reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czołem babki:-):-)

Ze mną to już marniutko jest:-:)-( Dzisiaj rano poszłam na piechtę do banku i zaszłąm na chwilę z małym na plac zabaw a wracając to myślałam że ducha wyzionę:szok: Takiej zadyszki dostałam, jeszcze te boląco krocze:-:)wściekła/y: Już powoli mam dosyc a tu jeszcze 6 tygodni zostało:wściekła/y::wściekła/y:
Jak wróciliśmy położyłam Marcela spac i sama też do wyrka wskoczyłam:tak: 2 godzinki pospałam:tak:

Zaraz się do primarka wybieram kupic ostatnie rzeczy do szpitala bo niedługo to ja nie będę miała siły nosa z domu wystawic:baffled: Niech ta pogoda się poprawi to przynajmniej z małym na ogródku posiedzimy:-)

Kasia8118 ja też miałam taki piękny plan nauczyc Marcela robic na nocnik zanim mała się urodzi:-( ale mi też brakuje do tego cierpliwości:baffled: U nas chyba będzie tak że któregoś dnia Marcel sam powie do mnie "mama zdejmij mi pieluchę bo dziewczyny nie chcą się ze mną umawiac":-D:-p:-D

Mojadzidzia super ten wózek, bardzo mi się podoba:tak: Manchester niedaleko, my mieliśmy do Blackpool jechac po wózek ale miły pan sprzedający sam go przywiózł:-D

Tynia gratulacje dla mamy:tak:

Marta strasznie niezdecydowany jest Twój mąż:-D Pasje zmienia jak rękawiczki:-D Ale lepiej żeby zmieniał pasje niż żony;-):-D

Jeszcze pytanko do ciężąrnych. Mam dwie maty na przewijak, takie miękkie. Ponieważ spodziewam się tylko jednej sztuki dziecka:-D drugą matę oddam w dobre ręce:-D Któraś reflektuje???
Nowe takie nie są drogie ale zawsze to kilka funtów do przodu:tak: na piwo będzie:-p

Ostatnia edycja:
sylwia.m trzymaj sie kobitko,czas szybko leci i juz niedlugo bedziesz miala to za soba pytanie tylko czy to co cie czeka bedzie lepsze... :-D:-D:-D ja sie umowilam na wizyte do lekarza bo mam problemy z oddychaniem :-( bardzo czesto brakuje mi powietrza i to nawet jak siedze,no imam dziwny ucisk na klatke piersiowa myslicie ze to od brzucholka? fajnego pana trafilas ze sprzedal z dostawa do domu,ale tak jak mowisz manchester nie jest daleko, ja juz kupilam mate i tez tylko do primarka mi zostalo-po koszule nocne :tak:

kasia8118 ten ktory ja chcialam kupic jest inny model ale z tej samej firmy

Załączniki

• qb.JPG
    qb.JPG
    17 KB · Wyświetleń: 32
witam dziewczynki ;-)
ja wlasnie wrocilam z pracy :baffled:
mojadzidzia czuje sie dobrze tylko te uplawy mnie mecza juz i nie wiem caly czas co to :baffled::-( z gp ani ze szpitala jeszcze nikt nie dzwonil a moze jak nie dzwonia to znaczy ze to nic strasznego co ? jutro mam wizyte u poloznej ciekawe co ona mi na to powie .... wozek sliczny podoba mi sie :tak: i cena dobra fajnie trafilas :tak::tak:
tynia i wiki powodzenia dla mamy po 15 latach do pracy wrocic :tak:
sylwia jeszcze troszke tylko Ci zostalo dasz rade :tak: a w sobote masz usg to pewnie od razu sie lepiej poczujesz jak znowu zobaczysz Oliwke :tak:
mojadzidzia a Ty bedziesz cos kabinowala zeby Cie na usg jeszcze dali ? bo ja bym chciala ale nie wiem co wymyslec :-p

Natalka dokładnie tak jak mówisz, skoro nie dzwonią to znaczy że nie dzieje się nic złego;-) Upławy ja też mam, białe ale one chyba nie są szkodliwe tylko za każym razem mam stracha że to krew:baffled:

Kasia to przy najbliższej okazji dam Ci tą matę:tak: Ona jest koloru zielonego więc uniwersalny;-)

Mojadzidzia wydaje mi się, że przez brzuch są problemy z oddychaniem. Pewnie mała uciska na przeponę:sorry2: ja czasami też nie mogę złapac oddechu a w nocy to już wogóle sapię jak stara krowa:-D

reklama
sylwia.m no ja tez mam biale takie mleczne tylko strasznie wodniste :baffled:

a tutaj co tak cicho ? :szok:
mojadzidzia no wlasnie moze malutka uciska gdzies tam na przepone czy cos i sie zle oddycha przez to , mi na szczescie takie cos narazie nie dokucza moze chociarz to mnie ominie ;-)

Do góry