej
Ja wlasnie uspilam. Jutro ide do lekarza moze da cos na kaszel oprocz paracetamolu:-D:-D:-D

Sylwia.m- no to badz grzeczna bo cie chce jeszcze przed wyjazdem zobaczyc:-D:-D:-p
Doris78- mi tez sie wydaje ze to juz ostatni dzwonek bo w przyszlym tygodniu to ja juz chyba bede sie pakowac i fruuuuuuuuuuuuu w niedziele. Fajnie ze bedziecie;-)
Oleska- wspolczuje niedogodnosci i zycze jak najkrotszego oczekiwania na dzidzie:tak:
kasia8118- ja tez niedlugo bede. Zadzwonimy do Was:-) Juz tez uprzejmie upraszam mamusie o pomoc:-D:-D

Ide zaraz zapalic i spac

Ampar - jatez wpadne bardzo chetnie :-) tak na 10.30 to 2 godzinki bym posiedziala, bo z tamtad to juz do szkoly mam bliziutko

Zmykam spac. Zakrecony dzien u mnie.

Hej dziewczyny widzę że szykuje się wam spotkanie,ale macie fajnie też bym chętnie wpadla.A ja wczoraj po południu skoczylam sobie na fitness z koleżanką,ale fajnie bylo sobie po cwiczyc z grupą zupelnie inaczej niż samemu w domu.Czlowiek po takim treningu czuje się jak nowo narodzony super sprawa polecam.Doris78 i Sylwia a wy jakie macie plany na Sylwestra?

hej dziewczynki:-) ja cos ostatnio nie mam czasu na bb. moj synus coraz wiecej odemnie wymaga:szok:
jesli chodzi o wyjazd to my wracamy 3 stycznia 2009:-)
w weekend bierzemy sie za uporzadkowanie domku i czesciowo trzeba sie juz zaczac pakowac. dominik bedzie pracował cały tydzień a w sobote wyjazd wiec na niego juz po weekendzie liczyć nie moge:baffled:oki uciekam musze jakies zajecie mlodemu poszukac bo mnie wykonczy:-D

Idzie misio,idzie konik.malpka.piesek no i slonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi zyczeniami.
Bo to dzien radosny wielce.masz juz jeden roczek wiecej!!!!!!!!!
Sto lat dla kolejnego roczniaka-Maciusia:-):-):-):-):-):-):-):-)

AMPAR-no to my tez tak jak Kasia bedziemy:tak:
KASIA8118-Jak na razie nie mam zadnych palnow na sylwestra:baffled:zobaczymy jeszcze:-)ale Ty to wrocisz laska jak sobie na fitness chodzisz;-);-);-);-);-)

Maciusiu

monkies.gif

W każdej chwili, zawsze i wszędzie
niech Ci w życiu dobrze będzie!
Niech Cię dobry los obdarzy
wszystkim
o czym serce marzy.

Kasia8118 ja jeszcze nie wiem co z sylwestrem. Niby znajomi nas zaprosili ale ja jakoś nie mam ochoty, więcnie wiem na czym stanie
My pogodę mamy fajową:tak: Ja właśnie ze spacerku wróciłam:-)​

reklama
Hej
U nas tez super pogoda wiec wzielam malego na troszke na spacer a teraz spi:tak:
Kasiaj- daj buziaka maciusiowi z okazji urodzin i super ze jutro bedziesz:tak:
Nefretete- moj tez strasznie absorbujacy sie zrobil w tym wieku ale to minie. Teraz tylko slysze ja sam , mama sam, mama idz:szok:
Kasia8118- fajnie ze sie poruszalas bo wiem ze lubisz:-) A co do spotkania to lot zajmuje tylko 1h40min jak sie zawezmiesz to dasz jutro rade:-D:-D:-D:-p
Monika1213- jak tam podroz? Mlodszy synus szalal z radosci ze leci?:-D;-)

Nie wiem w co lapy wsadzic tyle roboty przed wyjazdem:angry:

Do góry