sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Hej dziewczynki:-):-)
Info dla tych które za mną tęskniły........ I"M BACK

Co do piątku to ja niestety nie mogę:-
-( Jak wiecie takie wypady muszę planowac wcześniej żeby mój mąż załatwił sobie wolne. Na ten piątek jest już umówiony na lekcję i kończy o 20, wiec to już za późno:-(
A szkoda:-
-
-(
Byłam wczoraj u ginekologa w Polsce. Kolejny raz potwierdziła dziewczynkę:-) Ale poza tym to nioeciekawie:-( Mam miękką i krótką szyjkę i grozi mi poród przedwczesny a Oliwia jest jeszcze malutka, za malutka bo waży dopiero 1.40kg:-
-(
Dostałam leki i muszę naciskac na położną żeby skierowała mnie do ginekologa bo to trzeba kontrolowac
No i zero akcji

Info dla tych które za mną tęskniły........ I"M BACK

Co do piątku to ja niestety nie mogę:-
A szkoda:-
Byłam wczoraj u ginekologa w Polsce. Kolejny raz potwierdziła dziewczynkę:-) Ale poza tym to nioeciekawie:-( Mam miękką i krótką szyjkę i grozi mi poród przedwczesny a Oliwia jest jeszcze malutka, za malutka bo waży dopiero 1.40kg:-
Dostałam leki i muszę naciskac na położną żeby skierowała mnie do ginekologa bo to trzeba kontrolowac

No i zero akcji

spotykamy sie o 18 tej ,wiec do 20 spokojnie mozesz posiedziec,nie wiem jak reszta dziewczyn ale ja na balety sie nie wybieram
potem to juz wogole nie bedziesz mogla z wiadomych przyczyn,a my sobie pojemy i pogadamy w spokoju,nawet Twoj R moze Cie pptem odebrac
.sylwia.m ja miałam podobny problem przy Krystianie jeżeli dobrze pamiętam to też brałam jakieś leki żeby nie urodzic wcześniej.Nie pamiętam dokładnie co mi wtedy powiedział lekarz ale wiem że było to związane z szyjką macicy 
ale moze gdzies podzialas w domu i znajda sie ;-) a jak nie to chyba da ambasady musisz zglosic i tam wyrobic nowe ;-)