aniteczka1981
mama Ali i Niko..
hej witam ponownie:-)
aaaaaa dzwoniłam tam do tej agencji kolo piekarni i...kazli czekać jak wszedzie zreszta..moze tydzien moze dwa...ehhhh ten pierunski poczatek roku

ampar- oj oj bedzie akcja....zeby ci dwie paulinki nie wyszly od razu;-);-);-)
oleska-moj maly mial jeszcze zoltaczke jak skonczyl miesiac bo pojenie nic nie dalo i wkoncu trafil do szpitala. niby nic powaznego a mi go wtrynili do inkubatora pod lampy na kilka dni..nic przyjemnego
ale dziewczynki ponoc lepiej przechodza...moja ala wogole nie miala ani jednego dnia.
pozdrowka dla wszystkich
aaaaaa dzwoniłam tam do tej agencji kolo piekarni i...kazli czekać jak wszedzie zreszta..moze tydzien moze dwa...ehhhh ten pierunski poczatek roku

ampar- oj oj bedzie akcja....zeby ci dwie paulinki nie wyszly od razu;-);-);-)
oleska-moj maly mial jeszcze zoltaczke jak skonczyl miesiac bo pojenie nic nie dalo i wkoncu trafil do szpitala. niby nic powaznego a mi go wtrynili do inkubatora pod lampy na kilka dni..nic przyjemnego
ale dziewczynki ponoc lepiej przechodza...moja ala wogole nie miala ani jednego dnia.pozdrowka dla wszystkich
Zbulwersował sie trochę, raz wrzasnął i to wsio
Rany, skąd te dzieci biorą takie pomysły
Może za rzadko mu farbki dajesz?? Albo jakiś artysta z niego i akurat miał przypływ weny
;-)
A ty jak wolisz zeby ci Julka spala w dzien czy raczej chodzila wczesnie wieczorem?
.On potwornie się kręci już wyobrażam sobie jego pierwszą noc w jego łóżku.Pewnie zaliczy skok.Co do śpiworków to ja nie widziałam takich dużych