reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
katin wiki ma sie dobrze dzis jeszcze kupilam w patsonie rutiniscorbin i wapno polepsza jej sie powolutku oby wyzrowiala zanim dzidzius sie urodzi ;-);-);-);-)
a jutro wyruszam na zakupy ciekawe co sie kupi rano na carboot a pozniej na miasto:-):-):-)

Czesc dziewczyny:-):-)
Ja wkoncu w domu:tak:
KATIN-akurat internet jakos chodzi:-)ale z rana jak zawiozlam Kube,to poptem pojechalysmy do makro i potem do mamy,potem na plac zabaw:-)
4muchy-pytalam sie pani Basi,o te zapisy i powiedziala ze jeszcze mamy czas,ze wystarczy pol roku wczesniej ich zapisac:-)
ROKSANA-a Ty masz dzisiaj wolne??a jak Ty wogole pracujesz?/codziennie i co ile masz wolne?/
AMPAR-no tygrysek super,Kuba do tej pory nie da sobie pomalowac:-D:-Doj odwazny ten wasz synek:tak:

ampar3 no mozna powiedziec,dzieło sztuki:-D
Roksana pisz co w pracy,jakim systemem pracujesz?
Doris tez byłas poł dnia na wyjezdzie:tak:mysle ze wpadniesz na kawke w tygodniu
Całuje wszystkie,my juz uciekamy PA

Hej:-)

Ja też dzisiaj cały dzień w locie:baffled: Teraz dopiero co przysiadłam ale nie na długo bo zaraz trzeba będzie mojego bąka do spania przygotowac.

Ampar jestem w szoku, że Szymon pozwolił sobie tak buzię pomalowac:szok: Mój to nawet jednej kropki nie pozwoliłby namalowac:-D
Super wygląda:tak:

Tynia byłam na kilku takich osiedlowych carbootach i zawsze było tylko kilka aut:baffled: Ciekawe jak będzie u was.

Roksanna widac że zmęczona po pracy jesteś:tak: Zawsze piszesz takie duże posty a dzisiaj tylko jedno zdanie:-(;-)

A ze mną to nikt na kawę się nie umówi:-:)-:)-:)rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ampar3 sliczny ten Twoj tygrysek :tak::tak::tak::-D

roksana no chyba naprawde zmeczona jestes:tak: nie masz nawet sily pisac co ?

Dziewczyny ledwo żyje tak się objadłam:szok:.Też dzisiaj ruszyliśmy na zakup a po drodze wzieliśmy jedzonko na wynos i teraz nie mogę oddychac:baffled:.Ampar3 byłam dzisiaj po piwko okazało się że znamy ten sklep tylko dawno tam nie byliśmy:tak:ale cena jest zupełnie inna niż mówiłaś:tak:.Dużo drożej :baffled:.Kupiłam dzisiaj koszyk dla maleństwa do spania i nie mogę odpędzic Krystiana bo wiecznie do niego wchodzi i udaje że śpi i mówi dzidzia:baffled:.On to jest pocieszny:tak::-D.

reklama
kasia8118 no to widze juz zakupy dla dzidzki zaczelas :tak::tak:;-) to pewnie musi smiesznie wygladac jak Krystianek tak wchodzi do tego koszyka :-D

Do góry