Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mojadzidzia - tak wiem, że nic nie ma wspolnego z tusza:-):-)a co do wyników dzisiaj byłam i jutro bd miec wyniki ale lekarz od razu zalecił spozywanie magnezu i zelaza wiec łykam witaminki i mam nadzieje ze bd ok.Ale jest sukces dziisja obeszło sie bez krwotoczku:d:-):-)
Jedyne co mi dokucza to odciski an stopach juz nie wiem w jakich butach tam smigać.Ale 8 godz to chyba nie ma butów które by mi sposały wymaganiom:-):-)Jak tam samopoczucie?!:-)
hej:-)
rooooksana jejku..jak ja bym kawe wylała na laptopa to mężulek by mnie powiesił chyba
jak ty to zrobiłaś? ja ostanio szampana wylałam na naszego ale jak był zamkniety
bożenka kuruj się bo niewesoło z tymi krwotokami a co do butów to może adidaski jakieś?
Sylwia.m to chyba zostałaś pokarana za swoją szczerosc.Kurcze chyba nie kupie tego biletu na marzec bo godziny powrotu są lipne.Robimy jakieś spotkanie w przyszłą środę???
Bożena jakbyś Kasię zobaczyła to też poradziłabyś jej jakąś dietkę
A tak na serio to z Kasi laska jest że hej i waży chyba max 55kg, do tego jest wysoka Tylko stale gada że musi się odchudzac, więc ja gadam razem z nią
Ty tu sylwia .m nie ściemniaj nowej koleżanki.A tak na serio mi się nudzi bo miałam dzisiaj spięcie z panem R i nudny wieczór się zapowiada.A poszło o skarpetki małego.A co tam u was?
no tak wczesniej byl wirus grypy zoladkowej,ale ten przechodzi max po tygodniu z tym wirusem odchudzania znacznie gorzej,szczegolnie jezeli mowi to zgrabna kobieta Moja siostra tez tak ma coprawda teraz po 2 dzieciaczku troche jej zostalo ale nadal nie jest gruba tylko ona uwaza inaczej kobiety wiecej uwielbienia dla samej siebie,no i akceptacji wszystkie jestesmy piekne