reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

BożenaM kurde szkoda z ta praca :-( ciekawe jak Roksana , nie martw sie znajdziesz sobie cos innego trzymam kciuki :tak::tak:

ja tez ide na teraz albo nigdy :tak: odstresuje sie troche :-p

reklama
Bożena fajnie by było jakbyś dołączyła:-)
Szkoda, że z pracą tak wyszło:-( Trzymam kciuki żebyś szybciutko cos zastępczego znalazła:-)

Ja też będę oglądac "teraz albo nigdy":tak:

Kurczę Bożena jak mi przykro. Może jutro rano czeka mnie to samo. :-( Wcześniej taką Ewę zwolnili. Były też takie dwie dziewczyny na popołudniu. Mogłaś je kojarzyć. Taka jedna bardzo wysoko a druga bardzo niska. One się dwie prowadzały. Też ich nie ma.
Katin na straży mojej wypłaty stoi mój facet :-D:-D:-D:-D
Natalka90 Ty się trzymaj kobito. Niby narzekają na tą służbę zdrowia ale jak coś się dzieje poważnego to się człowiekiem zajmują.
Mojadzidzia a jaką preferujesz herbatkę:confused::confused:
Dziewczyny Doris i Sylwia pytałyście o to centrum, wcześniej wyleciało mi z głowy. Nie mam pojęcia co tam jest. Ja byłam na spotkaniu z innymi rodzicami w mojej sprawie. Ale obok było jakieś przedszkole i żłobek może. Może Katin coś wie na ten temat.
SylwiaM ja jak się wybierałam kiedyś do Katin (co nie dotarłam) to z Tynią obejrzałyśmy w Google map widok z ulicy, naprawdę łatwo do niej trafić :-D:-D:-D. Poza tym chciałam Ci podziękować za linka którego mi dałaś jakiś miesiąc temu :-D:-D, odnośnie planowania podróży po yorkshire. Nie mogę teraz bez tego żyć:-D:-D:-D.

Jak tam śpioszki:confused: Wstawać :-p:-p
Natalka90 jak dziś samopoczucie.
Doris i Sylwia szykujecie się na kulki?
BożenaM to dziś odsypiasz?:confused::-D
Katin z książką to nie powinien być nudny wieczór. Chyba z pół roku nie przeczytałam żadnej ksiażki. Pożyczysz mi jakąś:confused::confused::confused:

Mnie troszkę jeszcze trzyma. Całą noc miałam jakąś taką pokopsaną. Albo nie spałam. Albo śniło mi się że mnie zwalniają :-D:-D:-D. Katarek mnie męczy. Ale ogólnie nie chcę narzekać. Kurczę ale jak mi podziękują w next to nie wiem gdzie ja sobie znajdę pracę następną. Zwłaszcza że mogę pracować tylko po południu. Martwię się troszkę.

Hey dziewczynki!
Roksanna- z tego co do mnie wczoraj dzwonił a mojej agencji to ponoc poleciala tylko ranna zmiana.ALe nie wiadomo czy wszystkie 3 agencje czy tylko nasza. Własnie zcekam na jakies wiesci bo nie wiem czy szukac cos nowego czy jutro wracamy.A ty sie nie martw Wy nie poleciicie jak wsyzstkich zwolnia to kto bd robił:D
A i nie odsypaiam mały wstał o 6.00:-(.ALe rpzynajmniej juz poprasowalam ide na kawusie i roboty ciag dalszy.

Sylwia, Doris, Katin - niestety nie dolacze do WAS mój mały ała noc kaszlał i goraczkował a teraz nie odzywa sie do mnie z enie poszedł do rpzedszkola:/.ALe przecierz nie dam GO chorego, zeby nauczycielak na mnei krzywo patrzyla i wogole nie maialbym suminia.

No i nadodatek mam chora tesciwoa:/:wściekła/y::wściekła/y:WIoec zyc nie umierac!

witam kobietki :-) sloneczko dzis swieci :tak::tak: i niech zostanie lepiej to sie na miasto przejde ;-)

roksanna dzieki ze pytasz czuje sie dobrze nic mnie nie boli ale kurde uplawy mam caly czas :baffled: ale sie przejelas ta praca ze az po nocach Ci sie snilo :-(

bozena no to masz teraz w domu tesciowa chora maly chory tylko Ty uwazaj zeby Ci nie zlapalo :blink:

czesc kobietki witamy sie teraz bo my dopiero wstalysmy natalka wszystko bedzie dobrze:-):-):-)bozena bardzo mi przykro z powou utraty pracy ale pewnie do ciebie zadzwonia zebys przyszla trzymam kciuki
a ja wczoraj dostalam bardzo zla wiadomosc caly czas o tym mysle moja ciocia ma zerniaka na glowie juz jej wycieli ale co drugi dzien musi jedzic do lekarza na badania :-:)-:)-:)-(z tego co wyczytyalam to czerniaki sa zlosliwe i na to bardzo czesto sie umiera ale mam nadzijee ze wszysko bedzie dobrze i nie bedzie zadnych przezutow pa dziewczynki odezwe sie pozniej bo ja otym pisze to mi sie plakac chce:-:)-(

reklama
Natalka- "złego diabli nie biora".....tzn ze mozlwie ze :-D:-D:-Dnie zachoruje:]ja juz byłam chora przed wylotem do PL, wiec mam nadzijeje ze mnie omminie etraz.

Tynia i Wiki - włansie dzoanilam do nich to kazali do 15 czekać bo dopiero wtedy bd wiadomo:/.

U mnie juz troche popadało, teraz słonko ale takie chmeurzyska ida ze :szok::szok::szok:wiec pewnie zaraz lunie nowu:/.......

Do góry