reklama

Mamy z Bradford

Ampar3 jeżeli chodzi o piątek to odpada, a niedziela raczej OK:tak:.Mały trochę chory więc przymykam oko na nocne wędrówki do naszego pokoju:sorry:.Z usypianiem w jego pokoju nie ma żadnego problemu:tak:.A jak u Ciebie przysłali już łóżko młodego?

reklama
Sylwia - wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, duzo zdrowia i radosci, a w tym roku to chyba przede wszystkim szczesliwego rozwiazania i zdrowej, silnej dzidzi, i by wszystko sie poukladalo tak jak sobie to planujesz. Udanej kolacji.

Ampar - wyprowadzamy sie na przelomie lutego marca. Dokladnie jeszcze nie wiem, ale wlasciciel da nam znac jak sie wyprowadzi. Mam nadzieje, ze sie nic do tego czasu nie pokielbasi. Najchetniej to bym sie juz wyprowadzila.

Strasznie mnie dzis glowa boli. To pewnie z wrazen. Mialam dzis ostrzejsze hamowania na przejsciu dla pieszych, nic powaznego, ale musialam mocniej wdepnac hamulec i nagle mnie cos walnelo w siedzenie. Okazalo sie, ze fotelik Macka jest nie przypiety pasami :szok: I on biedaczek zaryl twarza w moj naglowek :-( I taki szok, bo jak to jest nie przypiete, do meza dzwonie jak to sie stalo, ze fotelik wypiety, a on, ze nie odpinal. I chyba w warsztacie nam wypieli, jak naprawiali auto, tylko potem zaden debil nic nie powiedzial, ulozyli krzeselko na swoim miejscu, a my nie zauwazylismy. Przez blisko 2 tygodnie jezdzilam z niezapietym dzieckiem. Dobrze, ze nic sie nie stalo. :wściekła/y:

Dzień dobry:-).Widzę że na naszym forum cisza grobowa:crazy:.Ciekawe czy to wina pogody:confused:.Bo faktycznie kiepska.Ja wczoraj z małym siedziałam w domu,ale dzisiaj mam zamiar ruszyc na spacer jak nie będzie padac:tak:.Niby mały lepiej się czuje :tak:.Tak mi się wydaje bo energia go rozpiera:tak:.

Ostatnia edycja:
ojjjjj tak pogoda nie nastraja za dobrze dzisiaj:no:
cholerka miałam na spacerek iść:baffled:
u was tez taka mgła okropna?:-(
ja to dzisiaj nawet nosa za drzwi nie wystawię..
zaraz trzeba jakiś obiadek zmontować..a pózniej nuuuuudy:-)

Dzień Dobry

Pogoda nie rozpieszcza. Straszna mgła była rano. Ciężko się jechało samochodem.
Ostanio nic mi się nie chce i generalnie brak mi motywacji. Chociaż jedna rzecz mnie wczoraj ucieszyła. Zmierzyłam się i ubyło mi 2 cm. Więc ćwiczenia działają:-):-):-):-)

doris przyzwyczaiłaś się już do koloru czy jedziesz zmienić na stary:-D:-D

kasia8118 jak go energia rozpiera to napewno lepiej

czesc dziewczynki
ja dopiero niedawno z lozka sie wygramolilam i zaczelam male pranie reczne zeby calkiem nie zmarnowac dnia,pogoda do bani chociaz wczoraj bylo wiosennie
sylwia m przelozyli mi scan,co prawda tego samego dnia ale w st lukas hosp. i o 14.30 :crazy:
a odnosnie ciszy na forum-nie poznaje was dziewczyny zawsze ciezko bylo was nadgonic a teraz... moze to wina tego paskudnego wirusa,czlowiek jak chory to nie ma ochoty na nic :baffled:

reklama
No pogoda straszna:wściekła/y::wściekła/y:wczoraj tak ladnie bylo:tak::tak::tak:a dzisiaj tragedia u mnie jeszcze deszcz siapi:-(:-(
ROKSANA,4MUCHY-poprosze o relacje jak sobie radzic z dziecmi:tak::tak::tak:
MOJADZIDZIA-a Ty jeszcze pracujesz????
ANITECZKA-a Twoja mama jeszcze jest z Wami???i jak tam Alicja ma juz szkole???
4muchy-oj zmienilabym ten kolor:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jeszcze Sylwia zauwazyla ze mam przebicia pod spodem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zle nalozylam sobie farbe:-(:-(i musze caly czs chodzic w kitku albo znowu nalozyc:baffled::baffled::baffled::baffled:
KASIA,J-mi kiedys Kuba odpial fotelik Dawidka i tez byl troche luzny:szok::szok::szok:ale nie polecial mi tak jak Maciek:szok::szok::szok:oj to dobrze ze nic sie nie stalo:tak::tak:
KASIA8118-a dajesz Krystianowi jakis syrop??/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry