Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sama nieiwm,stresuje sie i czuje cosdziwnego w zolodku:-(.
mniejsze niz mielismy do tej pory.remi dostal od kolegi i teraz u gory mamy rybki:-):-)
zyje tylko tym dniem;-)
ale kupila troszke rzeczy dla malenkiej
:-)
dobra decyzje podjelas ze w polsce bedziesz leczylam malutka tak mi sie wydaje
ale mam nadzije ze nie opuscisz nas na dlugo...
ale jak Ty biedna dasz rade bedziesz pracowala 7 dni w tyg ? kiedy odpoczniesz??

zebys sie nam kochana nie przepracowala 

bo ja chcialabym jeszcze poznac cie i dziewczyny ktorych nie znam:-):-):-)
.Mój w piątki pracuje tylko 5 godzin więc wyciągnęłam go na zakupy
.Oczywiście nic sobie nie kupiłam ale znowu się skusiłam żeby kupic coś maleństwu
;-).Kupiłam zestaw butelek z Aventu bo była promocja 
.A Krystian cwaniak już chyba zaczyna kumac dla kogo te zakupy i ledwo wyciągnełam z reklamówki te butelki to chodził i opowiadał że dzidzia będzie robic am
.agnieszkaUk no to gratulacje fajnie że udało Ci sie znalesc prace,ale czy ty podołasz 7 dni w tygodniu bez wolnego
.Oj zatęsknisz jeszcze za nami
.jasmina moja koleżanka w Polsce ma podobny problem co ty.Jej córka jest bardzo nieśmiała i to bardzo utrudnia jej kontakty z rówieśnikami.Od niedawna chodzi na takie zajęcia z psychologiem idziecmi to jej pomaga
.A w przedszkolu też wychowawczyni nie przejmowała się zbytnio problemem i stwierdziła że moja znajoma powinna zapisac ją do prywatnej szkoły bo tam niby będzie jej lepiej żeby tylko pozbyc się problemu
.Ale psycholok był innego zdania i stwierdził ze to w sporym stopniu wina nauczycielki a nie dziecka.

no ale promocje zawsze skusza:-)

tylko ze czesto nie mam weny do pisania ,