reklama

Mamy z Bradford

doris-to zabieram familiade niech sie przejda:-D
kasia j.-idziemy na bd8 ze wzgledu na to ze blizej bedzie do wszystkiego:tak: do pracy,do sklepow. a poza tym troche nam ciasno bo jestesmy w mieszkaniu..wiec lepszy domek.:happy:
eeeetam chociaz raz bede miala swieta z taaaka adrenalinka:-pa co tam....

reklama
KASIA.J-ale super wygladliscie:-):-):-)Twoj Bartek fajnie wygladal w tej spodnicy i tym berecie:-D:-D:-D:-DA te Twoje wlosy,poprostu bomba:-D:-DA powiedz jak Macius zareagowal jak Cie zobaczyl w tych wloasch???Fajne zdjecia,super pamiatka:tak:
ANITECZKA-do zobaczenia jutro:tak:

Dzien dobry,Ja niestety nie dotre na kulki:-(:-(:-(:-(:-(Kuba mi sie rozchorowal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ma temperature39 stopni ,kaszle i kicha:wściekła/y:i glowa go boli:-(Sam nie chce isc na kulki,wiec musi sie naprawde zle czuc:-(
Szkoda bo bardzo chcialam byc i poznac Cie -ANITECZKA:-)
W przyszlym tygodniu napewno bedziemy:tak:
Oj u mnie jak zwykle jak cos sie dzieje,to jest choroba:wściekła/y:

:-(:-(:-(:-(
To i ja nie przyjadę. Nawet nie mam pojęcie gdzie te kulki są juz nie mówiąc o tym że nie wiem jak tam dojechac.
Sorka Aniteczka:-(:-(
no i muszę siedziec w domu jak ten kołek:baffled::crazy:

no tak rasowe babki...:-)ehhhh te nasze niezdecydowanie:-D
no my juz po sniadaniu przyjdziemy same z ala bo babci sie niechce lazic...wiecie znowu ta pogoda:sorry2:
tatus tylko zajzy z nami co to jest i spada na miasto:tak:
to do zobaczenia:-):-):-)

Ale tutaj cisza. Dziewczyny, jak bylo na kulkach?

U mnie dzieciaki posnely i chrapia slodko. Maz z mama sie wybrali na zakupy. Zdecydowalismy sie jej kupic buty do chodzenia po gorkach i pojechali do sklepu kupic. A ja mam chwile wytchnienia, popijam herbatke i sie relaksuje :-)

reklama
czesc dziewczyny:-)
na kulkach bylo super:-D:-D:-D..moja ala to sie wyskakala i wyganiala za wszystkie czasy az czerwona byla jak burak...tylko zimno na dworze jak niewiem:szok: jak wracalaysmy to tak zmarzlam ze szok:no: ala zgrzana :-( mam nadzieje ze jej cos nie dopadnie..
pozdrowka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry