reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc dziewczyny

Super, ze wyjscie sie Wam udalo. Niezle sie poobjadalyscie :-):tak:

A ja dzis w wielkim szoku. Jakis czas temu przymierzalismy sie do kupna autka, no i dzis sie to stalo. Pierwsze ogladane autko i od razu sie zdecydowalismy. Teraz w kuchni przygotowuje mieska na jutrzejszy gril. Mam nadzieje, ze wszystko wypali i przede wszystkim nie bedzie padac. Jutro z rana tesciowa wyjezdza, takze przed nami w koncu samotne dni. Jednak miesiac to za dlugo, zeby miec gosci.

Kasia8118 - cos mi sie wydaje, ze Krystian Ci sie "uwsteczni" jak malenstwo sie pojawi

Ampar - Szymej wyglada super, Kuba tez sobie dal raz pomalowac buzie na tygryska, ale teraz juz sie nie zgadza :baffled:

doris - my tez bylismy dzis w makro, ale popoludniu, nie lubie tam za bardzo jezdzic, bo niby nic sie nie kupi, a tyle kasy tam zostaje :szok: a o jakich zapisach pisalas,jesli mozna wiedziec?

Witam wszystkie mamusie oraz ich dzieciaczki:-):-)
Jestem nowa na tym forum i do tego zielona w obsłudze tej stronki:sorry:
W Bradford mieszkam od pazdziernika, wychowuje dwu letnia córeczke Julcie.
Nie mam tu znajomych i angielskiego dopiero sie ucze:-(
Miło mi będzie Was poznać!!!
Słodkich snów!!!

Czesc dziewczyny:-):-)
OWOCELLA-witaj na forum:-)a skad z Bradford jestes???Fajny masz nick:-)
KASIA J-chodzilo mi o zapisy w poskiej szkole do przedszkola dla maluchow:-)
No i udanej imprezki Wam zycze,chociaz pogoda troche deszczowa w nocy byla,ale w dzien moze byc ladnie:-)
No i nasze plany upadly,bo planowalam dzisiaj jechac do Bolton abbey ,polezec na kocyku a tu lipa:wściekła/y:
KASIA8118-mi Kuba nie wchodzil do tego koszyka,ale za to zanim Dawid sie urodzil spal w jego lozeczku i to codziennie:-D:-D:-D

No i ja dalej nie wiem gdzie by tu dzisiaj pojechac:baffled::baffled:
Milej niedzieli:-)

Witam Was dziewczyny!!!
My wrocilismy wczoraj, bylo super pogoda dopisala:-):-):-) Majka zasnela a ja mam lenia i chyba dokoncze wszystko jutro:-p
Niestety chyba nie nadrobie tego co napisalyscie,troche tego sie nazbieralo:szok:
Macie jakies plany na dzisiaj i jutro - pogoda sie rozkreca i chyba bedzie ladnie:tak:
Zdjecia z chrzcin wrzuce pozniej
owocella2 - witam na forum!!!

HEJ
Ja sie ciesz ze pododa jest jaka jest:-Dmoj facecik troszke wczoraj przegiał z alkoholem,gdyby było pieknie to chyba by mnie trafiło:baffled:
Marta 84 witam,u nas pogoda tez była w normie,plany na dzis to na pewno tylko spacerek,a jutro jeszcze nie mamy zadnych:no:
Kasia j ja rodzicow miałam prawie 2 mieciace:rofl2: mysle ze oni juz sami byli bardzo zmeczeni:tak:ale masz racje ,ciezko tak z kims dłuzej mieszkac:tak:
Doris moze do leesd do tropikalnego swiata,tam jest zawsze ciepło
Sylwia.m jak tylko masz ochote to oczywiscie wpodnij na kawke ,na moje zaproszenie nie musisz czekac.:no:wszystkie jestescie mile widziane:-Dczasu do południa mam duzo
OWOCELLA 2 ,witam,poczatki zawsze sa ciezki,a z obsługa wszystkie chyba miałysmy problemy:tak:wiec kometuj,doradzaj,opowiadaj,

czesc marta84 tak sie wlasnie zastanawialam co sie z toba dzieje,mnie tez troche nie bylo na forum bo musialam zmienic kontrakt z vergin,no ale juz jestes Pewnie sobie troche odpoczelas? :-D
owocella2 ale masz smakowity nick :-D witaj na forum,napisz nam troszke o sobie,fajnie ze zajrzalas napewno nie bedziesz sie nudzic-od poniedzialku do piatku,w weekendy kazda ma dodatkowego dzieciaczka do pilnowania w domu no i mniej czasu :-D:-D:-D
kasia8118 czy masz na mysli mouses basket? a gdzie kupowalas? na poczatek tez wolalabym to niz lozeczko bo latwiej przeniesc na dol

Witam Was:-):-)

Marcel niedawno usnął oglądając bajkę:sorry: a ja teraz piję sobie kawkę i próbuję dodzwonic się do cyfry+:wściekła/y::wściekła/y:

Marta84 witaj spowrotem:-) Ciebie też dobiła ta angielska pogoda?? Ja byłam w Polsce tylko kilka dni ale załapałam się na piękne słoneczko i teraz cały czas marznę:baffled::baffled:
Dzisiaj oglądałam "dzień dobry tvn" i tam jedna pani siedziała w parku i wachlowała sobie jakąś kartką a ja mam piecyk włączony:szok: to niesprawiedliwe:wściekła/y:
Ja planów żadnych nie mam:no: Sama jak zwykle dzisiaj. Muszę tylko po kaszki dla Marcela pojechac i pewnie na jakiś spacer sobie pójdziemy:-)

Owocella witaj:-):-) Fajnie, że do nas dołączyłaś:tak: Na początku zawsze jest dziwnie ale staraj się pisac często i zobaczysz jak szybko się uzależnisz:-D

Mojadzidzia ja też mam taki mouses basket na pierwsze 2,3 miesiące:tak: Tylko muszę się do niego dokopac i do porządku doprowadzic:-)

Katin dzięki za zaproszenie;-):-) Ja sobie żarowałam oczywiście:-D

Kasia.j to pochwal się jaką limuzynę nabylście tym razem:-)

Ach, ja to mam cały czas dylemat czy przeprowadzic się czy nie:sorry::sorry: Tzn obserwuję różne domy ale kurcze z każdym jest coś nie tak:baffled::-p:rofl2: Mam strasznie duże wymagania:-p:-D

reklama
Hej dziewczyny dziekuje za tak miłe przywitanie,:-):-):-) az sie lepiej człowiekowi robi gdy to czyta i wie ze nie jest tu sam,:-):-) bo tak naprawde poza chłopakiem córeczką i paru znajomym od mojego z parcy nie mam tu nikogo a i moja mała nie ma z nikim sie bawic. :-(Mieszkam na BD8, prawdopodobnie w przyszłym tygodniu bede zmieniac mieszkanie ale tez na BD8. napiszcie mi prosze jak tu jest z tymi przedszkolami, jakie polecacie???chciała bym mała posłac jak skończy 3 latka na 2,5 godziny!!
Zycze udanej niedzieli!!

Do góry