reklama

Mamy z Bradford

kasia.j ja wprawdzie nie wiem gdzie zezłomować, ale jak my mieliśmy takie aoto które nadawało się na złom go sprzedaliśmy za 50 funtów

reklama
jasmina pisz pisz, zawsze lepiej jak się człowiek wygada, a może ktoś dobry pomysł posunie. Zresztą też ostanio mam problem z Adasiem strasznie cierpi że nie ma polskich kolegów w anielskiej szkole. Przed Wielkanocą w doszedł do jego klasy Patryk, Adaś leciał do szkoły jak na skrzydłach. Strasznie był szczęśliwy. Po przerwie świątecznej Patryk nie wrócił do szkoły i Adaś jest bardzo smutny.

troszke sie odzywalam i wpadlam sie pochwalic,ze od pon zaczynam prace w hallmarku:-)jestem mega szczesliwa, ale i pelna obaw:-( a to dlatego, ze bede pracowac w hallmarku od pon-pt, a w weekendy w farmers boy'u.boje sie ze ie podolam i przyro mi bedzie rozstawac sie z nikolka na cale dnie:-( nikola bedzie z tata,ale mimo wszystko-wiem,ze jej sie z nim nic nie stanie,ale jednakJA to JA.:tak: sama nieiwm,stresuje sie i czuje cosdziwnego w zolodku:-(.
od wczoraj jestesmy bogatsi o jeszcze jedne akwarium:tak: mniejsze niz mielismy do tej pory.remi dostal od kolegi i teraz u gory mamy rybki:-):-)
zakupilam juz dekoracje na nikolki urodzinki-jestem taka podniecona:tak::tak: zyje tylko tym dniem;-)

hej dziewczynki ;-) bylam dzis w miescie pogoda straszna raz slonce raz deszcz no i ten wiatr :wściekła/y: ale kupila troszke rzeczy dla malenkiej :tak::-)

roksana no ja tez nie mam za bardzo zaufania do tutejszych lekarzy :sorry2: dobra decyzje podjelas ze w polsce bedziesz leczylam malutka tak mi sie wydaje :tak: ale mam nadzije ze nie opuscisz nas na dlugo...

agnieszkauk no to gratuluje nowej pracy :tak: ale jak Ty biedna dasz rade bedziesz pracowala 7 dni w tyg ? kiedy odpoczniesz??

czesc dziewczynki ja juz wrocilam wlasnie i odrazu zagladam co wy tu piszecie zeby nie miec zaleglosci:-D:-D:-D
kasiaj ja sie spytam swojego pawla gdzie mozna zezlomowac a moze by ci sie bardziej oplacilo jakbycie go sprzedali na czesci:confused::confused::confused:

agnieszkauk fajnie kochana ze idziesz do pracy tylko tak jak natalka napisala kiedy ty kochan odpoczniesz:confused::confused::confused:zebys sie nam kochana nie przepracowala :-D:-D:-D:-Dbo ja chcialabym jeszcze poznac cie i dziewczyny ktorych nie znam:-):-):-)

Ale pogoda raz deszcz raz słońce:baffled:.Mój w piątki pracuje tylko 5 godzin więc wyciągnęłam go na zakupy:tak:.Oczywiście nic sobie nie kupiłam ale znowu się skusiłam żeby kupic coś maleństwu :tak:;-).Kupiłam zestaw butelek z Aventu bo była promocja :tak::-D.A Krystian cwaniak już chyba zaczyna kumac dla kogo te zakupy i ledwo wyciągnełam z reklamówki te butelki to chodził i opowiadał że dzidzia będzie robic am:tak:.agnieszkaUk no to gratulacje fajnie że udało Ci sie znalesc prace,ale czy ty podołasz 7 dni w tygodniu bez wolnego:shocked2:.Oj zatęsknisz jeszcze za nami:tak::-D.jasmina moja koleżanka w Polsce ma podobny problem co ty.Jej córka jest bardzo nieśmiała i to bardzo utrudnia jej kontakty z rówieśnikami.Od niedawna chodzi na takie zajęcia z psychologiem idziecmi to jej pomaga:tak:.A w przedszkolu też wychowawczyni nie przejmowała się zbytnio problemem i stwierdziła że moja znajoma powinna zapisac ją do prywatnej szkoły bo tam niby będzie jej lepiej żeby tylko pozbyc się problemu:baffled::confused:.Ale psycholok był innego zdania i stwierdził ze to w sporym stopniu wina nauczycielki a nie dziecka.

KATIN-to fakt,ze przez to ze pracuje w nocy, jak ma dwa dni wolnego to w sumie wychodzi na to ze ma 1 dzien,bo jeden dzien odsypia i potem dosypia:-D:-D:-D
AGNIESZKA UK-oj to z Ciebie kobieta pracujaca jest:-)oj pewnie ciezko Ci bedzie,ale rozumiem ze trzeba isc:-)
A gdzie bedziesz pracowala,na jakim bd??i w jakich godzinach?
KASIA8118-oj Ty tez szalejesz juz:-D:-D:-Dno ale promocje zawsze skusza:-)
TYNIA I WIKI-to tak jak ja,ja tez jak wejde do domu pierwsze co ,to na bb:-D:-D
JASMINA-tutaj w Bradford jest polski psycholog,jakbys potrzebowala.
MARTA84-ja nie uzywalam tych chust:no:

kasia8118 no jeszcze troszke to wszystko dla malenstwa bedziesz miala :tak:
doris78 ja tez jak tylko wejde na domu to na bb wchodze wciagnelo mnie to :-p tylko ze czesto nie mam weny do pisania ,:sorry2:

dziewczynki macie moze numer do tej polskiej prawniczki?? bo slyszalam ze jest na bd5 gdzies ,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry