reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc dziewczynki!
no wlasnie pogoda :baffled: mam wizyte w job center i chcialam sobie zrobic spacerek ale chyba nie da rady :no:
wczoraj kupilam mase sukieneczek na ebay'u-normalnie szal mnie ogarnal :-D

Witam.
Z tego wszystkiego zostawiłam całe pranie na noc na dworze, i oczywiscie wszystko zmokło:baffled:Zaraz zabieram sie do przeszukania jeszcze raz mieszkania ,moze gdzies jednak lezy:sorry:
Dzis mam spotkanie z mamami dzieciaczow ktore chodza z Hubercikiem do przedszkoła,tez fajne babaki:tak:oczywiscie mowa o Polkach,a jest nas az 4

Cześć dziewczynki
Kasia8118 ja sobie kupiłam spodnie ciążowe już na samym początku, już pod koniec 3 miesiąca. Ja niestety nie wytrwałam do końca, ale ja tyłam na potęgę. :-D:-D:-DPamiętam natomiast jaką ulgę poczułam jak założyłam takie spodnie ciążowe, :eek:niby brzucha nie było dużego. Także jak mówisz że Cie Twoje cisną, to może już warto.
Katin współczuje z praniem i z dokumentami też. Nie pojeździsz sobie teraz autkiem. A może sobie już wyrobisz angielskie?:tak:
Sylwia i jak tam spotkanie z koleżankami?
Chyba dobrze że trafiłaś do Polskiego lekarza, bo inaczej byś chodziła nieświadoma. Przykra to wiadomość, ale teraz na Siebie uważaj.:nerd:
KasiaJ może dobrze że są takie przepisy, bo inaczej pracowałby non stop, a tak ma przymusowy miesięczny urlop :-)
Doris78 z tym czosnkiem to ja nwet nie próbuje czy zje. Wiesz jaki był smród wczoraj od zwykłej cebuli :szok::szok::szok:. Dobrze że nie jest całuśna.
AgnieszkaUK nieładnie ta fryzjerka zrobiła, nieładnie. Ja bym się też wkurzyła. Nie lubię jak się z ludzi robi balony. :wściekła/y:

A w pracy wczoraj było fajnie. Pół dnia szkolaenie BHP potem jakiś egzamin ze znaków. Ale wiecie co mam problem, coś mi się porobiło i normalnie nie rozumiem o czym mówią. Straszne jest to, byłam załamana. Dopiero przy stanowisku pracy rozumiałam, ale to juz było wszystko pokazywane palcem i gestami. Praca mi się podoba, byle tylko była. A zmęczona wróciłam. Nie pracowałam odkąd z Mati w ciąże zaszłam.:-D

Wiecie ze moje dziecko jeszcze spi:szok:a poszedł spac całkiem normalnie koło20.30,
Mojadzidzia widze ze i Ciebie ogarneło juz szlenstwo:-Dwiec juz wpadłs,:-)przynajmniej ja tak miałam jakies 10 lat temu,jak kupiłam pierwsza zecz Dla Natalki . Do dzis z miasta wracam z cichami dla dzieciaczkow,a ja zeszłam na drugi plan:baffled: i czasami jestem sama na siebie wsciekła:wściekła/y:

katin no widzisz jakie masz grzeczna dziecko :tak::tak: niech spi sobie masz czas dla siebie przynajmiej to korzystaj ;-)

roksanna1 no to super ze praca Ci sie podoba ;-) nie dziwie sie ze zmeczona wrocila ale przyzwyczaisz sie :tak::tak::tak: a co tam robilas ??

Czesc dziewczyny:-):-):-)
ROKSANA-No to fajnie ze jestes zadowolona z pracy,to jest tez wazne:-)ale pogodzicie to razem?
Aha i co w piatek idziesz do pracy??
MOJADZIDZIA-oj w tym ebayu mozna oszalec ,nie?/tyle tam tego jest:-D
KATIN-ale tymasz duzo kolezanek:-D:-D:-D:-Dcodziennie masz jakies spotaknia:-Dfajnie,przynajmniej sie nie nudzisz:-)
A z tymi ze szkoly to sobie gdzies na kawe spotykacie?Oj fajnie masz:-)

Ale na dworzu jest paskudnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czyzby juz sie skonczyly ladne dni??

Wiecie co,a ja dostalam list z Kubusia szkoly,na temat jego obecnosci w szkole.Jakas kobieta z education social worker spradza obecnosc uczniow-albo uczni:baffled::baffled::crazy:nie wiem sama:-D:-D
I KuBUS ma ponizej 90% no i tam gadka....ze powinien chodzic regularnie,bo bedzie mila zaleglosci,no i ze moze miec problemy potem dostac sie do secendary school.No i ze beda go obserwowac.No ale przeciez on bez powodu nie opuszcza szkoly,nie wiem jakim cudem mu sie uzbieralo tyle dni:-(Kurcze na wszystko trzeba tutaj uwazac:wściekła/y:

Dziendobry

U mnie Kuba tez dzis dlugo spal, po 9 dopiero sie obudzil i zupelnie mu nie przeszkadzalo, ze Maciek kolo ucha mu spiewal.

natalka - to nie ja chyba widzialam Twoja mame, bo zupelnie nie wiem jak wyglada :tak:

roksanna - no tu sie ciesze, bo mojego to wolami trzeba odciagac od pracy, ale juz wiem, ze cos kombinuje :baffled::crazy:

katin - to sporo Hubert ma polskich kolegow w szkole

doris - no prosze jak tutaj pilnuja :baffled: ale dobrze wiedziec o czyms takim na przyszlosc

reklama
czesc ja melduje sie dopiero teraz bo wczesniej weny nie mialam ale pgoda paskudna:-:)-(wczoraj moj pawel znowu zrobil zakup na ebayu zamowil nowy monitor do komputera bo my mamy taki maly a te co zamowil to chyba 22 cale bedzie mial bede musiala sie do niego przyzwyczaic :tak::tak::tak: a wiki zamiast tego samochodu kipimy rowerek bo na tym czterokolowcu tylko iwekszym zabila sie dziewczyna ale w polsce wiec jej tego nie kupimy:no: dzisiaj frekwencja powinna byc bo pada

Do góry