Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)- grzecznych oczywiscie;-) A na kursie nie bylam w tym tygodniu niestety nie dalo rady:-(
bo w sobote mam ten wypad z laskami ze wsi;-) Ale jestem chetna na piatek na shipley- moze jakis spacerek a potem kulki?

jak przeszdł do halmarku od razu facet mi odżył
:-)A gdzie ty mojadzidzia pracujesz?
.Oczy mnie bolą :-(.Teraz siedzi i kaszle chyba faktycznie coś go bierze :-(.Czy możecie polecic mi jakiś syrop dla niego bo nie mam żadnego w domu bo nigdy nie było potrzeby kupowania.Nie znam się na tych angielskich lekach
.Najlepiej żeby był dostępny w markecie to jak pójdę po zakupy to kupie
.Ale mam wymagania co:-).Ampar3 w piątek raczej odpada bo mój pracuje do 11
.No i z małym nie wiadomo co będzie
.Monika to kiepsko Ci przypadło z tą datą porodu tak nie wiele Ci zabraknie:-(.Kasa pewnie by się przydała.

ale jak wrocilismy ze szkoly jakos cicho siedzi,moze go brzuch bolal

pofarbowalam sobie wlosy i strasznie wygladam:-(mial niby byc braz,a wyszedl prawie czarny
z domu nie moge wychodzic,wiec na jakiekolwiek spotknie dopiero wpadne na wiosne:-
moze dlatego Dawid tak plakal ,bo mnie nie poznawal

w aptece na polkach masz takie rozne butelki z witaminami dla dzieci
tego jest pelno i one sa wlasnie na takie wzmocnienie w czasie choroby albo po

.Ja też wczoraj farbowałam włosy na niby ciemny brąz a wyszedł prawie czarny
także witaj w klubie
.No i co najgorsze nie mogłam dobrze zmyc resztek farby ze skóry głowy i miejscami jeszcze mi zostało trochę i ohydnie to wygląda
.Ja nie chciałam witaminek
tylko syrop na kaszel
.Na kolacje to Krystian róznie jada czasami trochę płatków z mlekiem czasami trochę chleba ,ale najbardziej lubi mleko
.