reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

tynia i wiki- GRATULACJe dla mamy!Szacuneczek po 15 latach.....:]

Katin - nie pojechalm do maista bo moj P cąły portfel spenetrowal z drobnych, a kiwerowca z 20 nie mail i nie chhcial mnie wzaisc.
Tak wiec dzownilam po agencjach i ze wsztskich tylko jenda dąła mała nadzieje, ale mam czekac do konca dnia, bo dopiero wtedy dostana potwierdzenie czy ludzie maja przyjsc!

Obiadek pierozki mamy z wczoraj tak wiec dzien zapowiada sie elniwie.Wykosilabym w ogródku, ale mokro i kosiarka nie bierze:/.....Tak wiec ide sie obijac!

reklama
bozenaM ty to jestes szalona :-D zamiast cieszyc sie dniem wolnym to ty o koszeniu myslisz,no nie moge :-D:-D:-D
tynia i wiki uklony dla mamy,jest niesamowita,po tak dlugim okresie pojsc do pracy,chyba ma juz dosyc domownikow ;-)
katin tak myslalam ze moze jutro sie do ciebie wybiore,co ty na to? tylko napisz o ktorej godzinie bedzie najlepiej ;-)
natalka90 jak sie czujesz bidulko? mam nadzieje ze wszystko ok u ciebie :sorry2:
ja dzisiaj mam lepszy humor bo wreszcie udalo mi sie kupic wozek i jestem zadowolona nie ten na ktory polowalam no ale i cena duzo nizsza

Załączniki

• pc1 (Small).JPG
    pc1 (Small).JPG
    16,9 KB · Wyświetleń: 38
  • pc (Small).JPG
    pc (Small).JPG
    28,5 KB · Wyświetleń: 38
  • pc2.JPG
    pc2.JPG
    3,1 KB · Wyświetleń: 55
mojadzidzia- widzisz przynajmniej Cie rozbawilam:D
Trawnika nie wykosilam bo co chwilke pokropuje, ale za to cąły dom jaby jakies swieta sie zblizały wyglada, posprztane na glanc, tera ztylko musz epaste do paneli kuspic i wyp[astowac troche bo mały tak zarysowal paene w kuchi ze szok::szok:.

A wozeczek fajniusi, a ile taki kostzuje jak mzona wiedziec i co kupilas na ebayu?....

Laski gdzie sie podziewacie?!

Hej dziewczyny
Jakos zbieram sie do pisania od wczoraj...ale widze, ze nie jedyna tak mam. Pogoda jakas depresyjna nic mi sie nie chce.
tynia i wiki - gratulacje dla Tojej mamuski. !!!
BożenaM - teraz powoli praca sie pokazuje, napewno cos nie dlugo znajdziesz rynek powoli sie rozkreca.

A pamietacie jak Wam pisalam o Tej dziewczynie co maluje tu ja znajdziecie
Logowanie do nasza-klasa.pl

mojadzidzia - fajny ten wozeczek:tak::tak::tak:
BożenaM - widze, ze pogoda taka sama jak u mnie brrrrrr nic sie nie chce.

dziewczyny do ktorej jest Padson otwarty w tygodniu????

bozenaM prawdziwa pracoholiczka :-D:-D:-D moze zalecisz do mnie posprzatasz jak sie tak rozpedzilas :-D:-D a za wozek dalam jedyne Ł132 ten jest w idealnym stanie uzywany tylko 11tyg.za nowy z tymi wszystkimi dodatkami musialabym zaplacic ok 400!!!! tylko do manchesteru musze pojechac odebrac,bedzie wycieczka w sobote :-D

Mojadzidzia- no to faktycznie tani, a troche zwiedzania nikomu nie zaszkodziło.
A co do spzratania to jak mieskzasz w zasiegu 5 mil odemnie to spoko, zalece szybciorem CI posprztaam i mozesz rodzic:D:-):-):-)

Marta 84- a juz amm gdzies mam tylko 3 tyg na prace jak znajde to znajd enie to nie tak mnie wczoraj pocieszął moj strauszek, ktory chyab ma mnie juz dosc prze zta pogode wyrzywam sie wczoraj na nim dzisiaj na scierce :-D:-D:-D:-D

Spadam na obiadek bd pozniej pa

Czesc dziewczyny:-)
Marta84-patson jest pewnie czynny do 21:tak:bo nieraz moj J byl wieczorem tam:-)
TYNIA I WIKI-faktycznie Twoja mama odwazna,po tylu latach,ja juz sie stresuje jak za dwa lata pojde do parcy:-Da tutaj po 15:szok:
MOJADZIDZIA-no wozek super i cena tez:-)udany zakup:-)a i wycieczka tez sie przyda:-D

A ja bylam sobie na kawie u Roksany:-)Widzialam male kotki,Dawid to je tam by wytarmosil niezle:-D
ROKSANA-a ja tamta droga czesto jezdze i nawet nie mialam pojecia ze Ty tam mieszkasz:-)
No i jak od ciebie wychodzilam ladna pogoda byla ale tylko wjechalam do wyke i mnie deszcz zastal:wściekła/y:
4MUCHY-ja wiem ze ty w polsce jestes,ale jak wrocisz to pewnie przeczytasz.Za ten kurs mozesz zaplacic tam w Richard Dunn ,pojedz tam i spyatj sie o kurs .ten kurs nazywa sie football development:-)
KASIA8118-jest tez na pzreciwko subwaya kolo kirgeta zaklad krawiecki:-)A jak tam Krystian?/dalej sika po katach???

reklama
BozenaM - cos w tym jest bo mojemu mezowi tez sie ciagle obrywa. Jeszcze teraz ma nowa pasje golf... no i szlak mnie trafia
doris78 - wielki dzieki. Teraz to sie zastanawiam czy nie odwiedzic Picnica - bo jeszcze tam nie bylam.
Bylyscie na tym profilu co Wam wyslalam??? bo niewiem czy dobrze to wkleilam. Tam na pierwszej stronie powinna byc moja Maja.

Do góry