reklama

Mamy z Bradford

czesc dziewczyny,

Ja dolecialam szczesliwie bez przygod do krakowa, Macius nie plakal, podobalo mu sie w samolocie :-D wieczorem wyskoczylismy do kina, dziadkowie zaopiekowali sie maluchami, wczoraj rodzinna imprezka, strasznie mi tego brakuje tam w UK; a dzis jedziemy na pare dni w gory, mam nadzieje ze sie nie zabije na nartach, moj maz chce zebym sie koniecznie nauczyla jezdzic :confused:

kama - maluszek sliczny :-D taki malutki i chudziutki :-D bo moj Maciek to takie sloniatko

sylwia - ja mialam jedna lekcje z mezem i skonczyla sie identycznie, rozryczalam sie i powiedzialam ze nigdy nie bede jezdzic, na szczecie potem bralam lekcje u instruktora i dzis idzie mi calkiem niezle za kierownica (poza ostatnio mala wpadka ;-))

niunka - dzieki i Wam tez zycze udanej wizyty w PL, Was czeka duzo wiecej imprezowania :-):-):-):-)

zmykamy :-)

reklama
Madziu to dla ciebie.
PLACE FOR PEOPLE.
COMMERCE HOUSE, 24 KIRGATE
BRADFORD
BD1 1QL.
01274761841.
jak mozesz to wrzuc mi linka od tech wesel i od twojej slicznej bluzki.:-)

Proszę Edytko
bluzka- http://ngvi.ebay.co.uk/vi?ngvi&back...op=1&fsoo=1&pass=QrZI611sUJ9/8l9eT34vGSRjZOU=
i sesja koleżanki http://www.youtube.com/watch?v=7pAAU4iRoVE

jeżeli chcesz znaleść forum ślubne ze swojej miejscowości lub okolicy to najlepiej wpisz na google forum ślubne i wtedy nazwę swojej miejscowości

Dziękuje Ci bardzo za gościnę, króciutką z naszej winy, ale mam nadzieje,że nastepnym razem będzie dłuzsza wizyta. W razie jakiś pytań co do ślubu i wesela wal śmiało a ja chętnie pomogę...
SZYMONEK jest po prostu cudowny. Oboje z Michałem jesteśmy zauroczeni, zarówno nim jak i Wami:-):-)
Całuski

Madziu my rowniez dziekujemy za to ze choc na troszkie wpadliscie.
Swietnie wygladasz z brzusiem.:-)

Dziewczynki my juz w piatek lecimy do Polski i zaczynam sie bac jak Szymek zniesie lot.
Kasiu.j - czy ty wnosilas jakies mleczko dla malego na poklad.?

kaska.83- jak Miachas zniosl lot? No i czy ty mialas jakies plyny ze soba do samoplotu?

Kama - twoj maluszek superowy:-), jak tak patrze na niego to przypomina mi sie nasz synus jak sie urodzil.A jaki brazawy.

hej
Niunka mialam ze soba i mleczko w plynie i w proszku -najwyzej kaza ci tylko sprobowac ale nie ma problemow jesli chodzi o rzeczy dla dzieci. bierzesz wozek ze soba? jesli tak jedz sobie nim az do samego samolotu i zostaw poprostu kolo schodow oni sami go zabiora. lotem sie nie stresuj Szymek juz jest w tym wieku ze wszytsko go interesuje i cala podroz pewnie bedzie patrzal zaciekawiony albo z wrazen zasnie u mamy na kolanach. Michas najpierw patrzal a pozniej odplynal i spal do konca lotu :)
Kama maluszek slodziutki :) az mi sie zachcialo znowu takiego malego szkraba
Kasiu jak ja ci zazdroszcze tych gor i nart sama kiedys zostalam zmuszona do jazdy (przymusowa nauka na studiach) na poczatku bylam przekonana ze to glupi sport i ja sie w zyciu nie naucze albo zabije ;/ po 1 dniu zmienilam zdanie i zakochalam sie w nartach. przeslij mi tu troche sniegu i gorskiego powietrza :) zycze milej zabawy
Cfc widzialam zdjecia i powiem ci ze ciaza ci sluzy - widzialam cie jak brzunio byl jeszcze maciupki a teraz razem z rosnacym brzuchem na twarzy maluje sie tajemnicza radosc :))
Jasmina jak tam? oswoilas sie z mysla ze bedziesz jezdzic autem? jak tam samopoczucie? odnajdujesz sie powoli?
jak ja wam zazdroszcze (tym co maja prawko) ;-)sama sie zbieram ale mam mega stracha, ale jak wroce to moze sie wezme w garasc i zaczne cos dzialac zeby zrobic te prawo jazdy
My wracamy 17 marca i do sierpnia nie ruszamy sie nigdzie.
Niunka odzywaj sie jak tam chrzest i przygotowania do slubu. a powiedz mi czy wesele tez robicie czy tylko takie male przyjecie? mnie czeka tez to cale zamieszanie z koscielnym ale gdzies za 1,5 roku narazie starczy mi cywilny hehe
pozdrawiam

czesc kasiu.83
Troszkie mnie uspokolilas z tymi plynami w samolocie.
Ani wozka ,ani fotelka nie bierzemy , bo tescie nam zalatwili w Polsce. Takze jeden ciezar odszedl.
Wesele bedzie na jakies 75osob , mamy troszkie zalatwiania ale musi sie jakos dac.
Pozdrawiam i caluski dla Michasia.

Czesc kobitki!!!!
Sorki ze tak dlugo sie nie odzywam,ale jakos nie moge znalezc czasu. Niby Maksik jest grzeczny,ciagle spi,ale ja nie potrafie sobie czasu zorganizowac. Ciagle tylko siedze i wpatruje sie w ten moj maly cud!!! Porod wspominam bardzo dobrze pomimo ze trwal 22 godziny,ale tak jak pisalam wczesniej rodzilam z zzo. Maly dostal 10 punktow,od razu przyssal sie do cyca. W szpitalu bylam tylko 2 dni. Niestety jestem troche oslabiona bo stracilam duzo krwi,ale widok maluszka pozwala zapomniec o wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak: Obiecuje ze zaczne sie czesciej odzywac:tak:

Hej
Kamus - z wolnym czasem to juz tak bedzie:-D

Dziewczyny czy ja moge wziasc do podrecznego bagazu jakies grzechotki- zabawki dla malego, czy moze mi zwina na bramce???????????????????????????

niunka - spokojnie, możesz zabrać grzechotki :-). Życzę spokojnego lotu. Mojej Jaśmince zawsze jest gorąco w samolocie, teraz ubieram ją na tzw. cebulkę.
kama - jeszcze troszkę i odnajdziesz się w nowej sytuacji.

Mojemu Małemu zaczęły iść górne jedynki. Kiepsko to przechodzi. Cały nerwowy jest, i niestety cierpię i ja tzn. moje piersi.
W następnym tyg. chcę zapisać dzieci do przychodni.
pozdrawiam

reklama
Niunka grzechotki sa nawet wskazane :)
Jasmina ma racje ubierz szymka na cebulke bo potrafi byc naprawde goraco, Michas sie wlasnie darl i darl dopiero po 15 min zajarzylam ze jest mu za goraco ja sama sie rozpuszczam jak lece a co dopiero taki malec.ja mam zawsze big torbe podreczna a tam wszystko co sie moze przydac, nic ci nie zabiora a przynajmniej nie powinni. jak cos to pytaj o wszytsko wiem jak to jest jak jak lecialm pierwszy raz to tez mialam w glowie setki pytan ale teraz juz wiem ze niepotrzebnie.
Kama my rozumiemy wszytsko, kazda z nas na poczatku miala malo czasu. odpoczywaj i tul maluszka jak najwiecej bno ten moj urwis juz tak nie chce sie do mamuni przytulic hehe
przedwczoraj maly podczas kazdego jedzonka gadal dzia dzia dzia czyli to jego pierwsze slowo hehe ale za to wczoraj juz gadal ajajajaj :)
pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry