reklama

Mamy z Bradford

Witam Panie!
MarzenaM - widzisz Damian pomalutku sie przyzwyczaito dla Niego zaduzo jak an pozcatek:)Wiem to po Marcelu.Wczoraj bylismy Go wypisac ze strego rpzedszkola to tak chetnie szedł dopoki nie zauwązył nauczycielek nagle stanąl i mówi nie gadam z WAmi i chodzmy do domu.Ale a zobaczył z eczekal na niego Mikołajowy prezent zaległy to mówi z meoze zostac troche:).A za tydzien zaczyna w nowym przedszkolu i pewnie bd od poczatku to samo:/:-)

reklama
Witam w te prześliczne przedpołudnie

ampar3 ja to bym chciała żeby spała i w dzień i kładła się o 19. Jeszcze miesiąc temu tak było. Ale jeśli będę musiała wybierać to zrezygnuję ze spania w dzień.

roksana, jaśmina czemu się nie odzywacie.

ja się dzis za sprzątanie biorę ,bo tak coś się zabrudziło, jak dam rade to moze gdzies wywiozę mlodego bo pogoda ładna a jak nie to się mówi trudno :tak::-D

dziewczyny jestem w szoku:szok:
wczoraj po tych całych perypetiach z Damianem w szkole zadzwoniłam do tej Teresy co nas wprowadzała w ta szkołę, opowiedziałm jej o całym wydarzeniu, o zachowaniu Damiana i że mam problem bo nawet nie mogę się dogadać z nauczycielkami, obiecała mi, że coś pomyśli:tak:

no i dzisiaj dzwoniła do mnie już dwa razy, ale to dla tego że do niej dwa razy ze szkoły dzwonili żeby mnie powiadomiła, że dzisiaj Damian czuje się znacznie lepiej:-) mało tego w trakcie drugiego telefonu powiadomiła mnie, że mamy w poniedziałek spotkanie w szkole żebym spokojnie mogła porozmawiać sobie z nauczycielami i żebyśmy wspólnie ustalili jak postępoiwać, żeby Damian czuł się w szkole co raz lepiej:tak: jestem w szoku, w Polsce to by było nie do pomyślenia:szok:

hej dziewczynki:-)
ja tam dalej na diecie ..efekty juz sa mimo ze nie ma tygodnia:-) po dwa centymetry mniej w pasie i biodrach:happy2::happy2::happy2:
najlepsze jest to ze nie jestem glodna i nie mysle o jedzeniu:-) a waga leci..
a co do wagi to nie wiem ile schudlam bo nie mam na czym sie zwazyc:-D
ide dzisiaj na takie spotkanie dla kobiet na manningam lane,moze pomoga mi wreszcie wypelnic te papiery na zasilki bo wszystko mam...chyba:confused:

zapisalismy sie wreszcie do health center teraz czekamy tylko na list z potwierdzeniem:cool2:ale tam suuuuper dziewczyna polka pracuje az mnie zagadala prawie:-D:-D:-D a jak jej powiedzialam ze potrzebuje pigulki jak najszybciej to do czasu pierwszej wizyty u GP dostalam od niej paaaake gumek i to firmowych durex:-):-):-).
przynajmniej sie juz nie boje ze jak mi dziecko zachoruje to nie bede miala gdzie sie udac o pomoc:sorry: na szczescie moje szkraby prawie wcale nie choruja:happy2::happy2::happy2: odpukac...
marzena- hmm to niezla ta pani teresa..moja ma mi sie odwolywac ..zapisalam corke do 2 szkol katolickich a jej w biurze nie ma i nie oddzwania:no:
sylwia-a nie mowilam ze to mezszczyzna:-)
CHCE DO PRACY:eek::eek::eek::eek:buuuuuuuu:frown::frown::frown:

Dziewczyny strasznie was przepraszam, że się nie odzywałam. Narobiłam zamieszania, ładnie się przywitałam (prawda że ładnie) i słowa nie piszę. Tak sobie zorganizowałam czas że mi go teraz brakuję. :szok::szok::szok:
Ale co ja tu widzę jakieś diety wam pomagają. Kurcze to może ja też się skuszę. W kupie siła. Może będzie mi bardziej wstyd przed wami jak się złamię w którymś momencie. Bo przede mną sama to ja już wstydu nie mam ;-);-);-).
A marzy mi się zrzucenie kilku kilogramów na zachętę.
Pozdrawiam i obiecuję się z wami bardziej zintegrować.

marzenaM niezly numerek z tego twojego damianka,az sie usmialam sama do siebie :-D:-D:-D:-D:-D musi byc madrym chlopcem a co do zachowania to nie ma mu sie co dziwic,nowa sytuacja i dzieci roznie reaguja,mam nadzieje ze najgorsze juz za toba,fajnie ze mozesz tez liczyc na p.terese duzy PLUS

aniteczka kiedyś podawałaś adres strony o odchudzaniu, możesz podać jeszcze raz może ja do ćwiczeń dołoże dietę. Już nie pamiętam kiedy ostatni raz w chodziłam w jakiś normalny rozmiar.

roksana dobrze że się odezwałaś, czy Twoja Matylda w ogóle nie rozrabia że nie nic nie piszesz.:-D:-D:-D:-DPróbujesz już ją uczyć siusiania na nocnik. Ja wczoraj zamówiłam majteczki treningowe. Zobaczymy jak nam pójdzie:-D:-D:-D:-D

sylwia M mam pytanko,czy pamietasz moze jak dlugo czekalas na przesylke z ebay,kurde ja juz nie moge sie doczekac,budze sie rano i wyslu****e czy moze listonosz nie poka do drzwi ( o 6 rano)

reklama
4muchy Z tym siusianiem to mam nadzieję że moje dziecko dojrzeje i samo powie ;-);-);-);-);-);-);-) Jak ją sadzam na nocnik to ta z krzykiem wstaje że zimne i się drze. Tak samo z sedesem. Więc sobie odpuściłam. Czasem ja puszczam bez majtek i wtedy jest strasznie zdziwiona że jej coś wyleciało. Generalnie wie do czego to wszystko służy naśladuje głosy siusiania i nie tylko ale.....Może jak będzie ciepło to się za to wezmę. :cool::cool::cool: Sadza misia żeby się wysiusiał.
Wiem że mnie to nie minie. Już wszyscy z rodziny mnie pytają, dlaczego jeszcze nie ćwiczymy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry