reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

marta84 witaj po przerwie ;-) dzisiaj bylysmy na spotkaniu u katin-szkoda ze wczesniej nie zajzalas moze moglabys przyjechac,do roksany juz niezla grupka sie uzbierala ale oczywiscie im wiecej tym lepiej (mam nadzieje ze roksana popiera moje zdanie :dry:) ugadalysmy co ktora przygotuje no i zapowiada sie bardzo fajny babski wieczor :-D moj brat nawet powiedzial ze moze robic za striptizera jak pozwolimy mu sprobowac wszystkich pysznosci :-D:-D

reklama
Kurcze a ze mna coś dziwnego sie dzieje:/:-(
Tak mnie po objedzie nagle spanie wzieło, ze zasnelam sama na kanapie, naszczescie mały zabawil sie chilke sam a najlepsze ze jak wstałam to byłam przykryta kocykiem:tak:.
Jutro jak powie P. jak wroci z pracy to normalnie chyba mnie P. udusi:/:-(
Pierwszy raz mi sie tak stało.

Ampar- z góry dziękuje!

Aniteczka - moja kolezanka tez tak maila i to było wyrównanie.
Ja nie wiem bo my im w zesłzym tyg wysłalismy dopiero ten dochód za 2008 rok, tak wiec mozliwe z enic juz miec ni bd:-(

Odnosnie imprezki u Roksanny to chyba mnie nie bd:/.
Mój P. ma wolne w sobote od 14.00 i wreszcie cała niedziele i chce nas zabrac gdzies na weekend i jeżeli pogoda dopisze to tak zorbimy. Jutro powiem ostatecznie!
Ale bd WAS tam tyle że nawet nie zauwazycie mojej nieobecnosci:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny dawno sie tak nie usmiałam jak dzis:-D:-Dciekawe co bedzie działo sie w sobote :baffled::rofl2:.
Mojadzidzia do Roksany to chyba zabierzesz sie ze mna??
Bozena za mało miałam czasu wczoraj zeby wpasc jeszcze do Ciebie:-(
Marta jak fajnie ze w sobote dołaczysz,wiem ze beda : saszłyki , sałatka , sajgonki zapiekanka,skrzydełak bez włoskow i na zyczenie Ampar z włoskami:-D:-D
Mamtrojeczki szkoda ze nie udało Ci sie dojechac,ale chociasz pospałas:tak:
ZOSTAŁ U MNIE KUBECZEK Z DZIUBKIEM.

Roksanna specjalnie nie daje adresu, żeby nikt nie trafił:-D:-D:-D

Tak strasznie kusicie tymi pysznościami:baffled::baffled: a ja mam skrupuły żeby z Marcelem przyjeżdżac:-(
Mój mówi, żebym jechała ale ja ciągle się zastanawiam:sorry2:
Tyle pijanych bab na raz, jeszcze mi dziecko zgorszycie;-):-D

Ale co ja miałabym zrobic??:confused: Bo nie mam pomysłu:-(

Ampar w tesco są te piaskownice muszelki ale po 15Ł za sztukę:szok::wściekła/y: Czyli za piaskownicę i pokrywę trzeba wybulic 30Ł:szok::szok::szok:
Jak już mam tyle płacic to się na tą chyba zdecyduję:tak:
http://www.mothercare.com/Little-Tikes-Turtle-sandbox/dp/B000N4NEVK/sr=1-1/qid=1245945805/ref=sr_1_1/280-0189701-6608315?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44606031&mcb=core

Ostatnia edycja:
SYLWIA a ja myslałam ze juz Cie namowiłysmy ,daj spokuj długo juz nie bedziesz miała okazji zeby tak sobie znami posiedziec i pojesc:tak: Marcelek bedzie rodzynkiem a ciotki beda trzymac fason , jak juz bedzie zle to uciekniesz:-p:-p

No dobrze to już Wam powysyłam te adresy :-D:-D:-D.
A tak swoja droga to właśnie sobie o tym pomyślałam o tym jak wracałam.
Marta84 super i bardzo się cieszę.
BożenaM ja Cie chyba nie poznam w końcu. Kochany ten Twój synuś, kocykiem Cie przykrył.
Oleska A Ty się też decydujesz?

Roksanna - miałyśmy sie okazje poznać, fakt ze w "przelocie" ale zawsze coś:].Jak jeszcze bd sama się nudziła to zapraszam! Z reszta nie tylko Ciebie!

reklama
Hej dziewczyny ja to jak zwykle wszystko przegapie mam ostatnio duzo na glowie i nie mam kiedy tu zagladac wiec znow mnie ominelo kolejne spotkanie:-(
roksana jezleli imprezka jest w sobote to niestety ja nie moge bo jade do tesciow w odwiedzinki
Kurcze jak sie ma dzieci to czas tak szybko leci ze szok:-D
Mam do was pytanko orientujecie sie moze ktory basen w Bradford jest najczystszy?

Do góry