reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Sylwia - oj buntuje sie, buntuje :-( ciagle sprawdza na ile sobie moze pozwolic; nie wiem jak tam u Ciebie Marcel, Maciek tez mnie ciagle testuje; a prasowania to ja mam swoja sterte, tesciowa wyjechala, to mi sie niezla kupa uzbierala :-(

Kasia - ja nie jadlam tego co tam podali, napewno pasztetu, a watrobke jadlam, bo lubie, ale tak jadlam raz na 2 miesiace

katin- ja tez tak lubie, ale dzis u nas ciazki dzien byl, Kuba juz nie wiedzial co ze soba robic, mam nadzieje, ze ma nauczke i nastepnym razem przyjdzie od razu do domu

Bozena - gratulacje :-D a watrobka, owszem ma duzo zelaza, ale tez i witaminy A, ktora w nadmiarze morze uszkodzic wzrok maluszkowi

A ja sama w domku. Moj maz dzis imprezuje. Poszedl sobie z kolegami na tajskie zarelko. Przed wyjsciem jeszcze mnie probowal wkurzyc mowiac jakie to sliczne male raczki maja tajki :wściekła/y: na co ja mu, ze nowy mlody listonosz chodzi :tak: Nie wiem kto kogo bardziej podraznil :-D

reklama
Kasiaj oj testuje Marcel i to bardzo:baffled: Przymierza się do zrobienia czegoś złego, luknie się na mnie czy ja reaguję i jak mu mówię nie wolno to ze śmiechem i tak to robi:baffled: Tak jest z włażeniem na stół albo na oparcie kanapy:wściekła/y:

Kasia j my podobnie sobie zartujemy:-D:-D
Mam straszna ochote na drinka ,a tak sobie obiecałam ze koniec z pustymi kaloriami:wściekła/y:ide na jednego,po dwoch łykach juz bedzie wszystko jedno:-D:-D

czesc kobietki ja jadalam wszystko w ciazy:-):-):-) nie mialam zadnych zakazow :no::no::no:i wiki jest zdrowa i nie am uczulenia tylko tak mi sie zdaje ze na truskawki chyba trzeba bedzie zrobic testy :-:)-(no pozekamy zobaczymy milych snow kobietki dzis mialam wolne ale jutro znowu mykam :-D:-D:-D

Widze, że to nietylko mój Marcelo jest na etapie"testowania" mamuski i reszty rodzinki.
A po pobycie w Pl teraz to normalnie jest chwilami jak nie ON,nadodatek etraz druga babcia tak si nad nim "cacka"......ze ju zdzisija mój staruszek Ja upomniał:].

Nie słucha si mały jej wogole.Z obiadem czeka az ja wroce z pracy. A wogole dzisiaj jej powiedział z enie jest jego babcia on ma 1 babcie ktora dopiero wrocila do PL i z nim tutaj była.:/:szok:

Oki uciekam spac 3 majcie sie dziewczynki PA!

Kasia j-No to widze ze u Ciebie jest ten sam problem co u mnie z Kuba:wściekła/y::wściekła/y:Ja to samo robie,jak nie przychodzi jak go wolam to dostaje kare i potem siedzi i tylko liczy ile mu jeszcze zostalo.
A ostatnio jak idzie na dwor i ja go wolam to wraca,ale za to jeszcze z kolega:wściekła/y::wściekła/y:
Dzisiaj to samo bylo i tez sie awanturowal.I wiesz co juz nie wiem jakich metod uzywac,bo ile mozna kar dawac:baffled::baffled::baffled:
JASMINA-ja tez nie wiem co Ci doradzic:baffled:moze dac jeszcze troche czasu,naciskac na nauczycielke by zwrocila uwage jak sytuacja stoi,albo isc moze do dyrektorki i z nia pogadac.
A moze jak to nie pomoze to w ostatecznosci zmienic szkole,chociaz wiem ze to dla Jasminy napewno tez by bylo ciezkie przezycie.
Ja wlasnie tez obawiam sie takich sytuacjii,moj Kuba ja na razie to nie mowi ze ktos mu w taki sposob dokucza.
KASIA8118-ja tez nie robilam tego testu,bo stwierdzilam ze to mi nic nie da:no:
No i super ze z dzidzia wszystko ok:tak:
MOJADZIDZIA-znalazlam na ebayu te ksiazki:-)w zyciu nie sadzilam ze coa takiego mozna tam znalesc:no:
ROKSANA-aTy co tak milczysz/
BOZENA M-no to teraz jak sie odwazylas i jezdzisz to zobaczysz ze nie wysiadziesz z auta:-D:-D:-D:-D
Ja tez dlugo sie za to zabieralam:-D
KATIN-no tak trzeba pomoc:tak:a kupiliscie juz bilety na prom??

Wiatm wszystkie babeczki z rana. Dzien zapowiada sie sloneczny, jak tylko ogarne chatke lece na zakupy. Aha ja tez tego testu nie robilam bo w 16 tyg jak by sie okazalo, ze dziecko ma zespol downa to i tak bym nie usunela.
Zycze Wszystkim udanego dnia - macie jakies plany na weekend???

Hej witam z rana.Jakoś nie mogłam dzisiaj dospac wiecznie się budziłam:confused:.Matra84 ja nie mam żadnych konkretnych planów na weekend dużo zależy od pogody a raczej ma byc kiepska:-(.Więc pewnie będzie nuda:wściekła/y:.

reklama
Hej Kobitki
My juz po śniadanku,ja popjam kawke, a mala broi.
Jasmina Kurcze współczuje wam dziewczynki ze musicie przez to przechodzić ,przyznam ze nie sądziłam ze taki problem moze tu wystąpić,ale to moze dlatego ze moja mala ma dopiero rok.Niewiem co Ci doradzić:baffled: ,bo jest to naprawde trudna decyzja:sorry2:.Życze Wam dziewczynki oby wszystko sie dobrze ulożyło.Buziki
Kasia8118 Ciesze sie ze u was oki.A odnosnie testu -to ja miałam takie samo zdanie jak Marta84:tak:Jezeli chodzi o dietę w ciązy to połozna nic mi nie mówiłą:no:a lekarz w PL powiedział ze wszystko jest dla ludzi,tylko z umiarem:tak:Ja musiałm zrezygnowac tylko z serów pleśniowych -a uwielbiam:-):-):-)ach prosił jeszce unikać ryb wedzonych,surowego miesa i to chyba wsio.
Doris78,Kasia.j Kurcze to faktycznie u was wesoło.u mnie amela tez kombinuje ale z tego co piszecie to dopiero poczatek:szok:

Ostatnia edycja:
Do góry