reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

witam dziewczynki ;-)

a co tutaj tak cicho :szok:
wlasnie gdzie sie podziewa Aniteczka ?? Roksany i AgnieszkiUk tez cos nie widac ....

reklama
czesc dziewczynki!
pogoda przytlaczajaca :baffled: wczoraj bylismy na zakupkach dla dzidzi i kupilismy najpotrzebniejsze rzeczy,nadal nie mamy wozka ale jakos nie moge sie zdecydowac-za duzy wybor :-D
tynia i wiki super zrobila ci wlosy
natalka90 ja tez juz dlugo nie malowalam wlosow-od grudnia!!!! nie wierze w zabobony ale tyle juz wytrzymalam to jeszcze troche poczekam,nie czuje sie az tak zle z moimi odrostami :-D
kasia.j oj ty bidulko,znowu zostalas sama ale to tylko kilka dni,pewnie bedziesz zajeta pakowaniem i czas szybko zleci ;-)
sylwia.m ja strasznie zaluje ze nie mam prawka,jak jest brzydka pogoda to jestem uwieziona bo nawet na zakupy mi sie nie chce ruszac
katin no to teraz jestes kociczka z sexownymi pazurkami a jak dawidowi sie podoba?
ampar3 szymus to super chlopak,dawno nie widzialam takiego otwartego dzieciaczka a przy tym jaki pojetny ;-)

Witam
My jestesmy zmuszeni zostac dzis w domu,Hubert niby nie goraczkuje,ale wyglada podejrzanie:-(wiec podaje mu witaminki i moze nic sie nie rozwinie
Mojadzidzia Dawid mnie zaskoczyl,on raczej jest przeciwny sztucznym zecza u kobiet,ale odziwo pozurkim mu sie podobaja:confused:
:-Dmoze pomyslec o czyms innym:-D:-D:-D
Bozena no to fajnie ze udało sie z komp.Anety:tak:
Kasia j moje dzieci tez tak szczuje trompolina u sasiadow:-(ale małej nie warto kupywac,a na duza trzeba miec miejsce:tak:
A mi cos brakuje Doris ,juz chyba jej nie był jeden i poł dnia:baffled:
Sylwia chyba razem z Dorota zabijacie nudy niedzielne?
Roksana poznałas sie z Bozena w pracy?

czesc kobietki ja sie witam dopiero teraz bo rano kasia pojehala do szpitala bo miala skurcze i pilnowalam olenki ale przyjechali niedluo bo kazali jej czekac potem male zakupy a teraz tez pilnowalam oli kasia znowu byla wszpitalu ale ma rozwarcie tylko jeden cm i bidulka siedi narazie w domu dostala tabletki przeciwbulowe ale jej tylko troszke pomagaja mamy wszyscy nadzieje ze dzic urodzi pozdrawiam wszystkich i do uslyszenia :-):-):-)

Tynia - to macie napieta atmosfere w domu :tak:

katin - no my tez pewnie bedziemy musieli kupic, bo sasiedzi sie wyprowadzaja wkrotce, a dzieci uwielbiaja, cos musi byc w tym hipnotyzujacego dla nich, bo non stop ktos tam skacze :baffled:

mojadzidzia - no niestety, ale czas mi sie jednak dluzy, tak w dzien jest jeszcze co robic, ale wieczor jak dzieci ida spac i potem noc, to koszmar, dzis mi sie alarrm pozarowy wlaczyl w kuchni i malo co nie dostalam zawalu, nie wiadomo dlaczego, bibkal sobie z polgodziny, w koncu o 3 zaczelam wietrzyc mieszkanie i sie wylaczyl, no ale cisnienie mialam takie ze zasnelam dopiero nad rane, a za chwile mlody sie obudzil i po spaniu bylo

Ide cos dzieciom do jedzenia zrobic. Bylismy na zakupach w miescie. Wyprawa autobusowa, chlopakom sie podobala, bo dawno nie jechalismy :-D Mielismy maly wypadek na miescie.Kubus chodzil z rekami w kieszeni i nagle sie przewrocil i rozcial sobie gorna warge. Krew sie lala strasznie, na szczescie zeby w porzadku.

cześć dziewczynki!:-)
aleeeee mnie znowu dłuuugo nie było:-:)-:)-:)szok::tak:
kurde zalatana jestem z tymi domami wszystkimi,połowę niech by szlag trafił:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: musiałybyscie widzieć parę mieszkanek,normalnie jakieś meliny:angry:

zanaleźliśmy jeden fajny ale czekamy na odpowiedz z agencji:tak::tak::tak: także nie będę zapeszać i szczegóły Wam powiem jak już będę wiedziała,że na 100% będzie nasz:-p:-):-):-)
bożena,natalka-dzięki za pamięć:-D:-D:-D:-):-):-)

Aniteczka - Wreszcie, a co starsz sie o mieszkanko z socjalu?

Katin- nie poznałysmy sie jeszcze z Roksanna ale mozliwe ze sie minełysmy na korytarzu:d

aniteczka1981 chya poznalm dzis twoja coreczke pod gratanem bardzo mila ja czekalam na zewnatr na mojego pawla i twoja coreczka podeszla do mnie i sobie rozmwialysmy powiedziala ze idzie do matyldy w wozku byl jej braciszek i plakal ale bardzo fajny i pani ktora stala przy wozku czy to twoja mama?????????
bardzo mi milo dzis ponac ewe :-):-)

Czesc :-):-)
Ale mnie dzisiaj glowa bolala:baffled::baffled::baffled:no ale juz jest cisza to i glowa nie boli:-D
KATIN-oj widze ze za mna tesknilas:-):-):-)fajnie:-)Ja nie pisalam z rana,bo bylismy na basenie a potem ta moja glowa,wiec pisac mi sie nie chcialo:no:
BOZENA M-ja mam mieszkanie z accentu,ale ja dostalam bez skladania u nich dokumentow:no:wiec nie mam pojecia co to znaczy,bo ja takich listow nie dostawalam:no:
TYNIA I WIKI-wloski bardzo ladne,pasuje ci:-)
KASIA J-Sylwia tez ma taka trampoline i jak do niej jedziemy to dzieci calyy czas w noej siedza i skacza:-)fajna rzecz:-)

A ja dalej nie wiem gdzie znalesc dla Kuby jakis klub gdzie ucza w pilke grac:baffled:moze wy wiecie??
Ide na Teraz albo nigdy

reklama
aniteczka - powodzenia z domkiem

doris - ja bym zapytala w szkole nauczycielki, napewno maja takie informacje, albo moze bedzie zorientowana gdzie szukac, wiem, ze w tym centrum w Heaton co chodzilam na zabawy z Kubusiem byly organizowana rozne dodatkowe zajecia dla dzieci i miedzy innymi pilka nozna

Jestem juz wykonczona. B przyslal mi smsa, ze juz jest w Gliwicach, szybko mu poszlo. A ja czekam do piatku.

Mam pytanie, takie z serii intymnych do mam starszych dzieciaczkow. W jakim wieku Wasze dzieci zaczely sobie wycierac pupe po kupce?

Do góry