reklama

Mamy z Bradford

hej
Ja nie dam rady na kulki dzisiaj:-( maly sie pewnie dopiero co obudzi:-(
Kasia8118- ale sie nasmialam. Wyobrazilam sobie ta sytuacje jak radek wraca z pracy i juz odrazu hop siup:-D:-D jak chcecie to zostawcie na kulkach w niedziele krystiana i na 10min do samochodu:-D:-D:-D
roksana- ja tez zauwazylam ze mam wiecej roboty w weekendy jak artur jest w domu:wściekła/y: Z niczym sie wtedy nie wyrabiam:wściekła/y:
Sylwiam- ja u ciebie na kawie juz bylam wiec rozumiem ze do mnie tez wyruszysz;-):-p
Doris78- szymonowi tez syrop z cebuli nie podchodzi- sama wypilam bo ja uwielbiam:tak::-D:-D
A ja dzisiaj nigdzie sie nie ruszam- tzn wieczorem po zakupy. mam lenia na piatek juz od poniedzialku:zawstydzona/y:

reklama
Ja bym bardzo chetnie. nawet chcialam podjechac do shipley zeby tam zrobic zakupy jak artur skonczy prace i by nas zgarnal ale szymon dopiero sie obudzi bo zasnal o 13.45
Buuuuuuuuuuuu ja nie mam prawka buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-(

To trzaśnij niechcący drzwiami:-p Pamiętaj niechcący:-D Szybciej wieczorem zaśnie:-D
Mój też śpi:tak: i mam nadzieję że wstanie o ludzkiej porze bo zupę jeszcze muszę mu dac

Ja jeszczew pizamce i zazeram strucle owocowa z lodami:zawstydzona/y: Najgorsze to miec plan od poniedzialku ze sie czlowiek leni w piatek:-D:-D:-D
Ale zapraszamy z kasia na niedziele na kulki tu u mnie na 16:tak:

Sylwia- te spotkania nigdy nie sa rodzinne dzieci ganiaja, baby osobno plotkuja a facetow prawie nie widac tak sa pochlonieci swoim towarzystwem:tak: i juz nie sciemniam ;-)

A na przyszly tydzien to ja tez jestem chetna i moze byc do parku;-)

Kasia.j niestety Shipley nie mamy po drodze ,a konkretnie z całkiem innej strony:-( a do tego ja mam dzis samochodzik więc Wojt by chyba na Kuby rowerku podjechał ;-)
ale byłam z mlodym w parku wyszalał się więc liczę na odrobinę spokoju:tak:

reklama
roksana wejdź w swój profil. Potem dostosuj profil. Po lewej stronie znajdź edytuj avatar. Tam można wybrać obrazek lub wkleic swoje zdjęcie. Będzie widoczne przy poscie. Jeśli chodzi o suwaczki to wkleja je się w edytuj sygnaturę.:-):-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry