reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Czesc:-)
A ja wlasnie wrocilam z carboot i nic nie kupilam:wściekła/y::wściekła/y:Znaczy sie nic konkretnego,dwie zabawki dla Dawidka i dla Kuby:-)
4muchy-chcialam ci wczoraj napisac,ale co napisalm posta to mi internet siadal i sie kasowal:wściekła/y:a potem to juz dalam sobie spokoj:wściekła/y:
A wiec ten kurs zaczyna sie 5 czerwca do 17 lipca i bedzie sie odbywal w piatki o 16-17 :-)
Jade w poniedzialek zaplacic i zapisac go to Ci potem wiecej napisze:-)

oooooooooo A u mnie slonce wyszlo:-D:-D:-Dhurrrrrrrrrrrrrrrraaaaa:-):-)

reklama
czesc kobietki ale pogoda :wściekła/y::wściekła/y:dobrz ze zakupy zrobione:tak::tak:4 muchy bedziemy tesknily milego wypoczynku :-):-):-)
a ,y wczoraj mielismy przygode ze swiatlem okolo godziny 23;30 nnie bylo swiatla na naszej ulicy a w co operatiwie wlaczyl sie alarm ale byly cyrki pakole powyskakiwaly z domow z latarkami i tak altali jakby cos naprawde sie stlalo a my sie z nich smialismy swiatlo dopiero wlaczyli nam za godine chyba mieli trudnosci z tym dlatego rano nic nie pisalam bo chyba z powodu tej awari nie mielismy neta a ty roksana ja sie czujesz napisz czy ci sie cos polepszylo :confused::confused:i czy u was tez nie bylo swiatlab o to przciez kawaleczek od was do uslyszonka kobietki milej niedzieli :-):-):-)

Witam Was kobitki, te które nie wyjechały :-D:-D:-D:-D. Rano tak mnie gardło bolało. Zajrzałam do Was poczytałam, ale normalnie nie miałam siły na nic innego.

Tynia
słyszałam jak byłaś ale potem jeszcze usnęłam. I już mi troszkę lepiej. Głowa mnie tylko boli i tylko troszkę gardło. Zapowiadało się źle rano i myślałam że się nie wykaraskam tak szybko. U nas też nie było światła w nocy ale my już dawno spaliśmy. :-D:-D:-D
Doris78 ja też byłam na carboot tym obok mnie. Mało było sprzedających i jak dalej będzie to go zlikwidują. Ale nie przeszkodziło mi to w kupnie kilku rzeczy. :-):-):-) Dla Mati ciuchy i jakies pierdółki.
BożenaM wysoka jesteś. A poza tym to widziałam zdjęcia, bo sobie Twoją galerię obejrzałam na nk.

Wszystkim dziewczynom życzę miłęgo wypoczynku. :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
witam dziewczynki ;-)
ale mialam straszny dzien :-( rano sie obudzilam i mialam takie straszne uplawy wodniste balam sie ze to wody :-( i zadzwonilam na szpitala kazali mi zalozyc wkladke i przyjechac , pojechalam i robili mi ktg i badali nawet takie normalnie ginekologiczne badanie az w szoku bylam jak powiedziala baba ze mam sie rozebrac :szok: ale to na szczescie nie bylo nic groznego wzieli mi wymaz i stwierdzili ze to nie wody i ze takie uplawy w trzecim trymestrze moga wystapic i ze na infekcje to tez nie wyglda bo nie zadnego opuchniecia ani swedzenia ale zbadaja to i jak bedzie trzeba dostane antybiotyk :-( uspokoilam sie trochce ale boje sie caly czas ale chyba jak tak zbadali i puscili mnie do domu to chyba wszystko dobrze co jak myslicie? bo ja nie bardzo ufam tym lekarza :-(

Natalka90 - bidulko musials sie niexle przestraszyc:/.ALe jak mówia ze wszystko ok to chyba tak jest,tymbardziej ze CIe zabadali:szok:, co ponoc jest tutaj mało spotykane.Tka wiec głowa do góry bd wszystko ok.
A antybiotyk mozesz brac?!

Roksanna1- niom jestem dosyc wysoka, "puszysta":], i rozgdana:]:-D:-Dnie mialas okazji sie rpzekonać bo na Twoje szczescie skonczyła sie przerwa:-D:-DA co Ci dolega jakies choróbsko Cie dopadło.?

Sylwia- a Ty to wczesniej nie mozesz isc na kulki jak o 9.00:-D:-D?????

ta pogoda to normalnie mnie w depreche wepchnie:/......nie wim co mam ze soba zrobic. Leje, leje, leje......mielismy jechac do Leeds ale taka pogoda ze zyc sie odechciewa.Na dodatek mały cos smarkoli i zaczyna kaszelc:/.

Laski a Wy gdzie sie podziewacie chyba wszystkie na wczasy nie wybyły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::-D

BożenaM ja tu jestem ale chęci do pisania brak:sorry2:.Normalnie mam już dosyc tej pogody :wściekła/y:.Leże i nic nie robię no chyba że jem:sorry2:.Co mnie raczej nie pociesza bo jak się objem to pozniej mam wyrzuty :baffled:.natalka nie masz zbytniego wyboru musisz zaufac tutejszym lekarzą :blink:.Skoro zbadali Ciebie nawet ginekologicznie to musi byc dobrze:tak:.Idę dalej smęcic:-(.Sylwia.m ja tam nigdzie się nie ruszam niby jutro ma byc tak samo:-(.

Natlaka ja miałam tak w ciąży z Marcelem w 18tc. Byłam w pracy i nagle poczułam że coś ze mnie chlustnęło:szok: Poleciałąm do kibelka w strachu że krwotoku jakiegoś dostałam ale były to upławy koloru kawy z mlekiem. Tak czy siak było ich tak dużo, że musiałam majtki zdjąc bo były całe zalane. Mąż zaraz przyjechał i pojechaliśmy do szpitala:tak: Dalej było wszystko tak samo jak u Ciebie, zbadali i odesłali do domu mówiąc że próbka pójdzie do badania. Położna później tłumaczyła że organizm pozbył się resztek starej krwi:tak:
Domyślam się jakiego stracha się najadłaś:baffled: ja miałam wtedy to samo:-(

Bożena nie o 9 tylko o 9.30:-D:-D:-D
Dla nas to już środek dnia bo Marcel dawno jest na nogach. Po pierwsze pasuje mi bo później jest czas spania:tak: a po drugie jak się pójdzie przed 10.30 to jest taniej i dzieci dostają soczek i tosta:tak:
A po trzecie jest tak fajnie pusto o tej godzinie:-)

Mój mąż wpadł na dwie godzinki do domu to ja kimnęłam się trochę. Pogoda taka że nic innego tylko spac. Strasznie boli mnie krocze, tak jakbym miała tam zakwasy:baffled: Podobno mięśnie się do porodu przygotowują:sorry2:

BożenaM no wlasnie nie wiem czy moge ale powiedzieli ze jak to bedzie infekcjaa to dostane antybiotyk wiec chyba moge :sorry2:
sylwia.m w srode ide do poloznej to moze ona mi cos jeszcze powie tylko ze ja te uplawy mam teraz caly czas :-( no ale jak powiedzili ze dobrze to nie bede sie martwila bo nic tym nie poradze a jak zbadaja to bede wiedziala , a jak Twoja malutka ?? pamietaj ze jeszcze trzeba jakies spotkanie zrobic przed Twoim porodem bo potem juz sie nie wyrwiesz ;-)

reklama
czesc sziewczynki!
natalka90
glowa do gory i najwazniejsze zebys sie nie stresowala bo to szkodzi malenkiej,ja przez tydzien ok 18t.c zazywalam antybiotyk,tez mialam jakies dziwne uplawy ale teraz jest ok,musisz zaufac:tak: ;-)
sylwia.m pytalas czy wszystko mam juz dla dzieciatka,wydaje mi sie ze tak tylko dalej na wozek poluje,chcialabym bardzo Quinny Buzz Travel System ale troche sporo kosztuje no i staram sie upolowac jakis w dobrym stanie na eBay'u :confused:
tynia i wiki dzisiaj byla Patrycja-mama zadowolona z fryzurki :-) jeszcze raz dziekuje bardzo za namiary ;-)
kasia8118 ja tez mam strasznego dola przez ta pogode i wogole mi sie z lozka nie chce wychodzic :no:

Do góry