Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Info dla tych które za mną tęskniły........ I"M BACK
Co do piątku to ja niestety nie mogę:--( Jak wiecie takie wypady muszę planowac wcześniej żeby mój mąż załatwił sobie wolne. Na ten piątek jest już umówiony na lekcję i kończy o 20, wiec to już za późno:-(
A szkoda:---(
Byłam wczoraj u ginekologa w Polsce. Kolejny raz potwierdziła dziewczynkę:-) Ale poza tym to nioeciekawie:-( Mam miękką i krótką szyjkę i grozi mi poród przedwczesny a Oliwia jest jeszcze malutka, za malutka bo waży dopiero 1.40kg:--(
Dostałam leki i muszę naciskac na położną żeby skierowała mnie do ginekologa bo to trzeba kontrolowac
No i zero akcji
AGNIESZKAUK-ale my nie bedziemy tam siedziec do nocyspotykamy sie o 18 tej ,wiec do 20 spokojnie mozesz posiedziec,nie wiem jak reszta dziewczyn ale ja na balety sie nie wybierampewnie Natalka i MOJADZIDZIA tez KASIA8118- ty tez sie nie wykrecaj tutajpotem to juz wogole nie bedziesz mogla z wiadomych przyczyn,a my sobie pojemy i pogadamy w spokoju,nawet Twoj R moze Cie pptem odebrac SYLWIA -no to nie ciekawie:-(ciekawe jak tutaj zareaguja jak im o tym powiesz
natalka90 domyślam się ze gumki starczy w pasie ale czy starczy materiału na d....bo tam też pewnie centymetry się zwiększą niestety.sylwia.m ja miałam podobny problem przy Krystianie jeżeli dobrze pamiętam to też brałam jakieś leki żeby nie urodzic wcześniej.Nie pamiętam dokładnie co mi wtedy powiedział lekarz ale wiem że było to związane z szyjką macicy .Co do akcji to mnie to nie dotyczyło bo przez większosc ciąży byłam sama.A o tym problemie dowiedziałam się juz w ostatnich miesiącach.Fakt że jak juz doszło do akcji to dzień pozniej urodziłam.
sylwia.m to uwazaj kochana teraz na siebie bedzie dobrze ;-) no ja tez jestem ciekawa co Ci tutaj powiedza ale na moje to popros lekarza o jak najwiecej tych tabletek bo tutaj moga Ci ich nie dac jak Ci zabrakna bo ja jak bylam na swieta w polsce zaczelam krwawic i lezalam na podtrzymaniu w polsce 5 dni i dostalam tabletki luteine no i lekarz powiedzial ze mam ja brac do 36 tyg i tutaj mi maja przepisac wiecej , no to ja przetlumaczylam wypis ze szpitala w polsce u tlumacza i zanioslam tutaj do poloznej i powiedzialam ze potrzebuje wiecej tabletek a ona na to ze tutaj tych tabletek sie tak nie bierze tylko jak sie zacznie krwawic do mometu az sie przestanie to poszlam do GP i tam to samo no i przestalam brac bo juz ich nie mialam na szczescie nic sie nie dzieje zlego tak mi sie wydaje ;-) no i nic mi z tym nie robia juz wiec lepiej wes sobie zapas tabletek
Natalka teraz to już i tak za późno bo jestem już w UK Ale mam zapas tych tabletek
Kasia8118 ogólnie to zaleca się akcję jak już masz termin żeby przyspieszyc poród bo sperma rozmiękcza szyjkę Przy Marcelu na nas to wogóle nie działało ale teraz wolę nie ryzykowac
SylwiaM smutna wiadomosc,ale to chyba tylko oznacza ze musisz na siebie uwazac:-(jeszcze zeby to twoj maluszek zrozumiał
Tynia i Wiki a jak Ty w piatek , idziesz?Jak dzis czuje sie Wiki?
AgnieszkaUk spokojnie dwie godzinki mozesz nam poswiecic
Mojadzidzia moja propozycja jest taka awid na pewno bedzie mnie zawoził wiec mozemy po Ciebie podjechac
Mi tez sie humor zepsoł,okazało sie ze zgubiłam prawo jazdy i dowod osobisty,i nawet nie wiem co w takiej sytuacji zrobic tutaj moze wiecie co mam zrobic??