Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sprawdzilam, super obrazek-dziewczyna ma talent 
Takiej zadyszki dostałam, jeszcze te boląco krocze:-

2 godzinki pospałam
Niech ta pogoda się poprawi to przynajmniej z małym na ogródku posiedzimy:-)
U nas chyba będzie tak że któregoś dnia Marcel sam powie do mnie "mama zdejmij mi pieluchę bo dziewczyny nie chcą się ze mną umawiac"

Manchester niedaleko, my mieliśmy do Blackpool jechac po wózek ale miły pan sprzedający sam go przywiózł
Pasje zmienia jak rękawiczki
Ale lepiej żeby zmieniał pasje niż żony;-)
drugą matę oddam w dobre ręce
Któraś reflektuje???
na piwo będzie

ja sie umowilam na wizyte do lekarza bo mam problemy z oddychaniem :-( bardzo czesto brakuje mi powietrza i to nawet jak siedze,no imam dziwny ucisk na klatke piersiowa myslicie ze to od brzucholka? fajnego pana trafilas ze sprzedal z dostawa do domu,ale tak jak mowisz manchester nie jest daleko, ja juz kupilam mate i tez tylko do primarka mi zostalo-po koszule nocne 
:-( z gp ani ze szpitala jeszcze nikt nie dzwonil a moze jak nie dzwonia to znaczy ze to nic strasznego co ? jutro mam wizyte u poloznej ciekawe co ona mi na to powie .... wozek sliczny podoba mi sie
i cena dobra fajnie trafilas 

a w sobote masz usg to pewnie od razu sie lepiej poczujesz jak znowu zobaczysz Oliwke 

Ona jest koloru zielonego więc uniwersalny;-)
ja czasami też nie mogę złapac oddechu a w nocy to już wogóle sapię jak stara krowa