kasia.j
Rodzinka w komplecie :)
czesc dziewczyny,
Wszystkie aktywnie spedzacie weekend, bo nikt sie nie odzywa
Ja sie przeziembilam, boli mnie gardlo i tak jakby grypa mnie chciala powalic, ale sie nie daje. Wczoraj caly dzien spedzilam w lozeczku wygrzewajac sie z Maciusiem, a Kubus urzedowal z tata. Dzis jest troszke lepiej, mam nadzieje, ze do jutra mi przejdzie.
cfcgirl - jak samopoczucie Twoje i dzidzi??
mw80 - Twoj syneczek wymaga zainteresowania, czy tylko je i spi??
kama - a ty jak sie czujesz, trzymasz sie dzielnie na powrot partnera, czy moze juz tulisz maluszka?
Wszystkie aktywnie spedzacie weekend, bo nikt sie nie odzywa
Ja sie przeziembilam, boli mnie gardlo i tak jakby grypa mnie chciala powalic, ale sie nie daje. Wczoraj caly dzien spedzilam w lozeczku wygrzewajac sie z Maciusiem, a Kubus urzedowal z tata. Dzis jest troszke lepiej, mam nadzieje, ze do jutra mi przejdzie. cfcgirl - jak samopoczucie Twoje i dzidzi??
mw80 - Twoj syneczek wymaga zainteresowania, czy tylko je i spi??
kama - a ty jak sie czujesz, trzymasz sie dzielnie na powrot partnera, czy moze juz tulisz maluszka?
nie wiem czy mam sie zglosic sama?czy juz przeczekac do szczepien.a poza tym chyba czas sie udac z soba do GP ale znajac zycie...jakie tabletki anty pani chce i dowidzenia.o badaniu ginekologicznym to chyba nawet nie ma co snic.ech a do polski to dopiero za 4mc sie wybieram...buuu
. Tornado to malo powiedziane, ze przeszlo ;-) A gardelko dalej boli :-(