kasiek83
Mama Michasia
no czesc dziewczynki
jakos tak ostatnio nie mam czasu i rzadko cos pisze ale czesto czytam co u was
my tez tu mamy maly problem ze snem ;// to znaczy maly w nocy daje popalic budzi sie co chwilke i skrzeczy i smoczka mu daje to wypluje i znowu skrzeczy mysle ze za duzo spi w dzien i moze dlatego ale staram sie go budzic w dzien i nie pozwalam spac za dlugo ale raczej to efektow nie daje
jest u nas tesciowa teraz wiec wiecie czasem jest nerwowo hehe
zaczynamy sie starc tak na powaznie o mieszkanko socjalne bo nie wyrobimy niedlugo na oplatach w kwietniu koczy mi sie macierzynski wiec bedzie ciezko
Kasiu a dla ciebie to medal normalnie ja z jednym dzieckiem ledwo daje rade a ty dzielna kobito masz dwojke :-) ale tez podwojna radosc
dobra lece bo padam po tych nieprzespanych nocach :-(
jakos tak ostatnio nie mam czasu i rzadko cos pisze ale czesto czytam co u was
my tez tu mamy maly problem ze snem ;// to znaczy maly w nocy daje popalic budzi sie co chwilke i skrzeczy i smoczka mu daje to wypluje i znowu skrzeczy mysle ze za duzo spi w dzien i moze dlatego ale staram sie go budzic w dzien i nie pozwalam spac za dlugo ale raczej to efektow nie daje

jest u nas tesciowa teraz wiec wiecie czasem jest nerwowo hehe
zaczynamy sie starc tak na powaznie o mieszkanko socjalne bo nie wyrobimy niedlugo na oplatach w kwietniu koczy mi sie macierzynski wiec bedzie ciezko
Kasiu a dla ciebie to medal normalnie ja z jednym dzieckiem ledwo daje rade a ty dzielna kobito masz dwojke :-) ale tez podwojna radosc
dobra lece bo padam po tych nieprzespanych nocach :-(
. Ale pomomimo wszystko jestem szczesliwa i staram sie duzo usmiechac i smiac w glos z dziecmi. Teraz odliczam dni do wyjazdu i mam wielka nadzieje ze ten termin juz sie nie zmieni.
ech...rychlo w czas dostalam ta wiadomosc.po prostu nie nawidze takich sytuacji, teraz trzeba bedzie kombinowac, dzwonic umawiac sie na nowe spotkanie...a moze juz bedzie za pozno,bo tam sa jakies wytyczne co do wieku dziecka..ech.....