Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a ja jak mi się uda na neta usiąść to przeglądam oferty;-)

:-)

oo i jeszcze kociaki doszły:-) współczuję jak zaczną biegać po domu
:-)

Mieszkam na BD8, prawdopodobnie w przyszłym tygodniu bede zmieniac mieszkanie ale tez na BD8.

Ano pali się pali. Jakieś targety są, jak dla mnie początkującego żuczka na razie nie do przejścia, zwłaszcza że codziennie robię coś innego.Aniteczka jak tam robotka? pali się w rękach?oo i jeszcze kociaki doszły
współczuję jak zaczną biegać po domu
Aniteczka oo i jeszcze kociaki doszływspółczuję jak zaczną biegać po domu![]()

. A tego ciekania kotów po całym domu to ja się doczekać nie mogę. 
Tynie i wiki mi wczoraj maz sprawil walki na goraco a ja tyle sie obszukalam

. Najpierw pomyślałam o grze, takiej o walkach 

, potem że to wok, ten do chińszczyzny, dopiero jak mi zdjęcie na gg wysłałaś to doszło do mnie że to wałki na głowę.

Ale się uśmiałam sama z siebie. 

Doris A slyszalyscie o tym ze ryainer ma wprowadzic dodatkowa oplate od ludzi otylych?/![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ci z nadwagą też

Czy tylko ci otyli 

Tynia i wiki czesc kobietki witam sie z rana przy kawce wstawac moze frekwencja bedzie dzis dobra bo pogoda nie za bardzo
a ja mam pelno prania![]()
gdzie wwy sie kobietki podziewacie![]()

BożenaM Witam!!!!Tęskniłyscie?
;-)
A i mam tesciowa od dzsiaj na miesiac....

Katin Znalazł sie moj portfelokazało sie ze zostawiłam go na fitnesie
i dzis do mnie dzwonili

napisz jak w pracy

Teraz Dawid pojechał z dzieciaczkami do kulkolandi,aja szykuje obiadek,i zaraz zmywamy sie do Skipton.
dobrze ze autem jezdzimy do Polski,to do Chinskiej i na piwko moge dalej smigac
tylko beda jaja ,jak przed wejsciem na prom zaczna wazyc

wazne ze sie odnalazły

Zastanawiałam się czy też się tam nie zgłosić ale robert już nie pracuje do 14 więc mi nie pasuje
a do tego my znowu do Polski lecimy. Siostrzenica Roberta ma Pierwszą Komunię
.Mam pytanko do naszych ciężarnych czy wybrałyście już szpital w którym będziecie rodzic?Jak tak to jaki bo ja jestem ciemna w tych sprawach
.I czy za zdjęcie z drugiego usg musiałyście płacic?No i jeszcze jedno pytanie do wszystkich czy ktoś wpadnie na kawkę w środę o 11???