reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Katin -to byłas w mojej okolicy to mogłas wstapic!
A gdzie ta Twoja koleznak wynajmuje dom?! Na Bierley!?

Kurcze nie wiem co mam zrobic mój Marcel nie chche oddac ksiązki do przedszkola, bo tak bartdzo mu sie spodobała.......i nie chche innego zadania tylko 2 tydzien płacze za książka:-(A nigdzie jej ni ma bo to jakas stara. Myslałam ze mu skseruje ale nie wolno tutaj kserować ksiązek!:confused2:

reklama
Dzień Dobry

Oj nagdałyśmy się wczoraj z Roksaną. Naszczęście mam jeszcze 2 kubki wię odbiorę w sobotę:-)

doris78 ja jutro z całą rodzinką idę do fryzjerki więc Adasia na piłce nie będzie

Czesc:-):-)
4MUCHY-oj to Kubusiowi bedzie sie nudzilo:-(

ROKSANA-moj J jednak idzie na 1 w nocy do pracy:tak:
A jak tam Ci dzien minal???tak samotnie??duzo czasu teraz masz:-)

KATIN-my tez kupilismy rakietki do tenisa i nie ma kiedy jechac pograc:baffled::baffled:w sumie ja bym mogla pojechac sama z nimi,ale wiadomo jak Dawid bedzie bigal po korcie to nie bedzie gry:sorry2::dry:i tak sobie leza w bagazniku i czekaja i czekaja.....
Sie smieje ze najszybciej zagramy w Polsce:-D:-D

Ja tez ta earl grey kupuje w Lidlu,bardzo mi smakuje:-)

czesc dziewczynki,ja dzisiaj tylko 6godzin spalam i nie czuje sie najlepiej ale na spotkaniu sie zjawie-moze w milym towarzystwie mi przejdzie ;-)
mamatrójeczki ja juz wiele herbat wyprobowalam ta tetly vanilla rowniez ale ze smakowych to mi tylko podchodza liptona piramidki np.truskawkowa albo brzoskwiniowa no i oczywiscie earl grey z lidla :-D
BozenaM strasznie dziwne ze nie mozna tutaj kserowac ksiazek :errr: a wiesz moze z jakiego powodu?

hello!:-)
ale pochmurno i spiąco:blink:jeszcze na dodatek mój R zaspał do pracy:dry:
Alicja już w szkole a mały po ziemi się pokłada,coś czuje że drzemka zaraz będzie;-):-)
właśnie wystawiłam resztki z obiadu wczorajszego dla kotów i siedzę i się śmieje,bo sroka złodziejka przyfruneła i połyka moją zapiekankę:-D:-D:-D:-D:-D

a co do herbatki to oj ta z lidla jest pyszna,a ostatnio to rooibos mi zasmakowała z też z lidla;-)
moja dzidzia-pewnie prawa autorskie;-)

Hey!
Ja własnie wrociłam z przedszkola i P. szykuje kawusie, bo dzisiaj wyjątkowo potrzebuje z rana!

Mojadzidzia- powiedział mi pan z ksera ze nie można bo posądza mnie z tego co zorzumialam to mniej wiecej o "plagiat".A jutro musze oddac ksiażke i znowu bedzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A w szkole nie moga nikomu z zewnatrz kserowac!......

Hej ja też jestem dzisiaj niewyspana,ale to chyba normalka w ostatnim czasie:baffled:.Mój mały stał dzisiaj o 6 rano trochę wcześnie bo najczęściej wstaje o 7 ale wczoraj położyłam go bardzo wcześnie spac:tak:.Może dlatego:baffled:.On wstał a ja postanowiłam jeszcze kilka minut poleżec no i jak wrócił do pokoju to stwierdził że jest brudny ja patrze a on wymalowany jak na karnawał:szok:.Co sie okazało dorwał sie do mojej kosmetyczki która była w kuchni na parapecie:baffled:.Najgorsze jest to że połamał moją ulubioną szminke która wcale nie jest tania:-(.W sumie to moja wina powinnam trzymac kosmetyki gdzieś na szafie bo reszte to on ma juz opanowaną.

reklama
Kasia8118 :-D:-D:-D:-D:-D:-D Pewnie było cicho w domu jak broił. Szkoda tylko tej szminki.
Doris Dwója za czytanie ze zrozumieniem :-D:-D:-D, przecież pisałam że 4 muchy mnie odwiedziły na kawę:-D:-D:-D:-D
BożenaM na e-bayu szukałaś? Może na carboodzie się trafi też.

Do góry