reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Bradford

Monika - faktycznie chyba tak bedzie lepiej i bezpieczniej, pewnie jedzie przez kanal? mnie sie podoba to polaczenie przez Hull do Rotterdamu, rano wstaje sie wyspanym i na wieczor do PL sie dojezdza

reklama
hej kobitki;-) NIE MOGŁAM OTWORZYĆ FORUM OD RANA!!!:crazy::crazy::crazy:
jakiś błąd serwera wyskakiwał...i znowu jestem w plecy ze 3 strony:angry::angry::angry:
mam nadzieje,że to tylko dzisiaj:baffled:
bożena-może to tak ma być na początku jak dziewczyny piszą z tym nosem;-)
ale jak będzie ropiał to może lepiej wyciągnij wogóle:baffled::baffled::baffled:
a z tą pracą to rzeczywiście bez sensu:no:na przerwie nie maja Ci prawa zabraniać:wściekła/y:
ciekawe czy pakolom też zabraniają?:confused:
kasiaj.-wieeeeki nie jadłam grzybowej..mmmmm..pycha:tak::tak::tak:
dziewczynk udanego spotkanka życzę;-):-)

Witam dziewczyny:-)

myślałm, że sie pochlastam:wściekła/y:napisałam tak długiego posta i wszystko poszło w diabły:wściekła/y:gapa ze mnie, nie zauważyłam, ze laptop nie podłączony i bateryjka padła:-(
wybaczcie, że nie będę już Wszyskim odpisywać, bo musiała bym na nowo wszysko czytać:-(

mam do Was dziewczynki pytanie, otóż zapewne na swoich mieszkankach płacicie (niestety;-)) rachunki:tak:
przyszedł mi rachunek za wodę, no używam więc oczywiście muszę zapłacić:tak:
ale jestem ciekawa skąd dostawca wody ma moje dane????????:baffled:
bo gdy zapytałm landlorda dlaczego podał moje dane a nie męża to on mi na to, że jeszcze wogóle nie podawał nas "do wody" i teraz zżera mnie ciekawość skąd w takim razie wzieli moje dane( umowa najmu jest na mężą) potrafi mi to któraś wyjaśnić ?????????? będę wdzięczna, bo nie lubię jak ktoś szasta moimi danymi bez mojej wiedzy:angry:

Hej dziewczyny :-).Dzięki za spotkanie było miło;-):tak:.Mały jeszcze po waszym wyjściu buszowłam i dopiero po obiedzie padł na sofie :tak:.Pewnie szybko się nie obudzi bo on zawsze jest strasznie wykończony po spotkaniu :tak:.UlciaC i majadzidzia ciesze się że miałyśmy okazje się poznac;-):tak:.Mam nadzieję że się jeszcze spotkamy:tak:.

kasia8118 ja rowniez dziekuje za goscine,masz wspanialego synka moze i rozbujnik ale taki slodki ze nie mozna sie na niego gniewac,kevin dawid i marcel rowniez slodziutcy :tak::-);-) ciesze sie ze moglysmy sie spotkac
ja po wizycie tez padlam bo tyle dzieci i kobiet w jednym miejscu to juz dawno nie spotkalam :-D:-D

Ja również dziękuję za miłe spotkanko:tak:
Poznałyśmy dwie nowe dziewczyny, które są jak ogień i woda, tak różne:tak: ale obie bardzo miłe i sympatyczne.

Marcel w dzień spał tylko godzinkę więc już od 16 musiałam go przetrzymywac, ale już śpi:tak: a ja mam wolne:-)

Spotkaly sie, nagadaly sie, to teraz tutaj cisza :-(

MarzenaM - hmmmm.... co do danych to moze jednak gdzies cos podaliscie, albo napisaliscie :confused: bo raczej sami z siebie by tego nie zrobili, nie spotkalam sie w kazdym razie z taka sytuacja, moze trzeba do nich zadzwonic i zapytac, tak chyba bedzie najlepiej

aniteczka - cos robili z serwerami, ja tez mialam blad, strasznie to stresujace ;-):-)

reklama
Hej z wieczora:-):-):-)
Mi tez bylo milo poznac nowe kolezanki:-)mam nadzieje ze czesciej bedziecie na spotkaniach:-)
MOJADZIDZIA-wow zapamietalas kazdego dziecka imie:tak::tak::tak::tak:a pamietasz ktory kogo??:-D:-D:-D
A co Ci poszlo w kompie???bo za naprawe ja kiedys zaplacilam 75 f:szok::szok::crazy::crazy::crazy:
ULCIA-oj Ty chyba sie juz nagadalas z nami,ze nic nie piszesz:-D:-D:-D
MONIKA-no to dobrze ze wsio ok:-)
KASIA.Jak rozumiec to ze Kuba ma alergie na naklejki???to znaczy ze ma na nie uczulenie takie naprawde,czy ich n ie lubi:baffled::baffled::baffled:bo moj Kuba je uwielbia i czasami z\ szkoly przychodzi z 4 na bluzie:-D:-D

A ja bylam dzisiaj w szkole na wywiadowce u Kuby-mozna tak to nazwac:baffled:no i Kuba byl bardzo chwalony przez pania,powiedziala ze jak na drugi jego jezyk to idzie mu bardzo dobrze i mowienie i czytanie:-)pokazala mi jakas tabelke z punktami za nauke i mial same 9 i 10,a niektore dzieci mialy nawet 5 punktow:szok::szok:wiec wyszlam z tamtad przepelniona duma:-)spytala sie mnie czy chce zeby przyjechala jakas kobieta z Education center sparwdzic jego poziom i w razie jakby sobie nie radzil ,to by otrzymal od nich jakiies dodatkowe zajecia,ale Ona powiedziala ze jak na razie Kuba sobie bardzo dobrze radzi:tak::tak: oj mam nadzieje ze tak mu pozostanie caly czas

Do góry