reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
bozenaM ach te tesciowe... nie zazdroszcze
sylwia.m na brak odpoczynku nie moge plakac,bo praktycznie nie mam sily z lozka wstac dzisiaj jednak musze odebrac recepte a pozniej na wizyte wiec chcial nie chcial czeka mnie dlugi spacer :baffled:

Witam sie i ja:-):-):-)
No dzieci na kulkach sie wyszalaly i pobily przy okazjii:-D:-D
A pogoda cudna poprostu:wściekła/y:jak nie deszcz,to wiatr ze leb urwie:-(
TYNIA I WIKI-oj ja tez nie lubie takich wiadomosci:-(szkoda :-(
BOZENA M-no to faktycnie idzie sie wkurzyc z ta praca:-:)angry:
No dobra lece bo mnie Dawid molestuje:baffled:

Rany ale pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Chciałam pójsc na pocztę z Marcelem jak wstanie bo słoneczko tak ładnie świeciło a teraz pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nic tylko się pochlastac:baffled:

sylwia.m dzięki za linka;-).Widzę że wszystkie w złym humorze :cool2:aż strach sie odezwac :tak::-D.A tak na poważnie to ja od kilku dni mam straszne wybuchy złosci i oczywiscie obrywa się Radkowi bo komu by innemu :baffled:.Aż mi go czasami żal:-(.Mam nadzieje ze to tylko chwilowe odpały bo on chyba długo nie wytrzyma :confused:.Tez tak miałyście w ciąży?Doris78 to pochwal się kto wygrał walkę:tak:.

SYLWIA jeszcze raz bardzo,bardzo dziekuje:happy2:był super,
Doris chłopy dadza sobie w zyciu rade:tak:waleczni,facet musi byc łobuzem
Mojadzidzia jak czytałam o krwi z nosa to od razu pomyslałam o anemi,ale Sylwia mnie wyprzedziła,dobrze ze spotkanie z nw sie zbliza
Bozena ach te tesciowe:-Djeszcze dwa tygodnie wytrzymamy bez Ciebie:-D:-D
Tynia i Wiki nie martw sie na zapas,moze wszystko bedzie dobrze:tak:
Roksana akurat w domu mam dwie ksziazki ale pozyczone:-(jak tylko oddadza mi moje to na pewno Ci pozycze

bylam w miescie i co chwile albo padalo albo slonce :wściekła/y:

tynia i wiki przykro mi z powodu cioci :-( badz dobrej mysli :tak:
mojadzidzia slyszalam ze na anemie dobry jest tez sok z czarnej porzeczki :tak:
kasia8118 ja tak mialam w ciazy :tak: teraz sie troche uspokoilam ale czasem tez mnie tak napada ze sie dre na kazdego mojemu bylemu dalam popalic ostro na poczatku ciazy a pozniej na moja mame przeszlo :-D

kobiety ale leje katastrofa w koncu robia nam remont :-D:-D:-Dzaczynaja w srode wiec musze wszystko poznosic na dol do livingrumu:-p:-pdobrze ze mi moj pomoze jak przyjdzie z pracy i poitrek to mi zostana tylko lekkie rzeczy :tak::tak:

kobietki dziekuje za pocieszenie wszytko bedzie dobrze jak nie bedzie przerzutow bo ludzie zyja po takim zabiegu wiele tat:tak::tak:a moja kolezanka to wygrala z rakiem i jest teraz bard\o szczesliwa cieszy sie zyciem

reklama
BozenaM no i cdzwonilas do tej agencji bo jestem ciekawa. Tynia Ty juz w domu? Jak tam bylo? Katin ciesze sie, jestem w takiej desperacji ze nawet romanse bym czytala. Uciekam bo przerwa mi sie konczy

Do góry