reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

roksana gratulacje dla Matyldy, :-):-):-):-), my za trening chyba zabierzemy się po powrocie z urlopu.

roksana, BożenaM 6 dni w tygodniu do pracy niezłe jesteście pobija was tylko agnieszkauk ciekawe jak ona daje radę na okrągło w pracy

doris78 fajny pomysł, Adaś uważa się za świetnego bramkarza, ale jak gra Robertem.:-)A tak dokładnie kiedy się zaczyna i w jakie dni będzie.

natalka90 trzymam kciuki, żeby było dobrze dla Ciebie i dla maleństwa :tak:

My dzisiaj ostanie zakupy przed wyjazdem, częściowo spakowani:baffled:. Adaś wczoraj w angielskiej szkole dostał od swojej pani kaczkę przytulankę. Dała mu ją na czas wyjazdu żeby kaczka zwiedziła nowy kraj.:-D:-):-)

reklama
4 muchy- niom dajemy rade, u Nas nie robia w niedziele bo pewnie bym posżła:], żarcik bo ja juz dzisija wymiekalam normlanie gdyby nie te wstawanie i dzwiganie skrzyn:/, ale.....

Za to moj struszek robi teraz 13 dni pod rzad i w tym 4 razy 12 godz:/....bidulek zajedzie mi sie:-(io nie bd pozytku:-D, bede musial wtdy romansu szukac:szok::-D:-D:-D

witam dziewczynki:-)stesknilam sie za wami:-(
nareszcie moge spokojnie zasiasc i cos napisac.
bez dwoch zdan jestem zmeczona-ale coz sie nie robi aby zylo sie lepiej.nie ma co ukrywac-potrzebne mi sa pieniazki.jest mi przykro ze ie mam czasu usiasc i wam napisac cokolwiek w tygodniu, ale ja pracuje od 10-18 wiec jak przychodze to z pol godzinki z mala posiedze i ile ja kapac a pozniej jesc i spac.to samo robie ze soba.
jak wam mowilam pracuje w hallmarku.praca nie jest zla,ale tez na sam poczatek nie latwa.trzeba przedewszystkim norme wyrobic.ale ja daje rade;-)
no a teraz mam 2 weekendy urlopu w farmers boy'u wiec troszeczke odpoczne.
za tydzien nikolki urodzinki wiec tylko tym zyje:-)

4muchy:-)jak to milo ze o mnie pamietalas-ale sie ciesze.

mam dla was pewna oferte.moje kolezanka ma do sprzedania lodowke duza BEKO(ma 2,5roku z papierani) za 70funtow i mala za f30 (3lata) i spacerowke za 10 funtow.jak jakies bedziecie chcetne to dajcie znac na priv;-)

agnieszkaUK podziwiam Cie ze dajesz rade ze wszystkim ;-) dobrze ze masz teraz 2 wolne weekendy odpoczniesz sobie troszke :tak: chociarz pewnie i tak nie usiedzisz w miejscu i bedziesz cos w domu robila :-D

4muchy- papapap:/:-(/ bedziemy za Toba teskniusiały......

AgnieszkaUk- a tzn ze jestes na naklejkach jak w tych godzinach robisz w hallmarcu? no to wykorzystaj dobrze te 2 weekendy i relaksuj sie kobieto.!!!!!!!!Bo nam sie wykonczysz!

Roksanna- a jaka sobie mnie wyobrazałaś?;-):-)BO jak zapytałam to akurat skonczyła Ci sie rpzerwa:-D:-D
Aż sie boje odpowiedzi:-D:-D:-D

Uciekam spac bo jutro jedyny wolny dzien:/.A tesciwoa jeszcze chce na shopping jutro do Leeds:no::no:

Miłej nocki!

4 MUCHU BAW SIE DOBRZE:cool2::-D PA PA
Jeszcze nigdy sie nie nudziłam tak jak dzis.Owszem były zakupy,pierogarnia,
a całe popołudniu w domu,przy mezulku na sofie:blink:
Bozena ale masz tesciowa Bradford jej nie wystarcza:no:
Sylwia i Dorota ostatnio przechodziłam koło Park Lane, wpadła mi w oko informacja o playgroup ,dokładnie nie wiem co tam pisało :no: Bozena chodzi tam na angielki wiec moze bedzie wiedziała wiecej\
Sylia i co zrobiłas z popołudniem?
Agnieszka wypoczywaj i ciesz sie rodzinka:tak:

:-)

Dzisiaj znowu nudy się zapowiadają:baffled::baffled::baffled: Ta pogoda to mogłaby się już poprawic bo teraz to niewiadomo czy to bedzie ładnie czy nie zacznie zaraz padac:wściekła/y: Tak jak wczoraj, wyszło ładne słoneczko to wzięłam Marcela przed obiadem na spacer na nogach (z szelkami oczywiście) jak doszliśmy do placu zabaw to zaczęło padac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i musieliśmy wracac co bardzo nie podobało się Marcelowi i musiałam go targac pod pachą do domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzisiaj może wybiorę się do White Rose Centre a potem do jakiegoś parku:baffled:

Katin na szczęście mąż wrócił szybciej z pracy wczoraj i przyjechali znajomi:-)

4muchy baw się dobrze w PL, ale Ci zazdroszczę:baffled:

reklama
Witam!
Ja chche słoneczko!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pogoda zacheca do spedznia niedzieli w wyrku, niestety mały nie da:]

Sylwia- nio my tez chyba dziisja bedziemy w Wite Rose......w Leeds.

Katin - a no nie wystarcza Jej:tak:, a TY byłaś z Aneta i Danuska na zakupach w Leeds?

Do góry