Hej dziewczyny:-):-):-)
JASMINA-Ja z Toba wypije kawe:-)lwasnie tez sobie zrobilam
Dawid spi i chwila czasu jest:-)
KASIA.J-Oj broi Ci Kuba oj broi

Ale wiesz co ,wczoraj Dawid mi schowal telefon do video
jak znalazlam to powiedzialam ,to dobre ze do video a nie do pralki,bo wczoraj tez pranie robilam

MOJADZIDZIA-oj JA wiem ze sie martwisz,ja tez pierwsz ciaze poronilam,z druga tez mialam problemy(jeszcze wtedy w Polsce bylam ).Trzeba byc dobrej mysli,zreszta mowia ze najbardziej zagrozony jest 1 trymestr,a Ty go chyba juz skonczylas,nie???bedzie ok

Monika-Kasia.j-MA racje,ja tez bym najpirw zaczela od szkoly,zeby potem nie zalowac i nie zmieniac.Ja teraz proboje Kubie zmienic szkole i nie jest to latwe,jak bym sie gdzies przeprowadzila to ok,ale tak to musze czekac:-
-
-(
JASMINA-Ja z Toba wypije kawe:-)lwasnie tez sobie zrobilam

Dawid spi i chwila czasu jest:-)KASIA.J-Oj broi Ci Kuba oj broi

Ale wiesz co ,wczoraj Dawid mi schowal telefon do video
jak znalazlam to powiedzialam ,to dobre ze do video a nie do pralki,bo wczoraj tez pranie robilam

MOJADZIDZIA-oj JA wiem ze sie martwisz,ja tez pierwsz ciaze poronilam,z druga tez mialam problemy(jeszcze wtedy w Polsce bylam ).Trzeba byc dobrej mysli,zreszta mowia ze najbardziej zagrozony jest 1 trymestr,a Ty go chyba juz skonczylas,nie???bedzie ok

Monika-Kasia.j-MA racje,ja tez bym najpirw zaczela od szkoly,zeby potem nie zalowac i nie zmieniac.Ja teraz proboje Kubie zmienic szkole i nie jest to latwe,jak bym sie gdzies przeprowadzila to ok,ale tak to musze czekac:-
Nad ranem wzielam go jak sie obudzil na przytulanko i jeszcze sobie dospalismy razem :-)

oni sie tłumaczą, że u nich jest inny wymiar urlopowy i chodzi mi o to czy to na pewno jest zgodne z prawem, nie mogę znaleść nigdzie takiego przepisu
Ale możecie pójsc do Citizen Advice Bereau tam za darmo takich porad udzielają