ampar3
Fanka BB :)
Czy wyscie dzisiaj powariowaly

tylu postow to ja od ???????????? nie pamietam kiedy nie widzialam

Ale to super, bardzo super jest
Aniteczka1981- super musi takie podekscytowane dziecie wygladac

Aha i ja chce troche cyckow
Ulcia C- witaj i na wstepie pisze ze mi przykro co do twoich doswiadczen ze znajomymi bo wiem cos na ten temat:-(. I jezeli o mnie chodzi to mi nie przeszkadza ze przyjdziesz do kasi8118 i potem jej nie zaprosisz

Doris78- no takiej ilosci sniegu to ja sie nie spodziewalam
Rewelacja ale te mlodsze chlopaki to chyba cale zakopane byly;-)
SylwiaM, mojadzidzia- kciukasy za jutrzejsze usg i chwalcie sie od razu co tam ciekawego slychac:-)
Marta84- odnosnie lotu to przebieraki sa na lotniskach a z twoim malenstwem to powinno pojsc gladko. Ja akurat lecialam z szymonkiem w tym wieku i cala droge spal
Ja nie wiem czy dotre na spotkanie bo mam rano przedszkole. Ale zeby nie bylo bardzo chce i sie postaram byc spozniona nieco najwyzej. Na pewno dotre na nastepne

tylu postow to ja od ???????????? nie pamietam kiedy nie widzialam

Ale to super, bardzo super jest
Aniteczka1981- super musi takie podekscytowane dziecie wygladac

Aha i ja chce troche cyckow
Ulcia C- witaj i na wstepie pisze ze mi przykro co do twoich doswiadczen ze znajomymi bo wiem cos na ten temat:-(. I jezeli o mnie chodzi to mi nie przeszkadza ze przyjdziesz do kasi8118 i potem jej nie zaprosisz

Doris78- no takiej ilosci sniegu to ja sie nie spodziewalam
Rewelacja ale te mlodsze chlopaki to chyba cale zakopane byly;-)SylwiaM, mojadzidzia- kciukasy za jutrzejsze usg i chwalcie sie od razu co tam ciekawego slychac:-)
Marta84- odnosnie lotu to przebieraki sa na lotniskach a z twoim malenstwem to powinno pojsc gladko. Ja akurat lecialam z szymonkiem w tym wieku i cala droge spal

Ja nie wiem czy dotre na spotkanie bo mam rano przedszkole. Ale zeby nie bylo bardzo chce i sie postaram byc spozniona nieco najwyzej. Na pewno dotre na nastepne

ale wierz mi ze nie ty jedna
.Takze pakuj siostre i dzieciaki
.I żadnych spóznień bo wiesz ze nie lubie