reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witam dziewczynki widzie że spotkanie się udało :tak:.My z małym też dzisiaj sobie wyszliśmy na długi spacer :tak: 3 godzinki zleciały szybciutko w taką super pogodę.Ampar3 na ebayu nie widziałam brązowej a w Argosie są po 880f więc sobie chyba odpuszczę jak na dzień dzisiejszy aż tak mi się nie spieszy;-).

doris,bożena-dziekuję chociaż Wam za odpowiedz:baffled:ja mam problem a Wy swoje:sorry2:nnnnno dobra:dry:
roksana- ja tam nie wiem ale ja przyniosę sałatkę tak jak pisałam ale widzę,że już wszystko ugadane ale .....nie na forum:-p ja nie mogłam być dzisiaj u katin ale chciałaybym wiedzieć co jest grane:happy2:

My toczymy boj z malym. Chcemy go uspic a on ucieka pod lozko:szok::-D:-D:-D
Juz mu naczytalam, naspiewalam nic wiecej nie moge wypocic:-p
Kasia8118- no wlasnie widzialam ze wrocily do dawnej ceny w argosie:-( Ja jednak biore kremowa bo mam brazowe meble i juz za ciemno by bylo- dzisiaj ogladam salony w googlach:tak:
katin- no to pol kury oskub a drugie pol po prostu zostaw i zadowolisz nas obie:-p:cool2:
Sylwiam- bierz marcela - bedzie 2 striptizerow:cool2::cool2::cool2: A co do piaskownicy to ta co wkleilas jak dla ciebie na ogrod jest suuuuuuuper- mojej siostry maly ma ja. Jest wielka:tak: Ja niestety musze miec konkretny wymiar gora 1m na 1m:-(
mojadzidzia- dawaj mlodego:-p:-p:-p:-p:cool2::cool2::cool2:
Bozenam- ty sie cos wymigujesz;-) jeszcze ci nie wyslalam bo musze od mojego z komorki sie poprosic:baffled:
Doris78- w morisonie jest super promocja- jakis nowy ciderek gruszkowy 10szt za 5f male butelki- 250ml albo 40szt za 15f. Taka fajna mala zgrzeweczka. Ja juz zakupilam tylko ze stelle:-p:-p:-p

aniteczka1981 dogadalysmy sie co ktora ma przyniesc,sa juz 2salatki,skrzydelka,szaszlyki,zapiekanka makaronowa i sajgonki jak juz wspomniala wczesniej katin,oprocz tego kazda przynosi to co bedzie pila bo wszystkie maja ochote na co innego,jak cos pominelam to dopisywac!!!

ampar3 to nie mlody sie zaoferowal tylko ten starszy :cool2: on ma 28lat i niezly z niego aparat wiec nawet nie bede mu nic mowic bo jeszcze mnie bedzie sledzil i naprawde do nas dolaczy i zatanczy na stole :-D:-D on jest zwariowany i zdolny bardzo do wyglupow-no i nie ma wstydu-dla niego nie istnieja tematy tabu :shocked2:

Aniteczka 1981 a co ja mam ci napisac jak nic na ten temat nie wiem:no: a ja bardzo nie lubie GDYBAC w powaznych sprawach:tak:, a mysle ze sałtek nigdy nie za duzo:tak:fajnie ze tez bedziesz , ale biba sie szykuje:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry